Így legyen lottóötösünk… reggel 9-kor már azt írtuk, igen nagy annak az esélye, hogy cigány uzsorások (ne felejtsük, hogy a rasszizmussal igazán nem vádolható, egészen a legutóbbi időkig SZDSZ-tag Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere többször is kijelentette, az ormánságban az összes – több tucat / száz – uzsorás ork!) fenyítette be fajtatársait. Lássuk a legújabb híreket:

"Romákat gyilkoltak meg Nagycsécsen
Hétfő, 2008. november 3. 11:46 - Frissítve: Hétfő, 2008. november 3. 13:02
Zoom

Egy 43 éves férfit és egy 40 éves nőt öltek meg fegyveresek eddig ismeretlen okból a Borsod megyei Nagycsécsen. Nem sokkal éjfél után Molotov-koktélokat dobtak két szemben álló házra, majd mindkét épületre lövéseket adtak le. Az egyik ház lakói sértetlenül megúszták a támadást, a másikban azonban ketten is halálos találatokat kaptak.

A cigánysoron történt a támadás – tudtuk meg falubeliektől. Mindenki ismerte a két roma családot, ártatlan, becsületes embereknek mondták őket. A Dózsa utcában laktak, két szemben álló házban. Segélyből éltek, amit kosárfonással és alkalmi munkákkal egészítettek ki.

Éjfél után ismeretlenek Molotov-koktélokat dobtak a két házra, majd lövéseket adtak le az épületekre. Az egyik ház lakói sértetlenül megúszták a támadást, a másik épületben azonban két embert is halálos találat ért.

Az eddigi adatok szerint nem célzott lövéseket adtak le – mondta a Zoomnak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs vezetője. Gaskó Bertalan kegyeleti okok miatt nem erősítette meg azt az információt, hogy az áldozatokat fejlövés érte volna. Szerinte könnyen elképzelhető, hogy nem célzott lövések is megölhetnek a lehúzott redőnyön keresztül két embert egy szobában. Például ha sörétes fegyvert használtak. A rendőrségi fegyverszakértők véleménye még nem ismert.

A falubeliektől megtudtuk, hogy a férfi áldozat, a 43 éves Nagy József születése óta rokkant volt. (Kuruc.info: “csodákra” képes a fajtalankodás, a családon belül egymás meghágása, a belterjesség, mi?! És még a fajvédők pofáznak arról, hogy egyáltalán nem magasabb arányú a mokkák körében a genetikai alapú degeneráltság, mint a fehérekében!) Testvérének családjával lakott, ők gondozták. A támadás idején öccsével és annak feleségével volt abban a szobában, amelynek ablakán belőttek a támadók. Nagy József és öccse felesége meghalt, Nagy Tibor könnyebben sebesült meg a lövésektől. Ő is úgy tudja, hogy sörétes puskával lőttek be az ablakon.

Egy közelben lakó idős hölgy úgy tudja, hogy uzsorakölcsön áll a támadás hátterében (Kuruc.info: egyéb kérdés?!), de a célpont állítólag nem a két család volt, hanem egy nemrég szabadult (Kuruc.info: v.ö. a cigányok bűnözési arányai… Igen, az arányok, azok a fránya arányok… Miért van az, hogy egy találomra kiválasztott cigány nagy valószínűséggel ült már sitten? És nem csak nálunk: Finnországban ez a hivatalos(!) arány pl. 50%...), Bálint nevű férfi, aki sokat járt a cigánysoron.

Egy másik falubeli szerint etnikai alapú támadás történt. Ezt a véleményt osztják a környék településeinek roma önkormányzati vezetői is. Nagycsécsen egyébként nincs cigány önkormányzat. A környékbeli roma vezetők mind úgy vélik: szélsőséges csoportok támadtak a két roma családra. (Kuruc.info: persze, esetleg pont a Gárda-fantom, mi?!)"

(zoom; vannak kommentárok)

A boon cikkének újabb kiegészítéseiből más ínyencségeket is megtudhatunk:

