Cigánybűnözés-hozzászólás
 
Hello T.Szerkesztő!

Néhány gondolat a cigánybűnözésről és pár hasznos ötlet a cigánykérdés megoldására.

Jópár éven keresztül valami miatt állandóan megtaláltak a mocskos orkok, valami lehet bennem, hogy rögtön kihívásnak érezték ha a közelükbe kerültem.

Két rendőrségi ügyem volt ezekből kifolyólag, mindkettő problémamentesen lezárult.

A fiatal generációnak azt javaslom, ne rettenjenek meg a kancigányoktól, az ő "erejük" a csordaszellem kizárólag. Egyedül senkivé vállnak. Ha látják rajtad, hogy beijedsz, vérszemet kapnak és felbátorodnak.

Két tanulságos történet, mely bizonyítja, ha kellő erővel léptek fel, nincs esélyük.

Egy szórakozóhelyen, pár éve belekötött kétt ittas rohadék a pultos lányba, kóstolgatták rendesen.
Több magyar is volt a helyiségben, de senki nem vette a bátorságot, hogy leállítsa a zombikat. A helyzet elfajulását látva, szóltam nekik, hogy vége a bulinak és ha nem tetszik szét lesz ba..szva a fejük.
Természetesen nekemfordultak és kiprovokálták, hogy egy tár gázlőszer (5 db) lőjek a fejükbe 50 centiről.
Az orkok  az alkohol miatt lassabban feküdtek meg, de a végén csak-csak.
Jó érzés volt látni a lealázott, taknyuk-nyáluk összefolyt fejüket, bizos ami bizos még rájukrúgtam kettőt, azonban a gázt már én is éreztem keményen és lépni kellett.
Szóltam a közeli taxisoknak akik hívták a rendőröket.
Az orkok közben eltüntek, de a pultos lány ( szegény Ő is kapott kis gázt) felismerte őket és a rendőrök bevitték a fekákat garázdaság miatt....hahaha, rájukkúrtak később még 10 e Ft pénzbirságot is....
A rendőrautóban még a yardok szeme is könnyezett a gáztól, az orkok fejét sajnos nem fotóztam le...
Mi is a tanulság ebből?

Szerencsések voltak a mokkák.
Mert következő évben már éles lőfegyverem lett, és ha előbb találkozunk, azt is használtam volna...

És a másik story:

A barátom jött hazafelé amikor is fényes nappal a szembe vele közlekedő 3 tagú horda egyik tagja minden figyelmeztetés nélkül lefejelte, úgy hogy kitört két foga elöl és szétszakadt a szája.
A srác elmenekült, az cigányok pedig jót röhögtek rajta, addig amíg be nem ültünk az autóba a másik cimborámmal és meg nem kerestük őket..
Kisváros, nem volt nehéz, a mozi előtt álltak, és gondolom a hőstettüket elemezték.

Vérző fejű barátom egyből felismerte őket, akkor hát gondoltam beszélgessünk velük.
Érezték, hogy gáz van mert amikor kiszáltam a kocsiból egyből csőre töltöttem a gázpisztolyom, jellegzetes csattanó hangja van, és látták a fejemen, hogy használni  is fogom.
A három gennyláda 5 felé szaladt  volna, a haverom elkapta az egyiket, le is rúgta szó nélkül, én leadtam a levegőbe egy lövést, erre megállt a másik, akit a kocsi motorháztetejére fektetttem, miközben a pisztoly agyával vagy 8 x fejbetoltam ami belefér, hogy kegyelemért könyörgött....
(Akkor tudatosult bennem, hogy a mozi előtt még vagy 20 ember várta az előadást, akik azt hitték akciófilmbe kerültek...a végén majdnem megtapsoltak....sokáig ingyen moziztunk...)

Rendőrség közben kiért, bevittek mindenkit, aztán ez is megoldódott.

A lényeg amiért elmeséltem: NE ALÁZKODJATOK MEG SOHA!!
Az erő ami az egyetlen jó megoldás ellenük!!

Ja és persze gázpiszoly.
Legálisan vásárolható, nem kell engedély hozzá, és ha -5 gázlőszert belepumpálsz az ork fejébe, 20 percig minimum vége van.
A legjobb vegyesen, egy cs gáz- egy paprikás.

Az erő legyen velünk ebben az országban!

MANIAC

***

Tisztelt Szerkesztőség!

Olvastam én már sok hozzászólást a roma probléma rendezése kapcsán... Én úgy gondolom, hogy akkor....és csak akkor lehetne eredményeket felmutatni, ha végre leszálnánk a magas "öszvérről" és szembenéznénk a tényekkel!A Zsindex fórumon olvastam(ahonnan mind a két nickem törölték, pedig nem uszítottam senkit arra, hogy írtsák ki a romákat), hogy a problémát úgy lehetne megoldani, ha több segélyt juttatnának szegény, szerencsétlen embereknek.Na....ezen már én is "felkaptam" a vizet, hiszen nem elég, hogy százezreket utalunk ki egy roma családnak....., még házakat is "adományozunk" nekik.Mire fel...kérdem én?A saját szüleim végigmelózták az átkost, össze-vissza ügyeskedtek a FIK-hez(fővárosi ingatlan közvetítő)ment el melózni muter, hogy legalább egy k.rva kétszobás lakást kierőszakoljon nekünk, ami végül nagy hehézségek árán, de meglett.Hihetetlen, hogy ebben az országban minden lehetsz(és jobban jársz), csak magyar nem.Miért kell nekem szemlesütve menni
az utcán, mert nácinak titulálnak, miközben csak nem tetszik a mostani valóság?!Apropó...náci=magyar, tisztességes, dolgozó, adófizető polgár!Ez vagyok én...náci.
Soha egy embert nem akartam megölni, karóba húzni, máglyán elégetni, de persze én(és mindanyian) nácik vagyunk, akik nem nézik lesütött szemmel, hogy szét lopják
az országot, kifosztják ezt a gyönyörű magyar hont(már ami maradt belőle)!Ellopják a vasúti táblákat, felszedik a síneket, kivágják a fákat, megerőszakolnak idős asszonyokat, leszúrnak fiatal magyar gyerekeket egy mobilért... Mi az Isten történik itt?Nem látják a politikusaink, hogy már nem a roma társadalmat kellene védelmezni,  hanem inkább minket, magyarokat? Micsoda magyarellenes politika folyik ebben az országban?A zsidók nagyban lopják ki azt a vagyont, amit szüleink nagy nehézségek
árán megtermeltek, a cigányok pedig rátesznek még egy lapáttal, hadd szóljon az a hegedű... Szégyen, komolyan mondom, hogy szégyen... Minden tisztességes magyar állampolgárnak ki kellene vonulni és elüldözni azt a sok f.szt, aki ebben az országban hatalomra vágyik!Legyen az MSZP-és, FIDESZ-es, MDK-ás, vagy bármilyen más színű lobogó alatt díszelgő pártszimpatizáns!Néhány héttel ezelőtt, egy nagyon kedves ismerősöm küldött egy levelet, melyben azt fejtegette, hogy már Jászberényben
sem lehet este utcára menni, mert "szétrombolják" az embert a cigányok... Gyönyörű...ez aztán tényleg gyönyörű... Mi jön ezután? Talán Gyurcsány és a slepje kiáll a dobogóra a Kossuth téren és esetleg beszédet mond a magyarság ellen?Megmondom őszintén, már nem is csodálkoznék... Miután hagyta, hogy a zsidók ellopják a háromnegyed országot, már ezen nem is lepődnék meg.Gyerekek, itt már tényleg csinálni kellene valamit(felébredni), mert ha így megy tovább a magyar szekér, akkor
lassan, de biztosan felborul és már csak a morzsáinkat szedhetjük a földről, de azt is szemlesütve, nehogy a zsidóság és a cigányság népharagját kiváltsuk.
Zárómondatként: mindenki boldog lenne, ha mindenki a SAJÁT HAZÁJÁBAN rakná székre azt a nagy szőrös valagát.

Tisztelettel egy Kuruc olvasó, aki nyitott szemmel jár!

***

Tisztelt Kurucok!
Immár sokadjára és megdöbbenéssel olvasom a cigányok által elkövetett rablásokat, fosztogatásokat, gyilkosságokat, lopásokat a kuruc info oldalain. A tiétek az egyetlen olyan honlap, amely nyíltan ki meri mondani a cigánybűnözést és a magyarság mérhetetlen türelmét. Agyilag tönkrement politikusaink, a seggnyaló média természetesen még ezek után is a cigányokat helyezi előtérbe. Magyar embert a cigányok bármikor megölhetik, kirabolhatják, felgyújthatják a házát, kiírthatják az erdejét, tönkretehetik egész élete gyümölcsét. Természetesen a rövidebbett az áldozatok húzzák.
Most egy kis adalék a cigány életvalósághoz.
Helyszín: Erdőbénye /Tokaj-Hegyalja a világörögség része./
Időpont: 2008.05.16.  18.30 óra.
Esemény: szirénázó mentőautó /hála Istennek ez mifelénk ritka/ valaki, vagy valakik kihívták a mentőket mert egy itt élő aljanép, genetikai söpredék hímnenű tagja úgy fejbe vágta a szülés előtt álló korhely, ittas állapotban lévő iszákos nőstényét, hogy ömlött fejéből a vér. Természetesen a mentősök a helyszínen nem találták meg,  mert közben bódult állapotban elkóborolt otthonról ezért keresi  kezdték. Mit ád ég; pont a mi utcánkba akadtak a vérzőfejü részeg tetűre. A mentősök tenni akarták a dolgukat /elsősegély, kórházba való beszállítás stb./ Nos ezt a luvnya nagyon zokon vette és a mentősöket valamint fel-és lemenő hozzátartozóikat aljas alpári ritmusban küldte melegebb éghajlatra. Miután nagynehezen bekötözték a fejét elviharzott.
Következtetés, gondolattársítás: Ha mentősök dolgukvégezetlenül odébbállnak és ez a mocsadék megdöglik, életük végéig börtönben ülnek. Ez a bacilusfészek immár a 13-ik, vagy 14-ik purdét nyomja a világra. Ebből négyet vegetáltat putrijában -természetesen a segélyért- a többit az Állam neveli. Erdőbénye mentés szempontjából Sátoraljaújhelyhez tartozik ami 53 km. Ha ne adj Isten valahol a környéken baleset vagy rosszullét következett volna be, akkor az illető meghal, mert egy tetű miatt kiesett egy mentőautó. Hát itt tartunk. Nagyon remélem nem sokáig.

***
Sziasztok!
Megint egy link

Kommentezni természetesen nem lehet! Én egy utcára lakom a történtektől. Barátom pont rálátott az egész eseményre, tőle tudom kik voltak (de egyébként is sejtettem)! Nem kell ugye részleteznem, mind a két fél busmantalpú egyedekből állt!!!!
Miskolc-Avasra is elférne már egy Magyar Gárda - Jobbik látogatás! Ha tudjátok, kérlek továbbítsátok Nekik!

Jó munkát, szebb jövőt!

Üdv: Kukacmuki8

***
Tisztelt Kuruc.info!
Egy rövid történetet szeretnék megosztani önökkel. Az eset 2008. május 15. én történt velem. Egy várostól (amit nem neveznék meg) 17km-re lakom és ezen a napon nem volt iskola, gondoltam bemegyek vásárolni meg kicsit kikapcsolódni. Reggel el is indultam, vettem egy pár cuccot magamnak, és eltöltöttem egy kellemes délelőttöt. Azt hittem semmi sem jöhet már ami rossz. Hát tévedtem...elindultam a buszra és egy rövidebb utat választottam ami elég elhagyatott és sötét. az úton zenét hallgattam az mp3 lejátszómon. szembejött 2 srác (romák). Az egyik odajött hozzám megállított megragadta a kezem és lekezelt velem. Utánna pedig azt kérte hogy mutassam meg az mp3 lejátszómat. mire mondtam hogy nem...Erre előjött még 2 fiú és kezdtek bekeríteni. Az utolsó pillanatban gyorsan megindultam és félretaszítva az előttem állót sikerült elmennem. mikor már messze voltam kiabáltak utánnam "hééé adj egy cigit hülyegyerek" és hasonló mondatokat. Hát ez volt a majdnem tökéletes délelőttöm a városban.


***
Tisztelt Szerkesztőség!
 
A tegnapi TV1-es csatorna 20:10-kor kezdődő Szempont című hírműsorában újabb tanúbizonyságát adta "tisztelt" kormányunk, hogy hazánkban csak a bűnöző kisebbségi etnikum élvezi az állam jóindulatát. Büszkén adták hírül a nagyvilágnak, hogy Váralján újabb cigány putritelepet számoltak fel a szociális felzárkóztatás nevében. Láthattuk továbbbá a "szánni való nyomorultak" óriási örömét, amikor beköltöztették őket a kétszintes, kovácsoltvas-kerítéssel körbezárt palotákba, amit a szintén cigány riporter úgy kommentált: valamivel jobb körülmények közé kerültek.
És most tessék figyelni! Ha megóvják a csodapaloták eredeti állapotát és rendesen fizetik a kiutalt segélyekből a lakhatás költségeit, akkor- de csak akkor- megkapják a több tízmilliós ingatlanokat!
Ez már gyalázat! Túlléptem az ötvenedik életévemet, de a hatalom még egyetlen egyszer sem adományozott számomra semmit sem ingyen, azért mert fehérbőrű magyarnak születtem. Mindenért meg kellett dolgoznom alaposan. Családi házról ma is csak álmodozok, hogy milyen jó lenne hasonlóban lakni. A jelen körülményeimet figyelembe véve esélyem sincs hogy változtatni tudjak. A társadalom kirekesztettjének érzem magam és a családom. És azokat a fehér magyarokat is, akiknek ugyanúgy álom marad mindaz, amit a cigányok ma könnyedén elérnek avval, hogy ők cigányok. Esélytelenek vagyunk a saját szülőhazánkban!
Meddíg írogatjuk még a szörnyű eseteket feltáró leveleinket a rémséges cigány attakokról? Meddíg nyalogatjuk továbbra is ezeket a mély sebeket a Kurucinfot böngésző cigányok nagy örömére?
Ne várja senki, ne higgye senki, hogy majd a hatalom által rasszista-fasiszta bélyeget viselő, szélsőségesnek kikiáltott gárdák képesek lesznek szembeszállni az összes cigánnyal. Kevesen vannak!  És a Nép? Most még sokan vagyunk! Szervezzük egységbe erőinket! Szervezzünk tömegdemonstrációt! Mutassuk meg, hogy nem a gárdák, de az egész ország ügye a bűnöző cigányság mocsadéka, amit el kell takarítani! Egységben az erő!
Várom minden igazságszerető és változást akaró ember jelentkezését a honlapra! Ha elegen leszünk, kimegyünk az utcákra!  Válasszunk: kesergünk továbbra is, vagy fellépünk a megkülönböztetés ellen? Ha még nincs személyes tapasztalat a cigányattakról, holnap már az is bekövetkezhet. Már nem elég okos tanulmányokat írni a nyíltan magyargyűlöletét felvállaló ellenségről a biztonságos(?) falak között. Mozdulni kell !
 
Kérem a Kurucinfo szerkesztőségének támogatását a tömegdemonstráció megszervezéséhez.

***

Tisztelt szerkesztőség!
 
Ma reggel, 7.20 körül a Kőbánya-Kispest metróbejárat előtti hajléktalan hordában szamurájkarddal hadonászó mocskos cigányt láttam. Rendőr persze sehol, telefonáltam , hátha van kedvük intézkedni, eredményről nem tudok. Valószínűleg értesítették a járőröket, ne menjenek arra, veszélyes.
De egy rénézésre mocskos bűnöző, szabadidejében magyarokba belekötő mocskos ember- és állat-alatti véglény ölésre alkalmasan, fegyverrel grasszálhat az utcán. 2008. És jövőre??

***

ITT egy cikk + 2 fotó ITT

Íme a balos Zalai Hírlap újabb csúsztatásai (a mai lapban címlapon hozták a sztorit, megy az agymosás ezerrel!) :
 
"Kár tagadni, van ennek igazságtartalma, ám nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy élnek itt szép számmal olyan emberek is, akik azon vannak, hogy kitörjenek ebből a - mondjuk ki - gettóból, amit az elmúlt évtizedekben maga az önkormányzat alakított ki azzal, hogy a város legproblémásabb lakásbérlőit helyezte ide."
 
Tehát a balos újságíró szerint nem a cigányok, hanem maga az önk. a hibás.
De azért vannak igaz sorok is, hoppá!:
 
"Többségük nem törődik a környezetével, mert úgy véli, nem érdemes, ugyanis az itt lévő lakások az önkormányzat tulajdonát képezik. Akadnak azonban pozitív példák is."

Ugyanezen olvasónk második levele:

A múltkori Citromszigetes cikk után ismét címlapon a nagykanizsai cigányság a szélbalos Zalai Hírlapban.
Ezek a cigók még azt sem tudják, mi az a szegregáció....:)))
 
"Az idős asszony nem értette, miről van szó, amikor a szegregációról kérdeztük, s visszakérdezett: Kitől hallottam volna, mi az a szegregáció, mikor még iskolába sem jártam?"
 
(Cikk ITT)
 
Ismét jó a cikk vége.....;-)
"Vannak, akik segítséget remélnek, mások szerinta robbantás a megoldás."
(Cikk ITT)

***
Sziasztok

A boon mai egyik cikke: ITT
Lerágott csont a téma,de érdemes elolvasni.
 Mellékletként küldök egy saját készítésű fotót,ami egy miskolci sörözőben készült.2 kis féreg meglépett a cumisüveg mellől és úgy tolja a pénzt a játékautomatában,mint a legnagyobbak(.egyszer már elküldtem,de nem került közlésere)Tudom,hogy özönlenek az olvasói levelek,nem jelenhet meg minden írás.Sajnos van miről írni az embereknek.
További sok sikert és szebb jövőt
                                Gorcsev




***
Tisztelt Kurucok!
Tegnap (15-én) M1-et nézve az alábbi műsort láttam!
Voltak érvek és ellenérvek a szlovák adózás mellet(egy vállalkozó 150.000ft-ból minden terhet ki tud fizetni, itthon ez 500, 000ft ba kerül!) és természetesen ellene! Az adózás csökkenése éhséglázadásokhoz vezetett, természetetesen csak cigány résztvevőkkel! Következő riport magyarországról, ahhogyan elbontják a cigányputrikat és szép házakba költöztetik őket! Magyar asszony felháborodott: soha segélyt, támogatást nem kapok, pedig albérletben lakom, dolgozok, gyereket nevelek! A már beköltözőknél rendben minden, fizetik a villanyt, gázt, de elmondásuk szerint :dolgozik, segélyből, családi pótlékból! Tehát az állam ingyen lakást ad , segélyeket majd ebből fizeti a számlálat! Egyik zsebből ő utalja a másik zsebbe, nem a sajátját fizeti be! Betelefonáltam, adjanak téglát, földet és egy köművest melléjük, majd saját erőböl építsék fel a házukat, így rögtön szakmát adhatunk kezükben! Az építőipari szakmunkák hiányszakmák, tehhát be tudják bizonyítani a beilleszkedéshez való nagy kedvüket! Én vállalkozóként soha semmi kedvezményt-segélyt nem kaptam , mivel nagymamám lakása az én nevemre került, tehát gazdagnak számítok(értéke  5millió) Adózótt pénzemból ők járnak jól, tehát biztosan csak a szélső jobbra szavazok, talán így adómat az országra vagy saját családomra fordítják! Üzenjenek a kis és középvállalkozóknak, népes táborukban leszünk mi is!
Szemét, adócsaló magyar vállalkozó vagyok, aki 30 embernek ad munkát!


***
ork cosa nostra

Rostás az egész világ. Vidám kép.




***
Itt is ezt kellene!!!
 
Kuruc.info: köszönjük a linket, amelyet mindenki szíves figyelmébe ajálunk – különösen a kommenteket. Most, különös módon, elmadadt a fajvédők dühödt ellentámadása (Kanda és bloodhound v2.0 kivételével) – szemben a múltkori esettel. Szabadság volt a ZSDSZ pártközpontban, hogy a bértopikolók nem írogattak? Vagy egyszerűen csak sabbath?

***
Tisztelt Szerkesztőség!

Az origon olvastam egy cikket a cigányokról. Nem tudom hogy Önök olvasták-e, de engem felháborított. Be akarják vezetni a közintézményekben a cigány nyelv használatát, ha az országgyűlés elfogadja. Céluk a foglalkoztatás elősegítése és növelése. Sztem éppen ellenkezőleg kéne cselekedni, a cigány tanuljon meg magyarul ha boldogulni akar, próbálon munkát keresni és meg kellene vonni az összes segélyt tőlük.. De mint tudjuk nem is akarnak dolgozni, vígan elélnek a segélyekből.


***

cigányok Nápolyban
A 12 óra 52 perckor felkerült hír mellé újabb hírek.
Kedd után ma hajnalban újra felgyújtották ismeretlenek Nápoly városában a via Malibran melletti cigánytelepet, miután a cigányok megpróbálták elrabolni egy olasz nő 6 hónapos gyerekét. A kiérkező tűzoltók elmesélése szerint a helyi lakosok az utcán éljeneztek és ünnepeltek, majd amikor elkezdték oltani a tüzet, az emberek a tűzoltókat szidalmazták és fújolták, mondván ha el is oltják a lángokat, másnap újra mindent felégetnek.
Közben a Ponticelli városrész cigánytelepének lakóit ideiglenesen egy másik telepre költöztették, miután kedden este molotovkoktélokkal és kövekkel, vascsövekkel felfegyverkezett emberek támadtak rájuk. A városrészben többen tüntetnek a cigánytelep előtt. „Túlságosan is sokáig tűrtük meg őket, de most már el kell innen menniük" – mondja egy tiltakozó hölgy. A telep bejáratánál nagy számban őrködik a rendőrség.
Üdv. Nektek!
Balázs

Többet innen, egyéb érdekes hírekkel és linkekkel

***
primitív cigány jajgat a kamerába (videó)

***

még 2 cigány videó
 
ITT és ITT

Vajon mit keresett a bankautomatánál?

***
szivatas spamekkel

Tisztelt Kurucok!

Könnyedén meg lehet szivatni a myvip-es, iwiw-es cigánykákat, akik nem bírnak megmaradni a putri mélyén szép csöndben. Általában megadják az email címüket, amit el tudunk árasztani spamekkel! A módszer egyszerű. Beregisztrálunk egy tetszőleges mailcímet, majd feliratkozunk mindenféle hírlevélre (pornó, tőzsde stb) és a leveleket egyből továbbítjuk szűrő segítségével az "áldozat" címére. A hírlevélről nem tud leiratkozni, a mi címünk nem látszik, így csak az segíthet rajta, ha tud szűrőket kezelni, de az ilyen hulladékokból nem nézem ki.

Kellemes levelezést :)
üdv

***
 
Tetves cigók
 
Tiszett Szerkesztőség!

Régóta olvasójuk vagyok, de most már érintett is a cigányok ,,működése miatt"!
Röviden az eset:

Lányomat (12 éves) edzésre menet rabolta ki fényes nappal (4 órakkor) 2 db féreg, mint kiderűlt szintén hasonló korúak. Elvették telefonját, óráját. Mivel hősiesen ellenállt, a telefont visszaszerezte! Azonban az órát nem, bár járókelői segítséggel utólérték a két tetvet, de nem adták vissza a lopott tárgyat. Azt is letagadták, hogy valaha látták volna.
Este elmentünk a rendőrségre és óriási meglepetésemre komolyan vették az ügyet, sőt félóra alatt el is kapták a férgeket! Sőt elég rendesen el is igazították őket, még négyszemközt is hagytak az egyikkel, így néhány mondatot intézhettem hozzá, szerintem hatott!! Ja az óra is megkerűl.
Ezálltal is üzenem nekik, A HARCRA KÉSZEN ÁLLUNK

Az az érzésem elkezdődött valami a rendőrségen (IS)és ez jó jel!

Üdvözlettel

Zoltán
***
hyperspace videó

Ezeket tenyésztjük :(
Szerintem érdemes megnézni / kitenni az oldalra.

***
Roma hadsereg!

Helló kurucok! Egy érdekes hír!
 
Nem tudom, hogy ez most jó, vagy rossz nekünk. Mindenesetre kiváncsi lennék, hogy hány fő fog jelentkezni drága segílyezett polgártátársaink közül és, hogyan fog elsülni. Én voltam sorkatona, hát ezek mindent csináltak, csak azt nem amit kellett volna, tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
 
Üdv culturman   /email címem ne jelenjen meg/
 
Katonai túlélő tábor roma származású fiataloknak

A Honvédelmi Minisztérium várja mindazokat az elsősorban roma származású 17-20 éves középiskolás vagy középiskolát végzett fiúkat és lányokat, akik szívesen részt vennének egy különleges katonai túlélő táborban.
2008. július 14-től július 22-ig nemcsak speciális katonai programokra, hanem szabadidős rendezvényekre is vendégül látja az érdeklődő fiatalokat a Honvédelmi Minisztérium. A számos "túlélési" gyakorlat - például paintball, fegyver és lövészeti bemutatók mellett - a roma identitás és kultúra rejtelmeibe is betekintést nyerhetnek a jelentkezők.
A szervezők nem titkolt célja, hogy megismertessék és megkedveltessék a roma fiatalokkal a katonaélet szépségeit, továbbá ismertessék a tiszti, tiszthelyettesi és szerződéses katonai pálya sajátosságait, lehetőségeit és előnyeit.
Jelentkezni 2008. 04. 22-től 06. 15-ig írásban az alábbi címen lehet: Honvédelmi Minisztérium Kommunikációs és Toborzó Főosztály, Jóni Tibor nyá. ezredes; 1055 Budapest, Balaton u. 7-11.

***

bunyó az egri iskolában
 
Az MTV1 Híradójából (ITT van) érdekes részletet tudhattunk meg az ügyről. Az áldozat egy szilánkosra tört arcú kancigány... Eddig még sajnálhatnánk is, de az MTV csapata szerencsére megszólította az egyik diáktársat, (történetesen a Könnyű Robit) aki elmondta, hogy anno ez a gyerek verte el. Szóval picit árnyalták ezt az áldozati szerepet. És legalább mi is megtudhattuk, hogy ami anno elmaradt, azt most kamatostul kapta vissza a cigány! És Robi sportkarrierje sem került veszélybe.
Az MTV-nek egy hatalmas pirospont ezért.
 
Aztán még mutatták a cigány anyukát is, aki fenyegetőzött, hogy kiveszi a fiát az iskolából, ha a verekődet nem rúgják ki.
(hahaha)
 
 linkek:
Egyetlen ütés okozta a koponyatörést. (2008.05.14)

Könnyű Róbert megverésének ügye: (2008.01.28)

üdv: execute

***
Nyaljunk nekik és pénzeljük a fő-cigányokat!!!
 
A mai pályázati rendszerben ??? ha egy mg. vállalkozó gépberuházást szeretne (aki ken. nem feka!), akkor kell egy igazolás a helyi hivatalos főcigánytól (ld ckö), hogy az általa tervezett fejlesztés B E L E F É R a ckö. távlati elképzeléseibe; akkor ez a pályázat elbírárlása során plusz öt pontot jelent. Ha pedig arról is hoz a jelzett helyről igazolást, hogy svéd, vagy norvég nem tudom pontosan milyen, de a ckö. által prferált munkavállalókat is alkalmaz, akkor ez még több plusz pontot hozhat fehér emberünknek a konyhára. Ezt a két igazolást a helyi főcigány 20 és 200 ezerért (magyar Forintban)adja ki. Na, talán már dereng, hogy ezek a különösen túlpigmentált egyedek miért akarnak politikusok lenni. Hiába, ezt már megtanulták fehér "kollégáiktól". Gratulálok mindegyiküknek. Ja, és mindkét politi_lag elkötelezett oldal csak a lóvé odanyomásában látja a jövőt - mármint a sajátját. Másé nem érdekli őket. Hiszen nem nekik kell a kultúrálatlan, nevelhetetlen és meglehetősen agresszív barbár horda szomszédságában élniük. Ha itt rövid időn belül nem lesz gyökeres változás, ami alatt nem értem azt, hogy El_Qró helyett felkeni a nép a kis lovagot,- akkor ez az ország valóban el fog tűnni. Nem feltétlenül fizikailag, de logikailag biztosan.
És nekünk, akik magyarok vagyunk, és itt akarunk élni, egyik sem túl kedvező kilátás.