Ez a roma már
felcseperedett
Miközben Európában egyre több állam fel mer lépni a cigány és más színes bűnözők ellen, nálunk a zsidó és cigányfajvédő maffiahatalom 1 millió forint felügyeleti bírsággal sújtotta a kerepesi iskola fenntartóját, amiért kísérletet tett a magyar gyerekeket terrorizáló, túlkoros , tolvaj és rabló kolompársöpredék megrendszabályozására. Vagyis az állam teljes súlyával a deviáns bűnözők mellé állt. Az anarchia és a háború feltartóztathatatlanul közeleg.
Az Oktatási Hivatal január végén azt követően indított vizsgálatot, hogy a ballib sajtóban megjelent hírek szerint a kerepesi önkormányzat iskolájában hat cigánynak megpróbálták megszabni, hogy mikor menjenek rabolni az iskolába. Délutáni foglalkozásokon, hetente kétszer tartózkodhattak (volna) az épületben (de persze nem tanulás céljából látogatták az intézményt). Az eljárást fegyelmi okokkal indokolták, ugyanis a magyarság védelmére hiába hivatkoztak volna, ilyen nincs, csak kisebbségvédelem (mintha rászorulna a terrorbrigád).
Első lépcsőben 200 ezer forintos bírsággal sújtották az intézmény fenntartóját, és vizsgálták azt is, hogy az iskola által a bűnözőkkel szemben lefolytatott fegyelmi eljárás jogszerű volt-e, mert persze ez a legfontosabb, nem magyar gyermekeink védelme.
Bakonyi László, az Oktatási Hivatal elnöke pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kerepesi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben folytatott vizsgálatuk lezártával több "súlyos szabálytalanságra" derült fény. Bizonyítást nyert, hogy az intézmény működésében komoly szabálytalanságok vannak, és több szempontból is megállapították az "egyenlő bánásmód követelményének megsértését", valamint több tanügy-igazgatási szabálysértés is bebizonyosodott. A normális viselkedés követelményének megsértése nem számít, mint ahogy a magyar gyerekek békességhez vagy megfelelő tanulási körülményekhez való joga sem, természetesen.
A Oktatási Hivatal az eljárások során kötelezte az intézményt a szabálytalanságok orvoslására, és összesen egymillió forintos felügyeleti bírságot szabott ki. A hivatal - eddigi működése során első ízben - szabálysértési eljárást indított az intézményvezető személyi felelősségének megállapítására.
Bakonyi László közölte: a hatályos jogszabályok értelmében a most lezárult vizsgálatot utóvizsgálat követi majd, a "tanulók" (értsd: erőszakoskodó rablók) érdekében ellenőrizni kell ugyanis, hogy képes-e a fenntartó és az iskola vezetése a hiányosságok megszüntetésével biztosítani a szabályos működést a kerepesi intézményben. Hogy a cigánybűnözők akarnak-e változtatni a viselkedésükön, nem téma, ők ugyanis köztudottan nehezen illeszkednek be, ezért hozzájuk kell alkalmazkodni. Nekünk. Magyar, kuss legyen!
(Kuruc.info - MTI)