A mai MNO “Erősödik a cigányellenesség Csehországban”, “A lakosság kétharmada ellenszenvet érez a romák iránt - Átalakuló szociális - segélyrendszer - Éled a Nemzeti Gárda” alcímű teljesoldalas cikkét is érdemes elolvasni. Kiderül belőle, hogy ott is drogoznak, játékgépeznek a (putris)cigányok ezerrel (erre van pénz, ti “éhezők”????), bűnöznek, uzsoráznak, ahogy nálunk, vagy bárhol máshol. Ott emiatt a cigányok nagyon nagy része már kajaként kapja a segílykét, nem kápéban. Persze ők is “megaláztatásról” pampognak, akárcsak magyarországi fajtestvérei, de ott a politikusok nem zsidók, nem fajvédők, így le se szarják a hisztijüket.

Van egy eléggé félreérthető dolog is a cikkben (legalábbis reméljük, hogy csak félreértésen alapul, és nem a cikkíró felkészületlenségén): Spanyolország kapcsán elég szűkszavúan fogalmaznak (“… a megoldást a roma családok széttelepítésében látják. Szerinte alkalmazni kellene a sikeres spanyol példát, amikor tíz nem roma család környezetébe egy roma családot költöztettek…”). Nos, jelentjük, ez a módszer sem segít, amit a hivatalos spanyolországi (20-szoros!) cigánybűnözési mutatókon is láthatunk.

Természetesen arról is szót ejt a cikk, hogy a cseh Nemzeti Gárdát, ami a Magyar Gárda megfelelője, ámde kifejezetten fegyveres, nem akarja a politikum betiltani (lásd ezzel kapcsolatos cikkünket).

Következzék a cikk. Elnézést a rossz minőségért. Ha valaki beküldené a szöveges változatot, megköszönnénk. Addig tessék ezt olvasgatni – vagy az eredeti papírváltozatot.



















Afféle bónuszként hozzácsapjuk Ágoston Zoltán Gyermekvédő diszkrimináció cikkét is: