A zsIndex címlapjára néha egész normális cigányügyi blogokat is kiraknak. Az Erdélyből jött Rékuci két olyan cikkel is megörvendeztette már a Nagyérdeműt, amely sok ballibnél kivágta a biztosítékot [olyan szinten, hogy az egyik mocsok kifejezetten azon örömködött, hogy Rékucinak még nincs Mo-n szavazati joga, azaz nem tud a Jobbikra szavazni]; most Gabrilo legújabb cikke van soron. Idézzük a legfontosabb megállapításait:

"Persze, számunkra nem létezik. Számunkra, értsd: kinyalt hátsójú városi középosztálybeli kölykök számára. Avagy nekünk könnyű. Ha olyan környéken élünk, ahol viszonylagos jólét van, és a polgári középosztály van felülreprezentálva, nehéz érzékelni olyan jelenségeket, melyekkel nincs közvetlen kapcsolatunk. És pont ezek azok a környékek, ahonnan a fehéringes-vasaltnacis liberális jogvédőknek könnyű elindulni jogokat védeni. Madárcsicsergés mellett kávét szürcsölve a családi házam erkélyén könnyű rasszistázni meg tudatlancsőcselékezni, ha konfliktusokról olvas/hall az ember.
....
A kérdés már csak az, hogy a toleranciára és a megértésre állítólag oly érzékeny liberálisok vajon miért nem képesek az Isten háta mögötti falvak Mari és Juli nénijeit megérteni; az ő helyzetükbe vajon miért nem tudják beleélni magukat? Biztos azzal magyarázzák a Juli és Mari nénik félelmeit, hogy odamentek a gárdisták és megetették őket valami rasszista szöveggel. Indoktrinálták őket.
 .....
 És persze lehet hisztizni a gárda-jelenség miatt is: sok esetben a hiszti jogos is. Azonban azoktól némiképpen képmutató hisztinek tűnik, akik olyan pozícióban vannak, hogy ezen az állapoton változtatni tudnának. Ugyanis ha az erre hivatott szervek hatékonyak volnának, azaz fenntartanák a rendet és a törvényességet, akkor jogos lenne a felháborodás amazok részéről is.
....
Ami érdekel, az mindenkinek az érdeke: a rend fenntartása. Ha a rendfenntartó szervek hatékonyak, nincs szükség önkéntes megoldási kísérletekre. És ez akkor is érdekem, ha személyesen a probléma nem érint.
A kérdés ezen túl már csak az marad, hogy az állítólag elközelezetten szolidáris liberálisok miért nem képesek Juli és Mari nénivel szolidárisak lenni?"

Egy komment a blogból – amely tartalma, szerintem, senkit nem lep meg:

"Szociális akciók rendben vannak, de csak jönnek és mennek. A Mari nénik meg maradnak, és rettegnek. (Én sok öreget tudok felsorolni aki kis falunkból azért költözött el a gyerekeihez, mert nem birta tovább. Azt pedig konkrétan hallottam bent az önkormányzatnál, hogy a néhány km-re lévő autópálya éptésre nem hajlandó elmenni, mert alig keresne többet mint amit ingyen kap. De az elvetett krumplit kiássa a kertekből, meg leszedi a kukoricát más földjéről éjszaka. A saját kertjében meg áll a méteres gaz. Az önkormányzat tavaly vállalta volna, hogy vesz nekik szerszámokat, meg veteményt. Senki sem kérte.)"

Következzék egy totál elborult, budai elit környéken lakó fajvédő, gentry, aljas óbégatása:

"Megmondom őszintén, én pont leszarom, hogy mi történik Mari néniék környékén, mi a helyzet a romák lakta falvakban. El kell onnan költözni, nem kell arrafelé járni, oszt jónapot. Én megmondom őszintén még a pesti oldalra sem szívesen megyek át, maxiumum a Buddha Beach-ig.

Ha az "átlagos idős ember" időben gondolkodott volna, akkor nem ragad ott egy cigánylakta településen. Azaz, csak magát okolhatja a helyzetéért. Ezért, ha bekövetkezik az amit jósolsz, azaz körülöttem is megjelennek, akkor odébb állok."
Ha valami mocsok duma, hát ez az…

Egy másik mocsadék fajvédő (persze van pár más idióta szutyok is, pl. gargoyle, TommyBravo, fenegyerek és bryan), A Hannibal Lektűr-attitűd, pedig szintúgy nyomatja a szar propagandáját és relativizálja a cigánybűnözést
1) a fajvédők repertoárjából soha nem hiányzó 'Magyar, ne lopj!'-ra,
2) az állítólagos munkahelyhiányra,
3) a mélyszegénységből minden nép esetében következő bűnözésre, ill.
4) arra, hogy a színesfém-felvásárlók szerinte mind fehérek stb.
való hivatkozással. Amelyekről pedig mindenki tudja, hogy mekkora szemenszedett haugságok. Aki nem, annak egy gyorstalpaló:
1) a “Magyar, ne lopj!”-ot túlnyomórészt cigányainknak “köszönhetjük”, ahogy mostanság is ők azok, akik szívesen át-átruccannak egy kicsit bűnözni, lásd pl. EZT
2) a mélyszegénység = bűnözésről ezerszer, történelmi és jelenkori [pl. Finnország] példákkal is bebizonyítottuk, hogy hazugság;
3) bizony, a színesfém-felvásárlók 99%-a cigány, ezen nincs mit szépíteni. Ezt még a ballib lapok is elismerik.
4) Ezer és egy példát hoztunk a cigányfertőzött régiókban található, végzettséget, de még írni-olvasni tudást sem igénylő munkahelyekre.
Az volt a szutyok fajvédők legszánalmasabb “érve”, hogy, amikor (a nemzeti) TaTa86 felsorolta azon országokat (olaszok, románok, szlovákok, izraeliek, szerbek), amelyek kisebbségeiknek (vagy az olaszok esetében a bűnöző, betolakodó romániai cigányokat) odavágtak, azt válaszolták, hogy, idézem, “Szerinted nekünk ezeknek az országoknak a példáját kellene követnünk? Ha lesüllyedünk a szintjükre, megvernek a rutinjukkal...” Hát... erre nem lehet mit mondani. Kivétel nélkül mindegyik említett ország jól csinálja (igen, Izrael is), mert a saját érdekeit nézi, a saját népének boldogulását tartja szem előtt, és messziről lesz*rja, mit mondanak, miként pattognak mások. (Most ne firtassuk azt, hogy Izrael náci, meg hogy a rácok, tótok, oláhok stb. vastagon sárosak többek között magyarüldözésben is (nem csak cigányüldözésben, azok móresre tanításában). Ebben a megközelítésben kizárólag a nemzeti elkötelezettségről és a saját érdekek érvényesítéséről van szó – ahogy még a (volt) baloldali szlovák kormány esetében is nagyra értékeltük annak a saját érdeküket szem előtt tartását, attól függetlenül, hogy balosok voltak.)
Az meg, hogy “lesüllyedjünk” mondjuk a szlovákok, olaszok vagy akár (kizárólag életszínvonal tekintetében) az izraeliek szintjére, már tiszta bohózat. A magyarok, sajnos, a seggüket a földhöz vernék, ha olyan gazdasági növekedést produkálnának, mint a szlovákok. A románok is hamarosan teljesen lehagynak bennünket, az olasz és izraeli vs. magyar életszínvonal-különbségről meg nem is érdemes beszélni.
Bryan-nek meg van képe olyanokat mondani, hogy “Ráadásul borzasztó megalázó [az angolok által segílyezésre használt debit-kártyarendszer]” Hát b+, az ilyen dumához azért kell pofa! Ne, ne próbáljuk megakadályozni a segílykék italban, nyerőgépben való kikötését úgy, hogy csak bizonyos boltokban, bizonyos árucikkek megvsárlására használható kártyára utaljuk a cigók segílykéjét, mert az szegínyeknek megalázó. Mert az nem megalázó, hogy egész mocskos életükben MI tartjuk el őket (pedig munkaképesek - lopni, rabolni, színesfémet “gyűjteni”, lotyókat futtatni persze van erejük - és lenne is munkájuk!), MI fizetjük a kocsmázásukat, és még ahhoz is jó képet kell vágjunk, hogy sorozatban gyilkolnak, mészárolnak, késelnek meg bennünket. Az, hogy ez nem megalázó a putriscigányok számára, csak őket minősíti. Hogy az nem megalázó, hogy Nyírmihálydiban az újszülött (!!!) cigánygyerekek mindegyikét azonnal rokkantnak nyilvánítják. Hogy Finnországban automatikusan megkapja minden cigány 18 évesen a rokkantnyugdíjasi státuszt, annyira értéktelen lenne a munkaereje, annyira képzetlen, annyira iskolázatlan (ne feledjük, még az oktatási rendszerében világelső Finnországban is kb. olyan arányban analfabéták a cigányok, mint nálunk – a finnek hibája lenne?), annyira desktruktív lenne jelen(nem)léte egy munkahelyen. Ahogy az sem sérti a cigányok önbecsülését, hogy az egész ország kínjában azon röhög, hogy összeszarnak mindent (Nyírmihálydi), még csak nem is szobatiszták? Az, hogy mások szeme láttára, nagy lelki nyugalommal előveszik a fütykösüket, és a gyerekek között sétálva hugyoznak (lásd a MNO gandai cikkét)? Az, hogy még a WC használatát sem ismerik, és a Népszava (!!) szerint is inkább kineveznek illemhelynek egy teljes szobát a putrijukban, és oda csinálnak? Az, hogy annyira nem törődnek a környezetükkel, hogy tele vannak patkánnyal? Az sem sérti őket, hogy szinte mindegyikük írástudatlan – nem csak itt, hanem a szupergazdag, legversenyképesebb, a világ legjobb közoktatásával rendelkező Finnországban is, ahogy már említettük? Ez nem megalázó a cigányok számára, kedves bryan?!
Kedves Olvasóink! Ebből is látható, hogy mennyire vitaképtelen, mennyire ostoba, mennyire demagóg, milyen könnyen “megfogható” az ott vitázó ballib, fajvédő csőcselék. Még a csillagokat is hajlandóak lehazudni az égről, a legotrombább, legdemagógabb csúsztatást is bevetni, csak hogy vitapartnereiket elbizonytalanítsák.
Kuruc.info - Arppi S.