Balczó Zoltán valódi gazdasági szabadságharc indítására buzdítja a kormányt, szóba kerül Alföldi és a Való Világ is (Cséfalvay Zoltán államtitkár reagál):
Varga Géza: Támogatjuk a házszabálytól való eltérést:
Ferenczi Gábor interpellációja a közigazgatási és igazságügyi miniszterhez: Mire fordította a kormány az iszapkárosultak javára a Magyar Kármentő Alapba eddig befolyt pénzadományokat? (Tállai András államtitkár válaszol)
Mirkóczki Ádám azonnali kérdése a nemzeti erőforrás miniszterhez: Mit kíván tenni a kormány az abortuszok csökkentése érdekében? (Soltész Miklós államtitkár válaszol)
Gyenes Géza azonnali kérdése a nemzeti erőforrás miniszternek: Az alapellátásnak szánt többletpénzekből részesülő praxisok közül miért maradtak ki a területi ellátás nélküli praxisok, melyek szintén az OEP által finanszírozottan látják el biztosított betegeiket? (Szócska Miklós államtitkár válaszol)
Varga Géza:
Sneider Tamás:
Vita a költségvetési tanácsról: Lenhardt Balázs, Bárándy Gergely (MSZP), Vágó Gábor (LMP), Volner János, Ertsey Katalin (LMP), Varga László (MSZP), Rozgonyi Ernő, Lendvai Ildikó (MSZP), Gyenes Géza:
Kiss Sándor: A Nemzeti Kulturális alap valójában a miniszter kulturális alapja
Varga Géza:
Z. Kárpát Dániel a multik megrendszabályozásáról:
Kepli Lajos és Ferenczi Gábor a vörösiszap-ügyről:
Bana Tibor: