Frissítés (júl. 25. 12:52): egy igencsak valószínű magyarázat az ork viselkedésére a következő: A nyivákolás a vízért és hogy nagyon fáj meg minden az csak egy cigány trükk, sokszor eljátsszák ezt más esetben is a rendőrségen. Ugyanis ha nem adnak neki vizet, (bár nem a romnyinak kellett volna megitatni) az kínzásnak számít, később hivatkozhat rá a bíróságon is, pl. hogy azért tett beismerő vallomást, mert szomjaztatták, valamint a rendőrt is feljelenti zokszó nélkül.

Ezáltal telik az idő, ami enyhítő körülmény a bíróságon, ugye, (az idő múlása). (Kuruc.info: de mennyire! Lásd pl. EZT a felháborító, szintén rendőrökre támadós cigány-esetet.) Valamint hivatkozni fog az elfogásnál használt túlzott mértékű, indokolatlan durvaságra, ezért vonyítja már megbilincselve, hogy "fáj a vállam". Ezek mind trükkök, amikre a bíróságon majd hivatkozik, hogy ezért meg így csikartak ki tőle beismerőt. És ez tapasztalat...

Amúgy tegnap reggel még "közlekedési baleset" volt az ügy státusa az ügyészségi nyilatkozat szerint, holnap reggel jönnek a Tasz meg LMP-féle [cigány]fajvédők ajvékolni a brutális rendőrök miatt, úgyhogy hamarosan vissza is kerül a közlekedési baleset státusba a dolog. Maximum felfüggesztettet kap emberünk.

Kuruc.info: hát igen, a cigányok nagyon jól tudják, hogyan használják ki a jog kiskapuit. Nem véletlen, hogy még a legdurvább bűncselekményekért se nagyon sittelik le őket (lásd pl. Kozák Rajmund esetét vagy gyakorlatilag kivétel nélkül az összes (!) rendőrre támadásos esetet (pl. EZT), amelyekben soha nem osztottak ki letöltendőt.) Mindezt remekül tudják. Bárcsak a tisztességes munka és az adózás frontján is ennyire remekelne ez a söpredék...
A régi séma volt itt is, önsajnáltatás a vízzel, plusz a rendőri kegyetlenségre történő hivatkozás előkészítése. Persze, lehet hogy a kokótól száradt ki. A cigánybűnözők kedvelt eszköze amúgy az olyan ősi emberi szokások kihasználása, mint az étel és italkérés, ahol az ember segít a rászorulón. Ne féljünk, ha a két putris lett volna felül, büszkén rúgták volna szét a rendőr fejét. Olyan rohadtul tipikusan putriscigányos ez az eset is.
Frissítés (júl. 25. 13:42): újabb levél:

Tisztelt szerkesztőség!

A rendőrgyilkos cigány elfogásakor tipikus jelenet zajlott:
Amfetaminszármazék hatása alatt állók szoktak hasonlóan viselkedni.
A híradásokból nem derült ki, hogy történt-e drog- illetve alkohol teszt elvégzése. (Kuruc.info: többek között a BORS is pedzegette már a „bedrogozottan hajtott”-témát. Az más kérdés, hogy ha a védők a „szegín roma nem tudta, mit csinál, mert be volt drogozva”-vonal felé akarják elvinni az ügyet, és ezzel felmentetni a cigányt, akkor világos, miért üvöltött víz után... Azt se felejtsük el, hogy romáink igen gyakran használják a drogos/ittas védekezést; lásd pl. ITT a júl. 7. 15:43-as frissítés második pontjának második bekezdését és az onnan induló hivatkozásokat.)
Amfetamin származékok estében a minél előbb elvégzett teszt értékes, mert gyorsan lebontja a szervezet és későbbiekben nem kimutatható.
A rendőri intézkedéskor hiányoltam a kényszerítő eszközök alkalmazását, ami a jelen helyzetben elvárható lett volna. (Kuruc.info: mi is [mi a francia/amerikai/finn/tót stb. módon való, helyszíni kivégzést preferáltuk volna – ha nekik lehet, nekünk miért nem?], de a rendőrök valószínű helyesen cselekedtek, mert jól tudták, ha esetleg erőszakosabban odavernek a korcsoknak, akkor azt azok kíméletlenül fel fogják használni a bíróságon – lásd az előző frissítésben a "kínzással" kapcsolatban [víz, váll] említetteket. Sajnos feje tetejére állt az egész jogszolgáltatásunk; még bevallottan gyilkosokat is fel lehet menteni az ilyen „drogos volt, nem volt magánál” meg „ez sima közlekedési baleset volt, mert szegínroma nem láthatta a rendőrt”-védekezéssel. Ez a rohadék se kap letöltendőt, figyeljük csak meg...)
Az intézkedést zavaró cigány nőt azonnal bilincsbe kellett volna verni, hiszen láthatóan gátolni próbálta a bűnöző, gyilkos cigány elfogását. Érdekes, hogy máskor sokkal kisebb esetekben kommandós módszereket alkalmaznak.
Remélem ez a diszkriminatív eljárás nem folytatódik az eljárás folyamán. (Kuruc.info: dehogynem. A Fidesz-kormány, ígéretével ellentétben, nem mer/akar odacsapni a cigányoknak. Ugyanúgy kinyalja az alfelüket, ugyanúgy felmentik a legdurvább bűncselekmények elkövetőit is [lásd pl. a legújabb rendőrverős felmentést], ugyanúgy kiengedik az előzetesből a gyilkosokat [példa: Ercsi]. A világon semmi sem változott/változik.)
Sajnos ellentmond ennek a jelen rendőri, ügyészségi, bírósági alkalmazott módszerek, hiszen cserbenhagyásos, visszaeső drogfogyasztók lehetnek szabadlábon.

Tisztelettel: egy magyar mentőtiszt