"Tisztelt Kurucok!
 
   Sok cikket olvastam már a cigányokkal kapcsolatban, de amit most szeretnék leírni, ilyen jellegűt még nem. Bár valószínűleg nem egyedi a probléma.
  A napokban hallottam (és utána is jártam), hogy az iskolai menzán a cigány "gyerekek" beleköpködnek a többi gyerek ebédjébe. Ez már önmagában is vérlázító, hiszen a szülők nem azért fizetik ki az étkezésért a súlyos ezreket, hogy a gyerekeik ne tudjanak enni. Ráadásul a cigók kölkei után nem kell fizetni, hiszen ők szegény kisebbség, akik csak a segélyből élnek. Most már egyre inkább biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam, amikor a gyermekemet a közeli városi iskolába írattam be. Igaz, hogy ott is vannak cigók, de talán mivel ott kevesebben (egyelőre) még nem mérgesedett el a helyzet.
  A másik, ami rendszeresen megtörténik, hogy az orvosi rendelőben igyekeznek rögtön bejutni amint megérkeznek. Az orvos még fiatal és lelkes, ezért még meg meri engedni magának, hogy rendre utasítja a tolakodókat, de vajon meddig? Mikor jön el a pillanat, hogy egy kancigány befenyíti? Hiszen mindent megtehetnek!
  A harmadik ami felháborító, hogy megkapják a segélyt, plusz 20 ezer forintot, ha óvodába viszik a gyereket és természetesen az ingyen étkeztetést. Így ha mindent összeszámolunk biztos, hogy vastagon jobban jönnek ki mint egy olyan család ahol minimálbérért dolgoznak.
  Azt hiszem az illetékeseknek időszerű lenne felülvizsgálni a segélyeket és az egyéb juttatásokat. Szerintem csak annak szabadna adni pl.: GYES, GYED, stb. akinek megvan legalább a szakmunkás képesítése és igazolhatóan ledolgozott legalább 2 évet! Így biztos nem érné meg a cigóknak, hogy már tizenévesen elkezdjenek fialni. Továbbá maximum 3 gyerek után kellene állami támogatásokat adni, hiszen elsősorban nem a magyar családoknál születik több gyerek, és nem a magyar családok kapják a támogatásokat orrba, szájba. Így talán megszűnne a túlszaporodásuk is anélkül, hogy fizetnénk nekik a meddővé tételért.
 Hasonló feltételekhez kötném a szavazatjogot is. Vagyis minimum szakmunkás képesítés és ledolgozott 2 év. Akkor talán nem kellene annyi támogatást kifizetni nekik csak azért, mert jelentős szavazó báziként megszűnnének létezni. ezek az intézkedések még az EU-nál sem csapnák ki a biztosítékot, hiszen nem hátrányos megkülönböztetésként, hanem fejlődésre való ösztönzésként lehet felfogni.
 
Tisztelettel: egy vidéki anyuka"