Az ITT található, épp most vetített TV2 Tények-adásból kiderül (a vezető óvónő nyilatkozza 0:30-kor), hogy megfenyegették a már megvert pedagógust az elkövető cigányok, hogy ki ne menjen az utcára, mert megölik.
 
Természetesen mondanunk sem kell, hogy ezek (tettlegesség + halálos fenyegetés) után is szabadlábon vannak, lehetnek ezek az ember alatti lények. Miközben a szigetvári pofozkodás után azonnal legalább nyolc hónapra előzetesbe varrtak öt srácot. Nem bosszantó a kettős mérce, Kedves Olvasóink?!
Jellemző amúgy, hogy az óvodában felvett snittek esetében nagyon figyeltek arra, hogy nehogy véletlenül a kicsik arcát, ill. hajszínét vegyék (csak nyaktól lefelé mutattak bárkit is), nehogy abból (is) kiderüljön, a cigányok ott is erősen felülreprezentáltak, így elkövetőként sem kizárhatóak.
Büntetni kéne ezt az eszméletlen idiótaságot, amit "integrációnak" hívnak. Ez már aljas bűncselekmény a normális többséggel szemben. Amit a mohácsi vészbanya meg a többi, az integrációt szajkózö erőltet, az a gyerekeink jövőjének a tönkretétele.

Bármely gyakorló pedagógus megmondja, már 1-2 aszociális, fegyelmezetlen gyerek teljesen elrontja az osztály teljesítményét.
 
Mit lehet várni a putrivadékoktól, akiknek a szocializációs szintje gyakorlatilag tökéletesen inkompatibilitis a környezettel? Amint gyógypedagógiai oktatásra szoruló gyerkeket sem szabadna együtt oktatni az egészségesekkel.
 
Már megint a többség bőrére akarják kibulizni a saját sz@rukat. Az ovi, az iskola az oktatás, és nem az alapszocializáció hiánypótlásának a helye.
 
De szépen látható a tendencia (lásd még a Tiszabő-cikket): nem lesz tanár, orvos, senki, aki ezeknek bármiféle szolgáltatást elvállalna. Nincs senkinek szüksége szubhumánok köpködésére, késelésére, fizikai terrorjára!
 
Épeszű szülő az első putrivadék megjelenésekor pánikszerűen menekíti a gyerekét olyan helyre, ahol az tanulni tud, hogy jövője lehessen. Ahol nem kap tetvet, nem verik meg naponta, pusztán szórakozásból, nem rabolják ki, zsarolják állandóan. Ha éppenséggel nem gyilkolják meg: lásd a még mindíg szabadlábon levő Kozák Rajmundkát...

Alkotmányos jog a gyerek oktatásának a megválasztása. A kényszerített deszegregáció alkotmányellenes! Nem véletlen, hogy a valós iskolai / óvodai (pl. csálád bemegy egy kicsit óvónőt verni) cigánybűnözési adatokat nem merik közzétenni.
Az integrációt erőltetők tényleg úgy gondolják, hogy a normális (akár fehér, akár tanulni vágyó, nem putriscigány roma) gyerekeknek nincs joguk olyan iskolához, ovihoz, ahol nem zsarolnak ki belőlük napi 1-2 rugót (Dombóvár), nem fenyegetik késsel, nem verik agyon boxoló cigányok (Kozák Rajmundka), nem akarják megerőszakolni  túlkoros cigányfiúk, nem fosztják ki őket naponta. Ahova félelem nélkül mehetnek reggelente. Szerintük már csak a [putris]cigánygyerekek érdekei számítanak ebben az országban.

Kapcsolódó: A gyerekek előtt fojtogattak egy óvónőt a mokkák
Olvasó: "Amint gyógypedagógiai oktatásra szoruló gyerkeket sem szabadna együtt oktatni az egészségesekkel." - írjátok. Ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit. Nem, hogy nem szabadna, kötelező együtt oktatni őket!

Sajnálatos módon jogszabály kötelezi az óvodákat is idéntől, hogy a sérült gyermekeket EGÉSZ NAP az egészséges gyermekekkel együtt kell nevelni. A 20 fős csoportra jut 2 óvónő. Kapnak még 1-2 sérült gyermeket, foglalkozzanak velük (mert kötelező felvenni őket). Ők? Hogyan? 2 sérült gyermek 12 nem sérültnek felel meg (kvóta) és bizony a velük való foglalkozás elveszi az időt a többi 20-tól. Másrészt az óvónő óvónő, a gyógypedagógus meg gyógypedagógus, körte-alma, összekeverni óriási hiba, mégis megtették a "tisztelt" """"törvényalkotók"""". A sérült gyermek szülője pedig mit tesz? Büszkeségből beerőlteti a gyermekét (tisztelet a kivételnek) az egészségesek közé. Oda, ahol nem kapja meg a speciális ellátást, nem fejlesztik, nem tudnak vele úgy foglalkozni ahogyan kell. Embert nem vehetnek fel az óvodák, örüljenek, hogy az eddigi álláshelyek megmaradnak, pénz nincs speciális eszközökre, így esélyük sincs a jogszabályban meghatározott előírásokat betartani.

Mindez miért? Spóroljunk ahol tudunk. Ezt pedig szép, teljes oldalas hirdetésekben több tízmillióért megmagyarázzuk a népnek. Kalap sz@r ez az egész. Ez már nem politika, ez ország- és társadalomrombolás.