„Kurvaország” – jellemezte egy szóval Gyurcsány Ferenc azt az országot, amelynek ő maga is vezetője volt, és amelynek lakói nem kis apanázzsal „hálálták” meg ezt neki. Gyurcsánynak pedig örökbarija volt az a Demszky Gábor, akinek húsz éves regnálása alatt fővárosunk elvesztette úgy magyar, mint élhető jellegét.

Aki azonban azt hitte, hogy a fülkeforradalom szele által elsöpört fenti elvtársak után beköszönt a virágzás – vagy legalább a változás – kora, nos, az alaposan tévedett.
Amint arról portálunk is beszámolt, 2009-ben amerikai forgatócsoport zavartalanul gyalázhatta meg őseink emlékét a Hősök terén, ahol fényes nappal forgattak egy pornófilmet, az arra járók nem kis megrökönyödésére.
Ma sem megy ez másként: a világörökség részéve nyilvánított Andrássy úton, senki által nem zavarva forgattak ismét egy pornófilmet (egyelőre) ismeretlen „művészek”. Az internetre felkerült videóban meztelen lány mászik négykézláb az Andrássy út járdáján. Hölgy kísérője fekete latexruhát ad rá, de a főhős keblei és hátsója továbbra is fedetlenül marad. Egy másik fényképen megkötözött lány látható az éjszakai utcán.

- Londonban vagy Párizsban ezt biztosan nem lehetne megcsinálni! Fél percen belül elvinné az egész stábot a rendőr - vélekedett Kovács István, azaz Kovi, a pornórendező a videóról. A szexfilmes elítéli az utcai pornózást. Kovi szerint azért forgatnak Budapesten a műfaj képviselői, mert a város európai színvonalú, ugyanakkor a felvételek tanúsága szerint a hatóságok ügyet sem vetnek rá.
Az érvényben lévő jogszabályok alapján ugyanis csak tettenérés esetén vonhatják felelősségre a szexfilmek készítőit, és úgy tűnik, a kormány figyelmét is elkerülte mindez, mivel nem szigorítottak a meglehetősen hézagos szabályozáson. Így egyre-másra tűnnek fel a közismert budapesti utcák, terek, nevezetességek szexvideókban.
A közterület-felügyelet kommunikációs osztálya ezt még jobban meg tudja magyarázni: „Csak tettenérés esetén tudunk eljárni a szabálysértőkkel szemben, a közerkölcs megszegése okán, vagy mert a stábnak nincs közterület-használati engedélye. Feljelentésre akkor is van mód, de ez akkor célravezető, ha bizonyítani lehet az esemény idejét, helyszínét, résztvevőit."
Nem mindenki tűri azonban a nyilvános kurválkodást. Az alábbi GIF-en például az látható, hogy egy idős bácsi rendszabályozza meg az utcára tehénként vizelő ribancot:
 
 
(Egyik olvasónk jelezte, hogy a fenti képsorok Magyarországon, a Sasadi úti buszmegállóban készültek, a piros tetejű épület homlokzatán látható az ottani "PROFI" áruház felirata is egy rövid ideig. Állítását számos fotóval támasztotta alá, például itt látható egy kép, amikor jobbikosok standoltak a Sasadi úton. Bár másik szögből van fotózva, de jól látható, hogy a helyszín egyezik. Végre egy magyar bácsi, akire büszkék lehetünk! :-) )
A videót tartalmazó internetes oldalt a Blikk elküldte a közismerten rendpárti Tarlós István főpolgármester sajtófőnökének, hogy megtudjuk, mit gondol minderről a városvezető, azonban nem tudta megtekinteni a videót.
Hivatalunkban nem lehet lejátszani a filmet, mert az informatikai főosztály letiltotta az ilyen jellegű oldalak hozzáférését – közölte a sajtófőnök, majd hozzátette: „a főpolgármester arra kéri a budapestieket, a városba látogató turistákat, hogy a törvények betartásával használják Budapest közterületeit.”

Mit mondjuk? Ez tényleg egy eredménnyel kecsegtető intézkedés volt, amolyan fülkeforradalmári...
A pornósok persze fülük botját sem mozgatják a főpolgármester kérésére, úgyhogy ránk, magyarokra hárul ismét a rendteremtés munkája. Ha valaki ilyent lát, haladéktalanul hívjon rendőrt, közterest és az intézkedést rögzítse kamerával - amennyiben van rá lehetősége -, tapasztalatait pedig írja meg a Kuruc.infónak. A Budapestet is megszégyenítő "alkotásokat" pedig EZ a cég készíti, ITT pedig felismerhető néhány "művész", akik magasról tesznek hazánk rendjére. A hivatkozások megtekintését csak nagykorú olvasóinknak ajánljuk!
(Blikk, Subba blogja nyomán)