2007. január 6-án, szombaton Christopher Newsom (23) randevúra hívta Channon Christiant (21) Tennessee állam Knoxville városában, amiről soha nem tértek vissza. Miközben autójukkal egy másik pár házához közeledtek, megállították és elrabolták őket. Az elkövetkezendő 24 órában megverték, többszörösen megerőszakolták, vadállati kegyetlenséggel megkínozták, majd megölték őket. A lány valószínűleg még élt, amikor levágták a melleit. Egy-egy helyi vagy rövidhíren kívül a fehérellenes cionista mocsoksajtó hallgat, az ismertebb orgánumok közt kivételt képzett a bátor Hal Turner rádióműsora. Fordított esetben fekete csürhék gyújtogatnának az USA-ban és rasszizmusról pofáznának a tetűhintások. A niggerek, miközben csak 15 százalékot tesznek ki az USA-ban, sokszoros gyakorisággal ölnek fehéreket, mint fordítva, és nagyon gyakran rituális kegyetlenséggel. A patkánycsorda nemhogy megbánná tetteit, de weboldalakon ünnepli a mészárlásokat. Nemrégiben egy lousianai kisvárosban a dzsungelmaki csőcselék utcára vonult, mert a bíróság el merészelte ítélni azt a négy fekát, akik félholtra rugdostak egy fehér diákot.


Az áldozatok
Ha Channon Christian és Christopher Newsom feketék (vagy zsidók) lettek volna és gyilkosaik fehérek, Amerikában már mindenki ismerte volna nevüket. De mivel fehérek voltak, gyilkosaik pedig feketék, ezért sorsukat sűrű köd és csönd veszi körül, ami hátborzongató híreket indított el.

A férfiakat, akik elrabolták és megölték Channon Christiant és Christopher Newsom-ot, még nem állították bíróság elé, ami azt jelenti, hogy elméletileg ártatlanok. A következőket szövetségi és a Tennessee állami bíróságon talált dokumentumokra és néhány bizonytalan riportra hivatkozva közöljük.

Channon Christian saját, 2005-ös Toyota 4-Runner autójával ment el Christopher Newsomért. Valamikor éjfél után nem sokkal fegyverrel kényszeríttette őket megállásra Letalvis Cobbins (24), testvére, Lemaricus Davidson (25) és George Thomas (24). Lemaricus Davidsont már 2001-ben Tennessee államban elítélték autós és fegyveres rablás miatt, de csupán öt évre.


A mocsadékok

A három férfi megkötözte a két fehér embert, a Toyota 4-Runner-el vitték őket egy lakásba, ahol Cobbins és Davidson lakott. Cobbins barátnője, a 18 éves Vanessa Coleman ott várta őket.

Ezután mind a négyen, beleértve Colemant is, erőszakoló és kínzó orgiába kezdtek. Christopher Newsomot análisan mindannyian megerőszakolták, Channon Christiant szintén mindannyian orálisan, análisan és vaginálisan erőszakolták meg. Mindkét áldozatot brutálisan bántalmazták, Channon Christian torkán még tisztítószert is leöntöttek. Christopher Newsomot megölték, „többszörös golyó ütötte sebeket hagyva rajta”, majd tetemét felgyújtották. Channon Christiant is megölték. A Knoxville-i rendőrség nem árulja el, hogy milyen módón végeztek vele, de egy államügyész azt állítja, hogy valószínűleg „megfojtották”.

Az elrablás utáni napon találták meg a Knoxville-i rendőrök Channon Christian Toyotáját elhagyva a vasúti sínek mellett. Közel az autóhoz találták meg Christopher Newsom meggyalázott tetemét. Lemaricus Davidson ujjlenyomatára utalva, amit az autóban találtak, adták ki ezután a házkutatási papírokat, és két nap múlva meg is találták Channon Christian széttrancsírozott tetemét egy konyhai szemetesben.

A rendőrök és a riporterek azt a nézőpontot támogatják, hogy ez a bűncselekmény pusztán egy egyszerű rablásról szól, ami kicsit rosszul sikerült, és hogy azért öntöttek le tisztítószert Channon Christian torkán, hogy a DNS bizonyítékokat eltüntessék.

E szavak írójának az a véleménye, hogy csakis azért rabolták el őket, hogy megerőszakolhassanak, kínozhassanak, és végül megölhessenek fehéreket, és hogy a gyilkosok csupán azért öntöttek le tisztítószert Channon Christian torkán, hogy még ez által is fokozzák szenvedésüket.

A történteket csak a helyi híradókban és újságokban közölték, viszont az Interneten megjelent egy kevéske a történtekről. Nem sokkal később, mint hogy megjelentek az első cikkek az újságokban, a következő történet kezdett el keringeni az Interneten.

„Fehér párt raboltak el: mindkettőjüket megerőszakolták, bántalmazták, felvágták, és végül megölték. Öt feketét állítottak elő.” Semmiféle média felháborodás a „rasszista” gyilkosság miatt. A fent látott képek mutatják azokat az állatokat, akik megerőszakolták Christopher Newsomot, levágták a hímvesszőjét, és ezután meggyújtották, és lőfegyverrel halálra sebezték, amíg barátnőjét Channon Christiant arra kényszeríttették, hogy végignézze az egészet. Őrá egy borzalmasabb sors várt!

„Channon Christiant négy napig verték és többszörösen megerőszakolták mindannyian, miközben felváltva levizelték. Ezután levágták a melleit, vegyipari termékeket öntöttek le torkán, és végül kivégezték.”

Időközben, ebben a szándékosan információmentes fekete lyukban, egy teljesen más hír kezdett el terjedni, mégpedig egy fekete, fehérellenes weboldalon, a „Svengalimedia” oldalán. Ez az oldal ünnepli a fehéreknek feketék által történő megölését, és szponzorálja az évi „Legszexisebb és Legkeményebb Gettót, a Fekete Férfiak Bűntettel és Kegyetlenséggel Dicsekvő Versenyét”.

Lemaricus Davidson vezeti az évi listát.

A Svengalimedia weboldal közreműködői ünnepelik Channon Christian és Christopher Newsom megerőszakolását: „Az előnyben részesített fehérek megérdemlik, hogy ne csak könyvekből vagy filmekből, hanem első kézből is legyenek tapasztalataik és érezzék a mi értékeinket.”

Talán ha a gyilkosok még az év vége előtt, vagy a jövő év elején bíróság elé kerülnek, esetleg a média szembe fog nézni önmagával, és ha elfogja a szégyen, s az igazságot is meg fogja írni. De lehet,
 hogy folytatni fogják azt a hazug szánalmas híresztelést, hogy csakis fehérek tudnak elkövetni „rasszista” bűntetteket, és továbbra is el fogják hallgatni a kínos tényeket.

(Teljes cikk.American Renaissance)

Fordította: Naomi G.

Amerikai olvasó: Kedveseim! Ez a hír, már egy harmadrangú hír valóban, jó ideje. Sajna. Ez nem lehet itt hír. A fehér a szarral egyenlő. Természetesen az amerikai zsindely mediában.

Egyedül a FOX News merte a sztorit lazán felhozni, hangfogóval. A válasz: "Ez nem egy közérdekü probléma" mondta az ügyeletes zsidó visszapofázó.

Szerinte.

Ha egy kopasz zsidónő csöcseit vágnák le, az ügy az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé kerülne.

Szebb jövöt!!

l. Pál

+ Amit a Demokratából kicenzúráztak: csak 60 napot kapott a feka, aki évekig erőszakolta a kislányt