A Szabadság téri szovjet emlékművön található önkényuralmi jelképek miatt a Jobbik feljelentést tett, mely alapján az ügyészség is megállapította a jogsértést.
Hunyadi Gábor, a Jobbik Jogsegélyszolgálat vezetője és Novák Előd, a Jobbik alelnöke sajtótájékoztató keretében kívánta eltüntetni a tiltott szimbólumokat, ám a rendőrség ismét a törvénnyel szemben lépett fel, ezért a Jobbik feljelentést tesz. 
 Magyarán: az ÁVH a törvénytisztelő, annak betartásáért tenni szándékozó adófizetőket gátolta meg egy törvényellenes helyzet orvoslásában. Méghogy nem vagyunk rendőrállam? 

Fonbank droid
Reméljük a Szabadság téren a mi pénzünkből lebzselő droidoknak tavasztól nem lesz munkahelyük. Az ügyben érintett, alábbi Jobbik TV-s videón is látható alacsonyabb növésű droid neve: Fonbank Roland,  rangja nem ismert. Az ÁVH-s több törvénytelen, brutális oszlatásban vett részt 2006 óta a szocionista rezsim oldalán. Az itt található képek is bizonyítják, hogy kimelkedően agresszív csicskáról van szó, aki cigánybűnözők helyett tisztes hazafiakkal erőszakoskodik és még élvezi is. Április után remélhetőleg az újságok álláshirdető rovatának törzsolvasója lesz, sok-sok évig, amíg éhen nem hal. 
Frissítés: Olvasónk írja: Fonbank droid (főhadnagyi rangja van) már nem dolgozik a készenlétis droidoknál, 2008 óta vezető beosztásban van, nyilván "érdemei méltó elismerése" miatt.

Elérhetőségek:
- Bp., XXII. kerületi Rendőrkapitányság: őr- és járőrszolgálati alosztályvezető
E-mail: fonbank.roland@gmail.com

Épp a hídblokád alkalmával erőszakoskodik

Rendkívül értelmes is
Kuruc.info
 
Ceterum censeo:
Felhívnánk olvasóink figyelmét, hogy Budapest 17-ik választókerületében, a XI. kerületben egy másik, szintén fontos harc zajlik, itt Budaházy György választásokon való indulásáért - és ezáltal szabadlábra helyezéséért -  gyűjtünk kopogtatócédulákat! Kérnénk olvasóinkat, hogy a kerületben élő ismerőseiket tájékoztassák arról, hogy itt, ismételjük, a 17-es választókerületben Budaházy György hazafira adják le kopogtatóikat! A választókerület pontos határairól portálunkon itt, a Gyuri mellett folytatott kampánnyal kapcsolatos információkat, híreket pedig a budahazy.com oldalon talál.
Járuljon hozzá kopogtatójával ahhoz, hogy egy igaztalanul megvádolt, a rezsim által ellehetetlenített hazafi ismét a családjával lehessen!
Florian Geyer, Kuruc.info