Tegnap délután Adorján Béla urat, Jánd község önkormányzati képviselőjét, a Jobbik tagját ismételten megtámadták a cigányok - adják hírül a helyi jobbikosok.

Családja jelenlétében, saját otthona előtt jelentek meg nagy létszámban, több gépkocsival, s azt sérelmezték, hogy a Ha-Jó rádióban nyilatkozni mert a 20-ai jándi atrocitásról, amit ugyanezen személyek követtek el. A kiérkező rendőrség természetesen most sem igazoltatott senkit, sőt, a cigányok a rendőrrel üzenték meg barátunknak, hogy vér fog folyni.

Miután a rendőrség ismételten tehetetlennek bizonyult, persze nem gondoljuk, hogy ez véletlen, magunk szerveztük meg a család védelmét.

Tegnap este 15-en töltöttük az estét Jándon, de ennek a létszámnak a sokszorosát fogjuk felvonultatni, ha szükség van rá!

Bármi áron meg fogjuk őt védeni a további atrocitásoktól, és természetesen ebbe az ügyben is büntetőfeljelentést teszünk az elkövetők ellen zaklatásért és életveszélyes fenyegetésért, amit hála Istennek a törvény letöltendő börtönbüntetéssel honorál.

Jobbik Vásárosnamény

Alább néhány elkövető neve és némelyik címe:
Madácsi István – Vásárosnamény, Sport út 51

Balogh Róbert – Vásárosnamény, Szőlőskert út 22

Balog Miklós – Vásárosnamény, Szőlőskert út 22/a

Váradi Antal – Jánd

Balogh Ottó – Jánd

Horváth Gusztáv – Vásárosnamény, Szőlőskert út 6

Kárai István – Vásárosnamény, Szőlőskert út 6

Oláh László – Vásárosnamény, Vörösmarty út 1

Balogh László – Vásárosnamény, Táncsics út 3

ifj. Balogh László – Vásárosnamény, Táncsics út 3
Az utolsó kettő a helyi SZDSZ-es polgármester, Jüttner Csaba üzlettársa.
(Kuruc.info)