A magyar fajgyűlölet
áldozata
Tovább fokozódik a cigányellenesség hazánkban: a vám- és pénzügyőrség gyanúja szerint ugyanis 13 milliót nyúlt le a légynek sem ártó romák derék antifasiszta vezetője. Mi ez, ha nem rasszizmus? Közös feladatunk: minél többet és minél hangosabban beszélni az erősödő nácizmusról és romaellenességről, hátha a szélsőségesek védekezés közben nem fognak annyit foglalkozni e szörnyű, igaztalan váddal, mely a szorgalmas, naponta 14 órákat dolgozó és a Tízparancsolatot kívülről fújó (és persze szigorúan megtartó) roma társadalom ellen irányul.
A Népszava már meg is tette becsülettel a magáét: arról adott ma hírt, hogy Budakeszin egy kiképzőpályán neonácik gyakorlatoznak utcai harcokra készülve - talán még az őrtorony sem hiányzik. Bizonyíték, fénykép semmi, de ne is ezzel foglalkozzunk, hazai jogvédők! Visítsuk, hogy rásszistá a vám- és pénzügyőrség!
Hiszen látjuk, gyanúsítottként hallgatták ki Kolompár Orbánt, illetve feleségét és egyik rokonát - értesült a Magyar Nemzet.
Az Országos Cigány Önkormányzat vezetője a vám- és pénzügyőrség gyanúja szerint 13 millió forintnyi, munkahelyteremtésre szánt állami támogatást tűnt el az általa irányított Roma Kisebbségi Érdekképviseleti Szervezeten keresztül. Azért valljuk be, van némi igazság abban, hogy nemcsak Kolompár a hibás. Hanem elsősorban az, akinek annyi esze van, hogy cigányra bíz pénzt, ráadásul még munkahelyteremtésre is szánja azt - egy olyan célcsoportnak, amelyről köztudott, hogy esze ágában sincs dolgozni. Ennyi erővel Izraelbe szállítandó Újszövetségekbe is lehetne fektetni...
A kiskunmajsai szervezet működése az Országos Foglalkoztatási Alapnak szúrt szemet még tavaly, ezért feljelentést tett a hatóságoknál. A VPOP Dél-Alföldi Nyomozó hivatala tavaly augusztusban rendelt el vizsgálatot, sokáig ismeretlen tettes ellen.
A helyi főügyészhelyettes szerint Kolompár Orbánt július 1-jén hallgatták ki, és a nyomozás 1-2 hónapon belül lezárulhat.
Az OCÖ vezetője a lapnak azt mondta, az eljárás végéig nem nyilatkozik a meggyanúsításról, illetve nem tervezi, hogy lemond emiatt az elnöki posztról. Addig is tüntetnek a romaellenesség ellen. Pontosabban erőt mutatnak fel és ütköznek a szélsőjobbal. Mert őket üldözik és diszkriminálják. Most épp a vám- és pénzügyérség, hát látjuk...
(Kuruc.info - MN - Híradó)
Kapcsolódó: