Alábbi cikkünk még mindig aktuális. Mikor oszlatják fel a rendőrséget? Vagy csak nagy szavak voltak ezek is, hogy minél több szavazatot seperhessen be a Fidesz?
Korábban írtuk:

Hagyjanak má...
Hagyjon az ilyen ostoba kérdésekkel - fakadt ki Hende Csaba, amikor az egyik tévé riportere telefonon arról érdeklődött, hogy idénre tervezik-e a rendőrség feloszlatását vagy ez hosszabb távú terv.
Pedig az érdeklődő egyáltalán nem előzmény nélkül tette fel a kérdést, hiszen Hende Csaba leendő honvédelmi miniszter (az más kérdés, hogy mi köze a jogász végzettségű Hendének a honvédelemhez) saját maga nyilatkozta, ráadásul a Fidesz-közeli Echo TV-ben (az is más téma és külön poén, hogy a hónapokig tartó üleptisztogatás ellenére Széles mégsem - megint nem - lett miniszter) a következőket:
"Én a radikális megoldásnak a híve vagyok. Én úgy gondolom, hogy ezt a zászlót, a magyar rendőrség zászlaját olyan mértékben mocskolták be, hogy ez az alakulat így, ahogy van, nem maradhat fönn. Tehát egy kormányváltás után a rendőrséget fel kell oszlatni és újjá kell szervezni. Magyarul mindenki elveszti a beosztását."
Ugye, milyen szépeket tudott mondani ellenzékből a Fidesz, hogy mi majd így meg úgy? Hát még az elszámoltatásról, a felelősök börtönbe csukásáról, a rendőrterror kivizsgálásáról, hajjaj... Aztán csak bámult a szegény naiv Fidesz-szavazó, amikor kiderült, hogy a szemkilövető zsidó, Gergényi Péter barátja és üzlettársa lesz a belügyér. És már meg sem lepődött, csak érezte, ahogy tehetetlenül fojtogatja egy gombóc a torkát, amikor ugyanettől az embertől azt hallotta, hogy nem hinné, hogy törvénytelenül verték lilára őt, a gyermekeit és az édesanyját a Fidesz megemlékezése után Pintér Sándor üzlettársának pribékjei...
Na de térjünk vissza a választások előtti ostobaságokra. Videó.
 
 
(Egy picit hosszabb változat itt.)
(Kuruc.info - Egyenlítő TV nyomán)