Olaszliszka mintájára támadásba lendültek Orbán és a helyi polgármester "rejtett erőtartalékai" Pocsajon, amíg a magyarok a gátakon vannak - közölte a szebbjovo.hu helyi illetőségű informátora.
Egy kocsi, amelyik a főúton közlekedett, elcsapott egy lejtős mellékutcából - az elsőbbségadási kötelezettség ellenére - elé bicikliző cigány gyermeket, akit a kiérkező mentők elláttak. A hírek szerint a sérült gyerek jól van, viszont a kocsi sofőrje, aki megállt, hogy segítsen, még jelenleg is a mentőben van. Talán ő is túléli a rátámadó feldühödött cigányok támadását. Óriási a rendőri jelenlét, mint ahogy az alábbi képen látható.

Frissítés: Hála Istennek, nem történt újabb tragédia - maszatol a rendőrségi közlemény
A semmitmondó rendőrségi közlemény természetesen próbálja elsikálni a lényeget, de legalább annyit megtudhatunk belőle, hogy a megtámadott autós - aki olvasóink információi szerint az ügyeletes orvos volt - szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

"Pocsaj belterületén 2013. június 8-án 17 óra után egy Létavértes irányából közlekedő személygépjárműnek hajtott egy 6 éves kerékpározó kisfiú. Az ütközés következtében a gyermek elesett. Miközben a jármű vezetője megállt, hogy segítsen a fiúnak, a gyermek közelben tartózkodó rokonai bántalmazni kezdték. A bántalmazásnak a rövid időn belül a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget: négy főt előállítottak a pocsaji rendőrőrsre, ahol folyamatban vannak a meghallgatások. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján mind a gyermek, mind a gépjárművezető könnyű sérülést szenvedett" - írják a rendőrségi honlapon.
(szebbjovo.hu - police.hu - Kuruc.info)