Hollandia, a devianciák csodás világa! Ahol részlegesen legálisak a kábítószerek, a buzik maguk szeparálják el magukat a többiektől, külön szórakozóhelyekre járnak, külön városrészben élnek, ahol a pedofilok pártot alapíthattak, ahol Terence Uphoff arról énekel a gyermekműsorban, hogy nagyon jó neki, mert két apja van...
Ebben az országban ismert komikus Paul de Leeuw, aki alábbi, viccesnek szánt produkcióját egy olvasónk küldte el nekem, tudva, hogy én szoktam az ilyesmikkel foglalkozni. Mivel a YouTube rendszeresen törli a felvételt, egy másik oldalon nézhető meg. Kérlek, tekintsd meg, mielőtt folytatnád az olvasást! - írja Blogin a Bombagyár naplójában.

A videó (tényleg csak erős idegzetűeknek!) ide kattintva tekinthető meg.

A Kuruc.infón megjelent pedofilokról szóló írásom után semlegesnek nem nevezném magam, ezért a látottak értékelését nem vállalom. Mindösszesen annyit az egészhez, hogy az interneten föllelhető holland vélemények szerint a műsor a magát buzinak valló Leeuw egyik vicces alkotása, csupán egy paródia, amelyen jót lehet nevetni (művészet?).
A kissrácot a nézők kérésre hozta vissza, mivel heti kétórás műsorában egyszer csúnyán leszólta, amiért szerinte nagyon csúnyán énekel. Nézői nyomásra hívta vissza, akkor született ez az előadás. Egy holland egyébként azt írta, nem is érti az amerikaiak felháborodását (vajon tudott róla, hogy más ország is létezik?), hiszen ott Janet Jackson kibuggyanó melleiből is milyen botrány volt, meg a Monica Lewinsky-ügy után ne magyarázzanak. Egy amerikai válaszul jelezte, hogy Monica nem gyermek volt. Erre nem érkezett felelet.