"13.20: A B.-A.-Z Megyei Rendőr-főkapitányság vezetése sajtótájékoztatót hívott össze, amelyen az illetékesek további részletekkel szolgáltak a nagycsécsi kettős gyilkossággal kapcsolatban.
Dr. Mecser Tamás ezredes, bűnügyi igazgató elmondta, hogy a Dózsa György utca páratlan oldalán álló családi házba bedobott Molotov-koktél tüzet okozott, ami hamar továbbterjedt a lakás többi részére. Három felnőtt és egy gyermek tartózkodott bent, akik a tüzet, füstöt észlelve megpróbáltak kimenekülni. A házra több lövést adtak le kívülről, a fegyverszakértő szerint éles fegyverből. Az elkövető, vagy elkövetők azonban nem láthatták, hogy ki hol van a lakásban, vagyis nem célzott lövéseket adtak le. A szemközti oldalon álló családi házba bedobott Molotov-koktél bealudt, nem okozott tüzet. Itt négy ember – két felnőtt és két gyermek - tartózkodott bent, és bár erre a házra is több lövést adtak le, senki sem sérült meg. Az elkövetők hamar elmenekültek a helyszínről.
A helyszíni szemle jelenleg is folyik. A nyomokat, adatokat kifejezetten erre az ügyre állított csoport dolgozza föl. A 916 fős lakosságú Nagycsécs egyébként bűnügyi szempontból nem számít fertőzöttnek. Az éven harminc bűncselekmény történt, ebből mindössze kettő irányult személy ellen. (Kuruc.info: Ehhez vegyük hozzá, hogy a rendőrségen a terménylopásokért nem tesznek feljelentést, de a kisebb rablásokért sem. Egy ilyen kis faluban, ahol bankot rabolni nehéz, inkább az dominál, amire a rendőrség szarik. Biztos vagyok benne, hogy naponta meglopnak valakit, de egy egyedülálló idős ember azt sem tudja, hogy tehetne feljelentést, másrészt meg nem is mer.) Szélsőséges megnyilvánulásokat sem tapasztaltak a településen. Hogy mi volt a motiváció, még nem tudni. Az elkövetők felderítésének sikere érdekében további részleteket nem hoztak nyilvánosságra. (Kuruc.info: ilyen egy semmitmondó sajtótájékoztatót... Innen látszik, hogy semmi köze a Gárdának és a radijobbnak az esethez (sem). Ha ui. lenne, akkor most már Jew York-ban is ez ömlene a médiumokból, mint a magyarok fasizmusának bizonyítéka.  Bizony ezt bebukta a ballib sajtó).
10.14: A helyszínen a szomszédok elmondása alapján az derült ki, hogy a vasárnap éjjel tizenegy és éjfél tájékán kb. 6 lövés dördült el. A hüvelynyomok sörétes puskára utalnak .
Kiss Csaba, az egyik szomszéd elmondta, hogy alvás közben rohantak be a családtagok, és ébresztették álmából, hogy ég a szomszédék háza.
A megtámadott épületben a háztulajdonos bátyja és felesége esett áldozotul a támadásnak. A háztulajdonos 22 éves lánya nem jött ki, így ő nem szenvedett sérülést, a háztulajdonos viszont maga is megsérült, oldalába fúródtak a sörétek. A két áldozat a lövések következtében azonnal meghalt.
Illés Bertalantól az áldozatok egyik rokonától megtudtuk, hogy szerény körülmények között élő rokkantnyugdíjas emberek voltak a meggyilkolt személyek  (Kuruc.info: tehát nem csak a 43 éves volt “roki”, hanem a 40 éves luvnya is… egyáltalán: van olyan javában munkaképes korban levő cigány, aki nem rokkantnyugdíjas?! Nálunk is ugyanaz megy, mint Finnországban, ahol a cigók 18 évesen automatikusan rokkantnyugdíjasi státuszt kapnak?!), és a légynek sem ártottak.
Az elkövetők vélhetően a 35-es úról lekanyarodva egy földúton álltak meg, majd a szántóföldön átvágva jutottak el a Nagycsécs határában lévő telekhez. A sértettek háza a Molotov-koktéloktól kigyulladt, a szemben lévő házban, melybe szintén belőttek és Molotov-koktélt dobtak senki sem sérült meg.
A helyszínre érkeztek több település kisebbségi önkormányzati képviselői, a rendelkezésre álló informácikból próbálták rekonstruálni az esetet. Kiss Gyula, a kesznyéteni kisebbségi önkormányzat vezetője elmondta, hogy a Magyar Gárda különálló "radikális sejtjeire" gyanakszanak. (Kuruc.info: persze hogy nem az uzsorásokra, ja…)
De van itt más is! Idézzük a Híradó.hu-t:

Hátulról, galád módon követték el a bűncselekményt” – tette hozzá. A helyiek azt mondták, a robbanásra lettek figyelmesek, Nagy Tibor, aki részese volt az eseménynek, azt mondta: fölálltak, hogy kinézzenek az ablakon, és akkor érte őket a lövés."


Kuruc.info: Szóval, ha kinéztek az ablakon, akkor csak a szobából lőhették le őket hátulról. Nem az ablakon keresztül. Arról nem is szólva, hogy két embert nem az ablakon át lőnek fejbe, ahhoz ui. vadászfegyvert kell használni és nagyon pontosan célozni, és még akkor sem garantált a siker. Ablakon keresztül, sörétes puskával lelőni valakit? Erősen nem véletlen.
Egy ilyen még elmegy véletlennek, kettő nem. Ez megfélemlítő kivégzés volt. A másik ház legfelejebb figyelemelterelésből kapott.

Ehhez “Ejelhar” a következő ironikus megjegyzést fűzte: “Ez a momentum pont a Gárda veszélyességét mutatja: belopóztak a házba, és hátulról kivégezték az előtte már többszörösen szegregált romákat. Pont e tény világít rá arra, mennyire veszélyes a fehér sovinizmus, és mennyire kell félni a Gárdától.”

Pár kifejező kép (forrás: a BOON cikke; ott van egy sor egyéb kép is): a cigányoknak idejük, mint a szemét, de még arra se volt kedvük, hogy a másfél-két méteres(!) gazt kivágják, vagy a tetőt legalább egy vacak nejlonnal befoltozzák. Arra meg nem is merünk gondolni, hogy esetleg a telkükön konyhakertet is üzemeltethettek volna. Nem, mokkának nem fekszik a „parasztmunka”...







Kuruc.info: hogy is írta a fajvédő Magyar Narancs? „Nincs mit szépíteni rajta: az uzsorázás vagy kamatozás igazi cigánytörténet. De elsősorban nem zsarolásról és megfélemlítésről szól, hanem kirekesztettségről, szegénységről, a roma közösségek széteséséről. Meg kormányzati tehetetlenségről.” Hát igen, tényleg nem. Ez már a sokadik, uzsorához kapcsolódó támadás / gyújtogatás / gyilkosság volt, de a fajvédő sajtó szerint a cigány uzsorások egyáltalán nem presszionálják, fenyegetik adósaikat... Hát igen, így lehet komolyan venni az egész balliberális sajtót. Még a csillagokat is lehazudják az égről.

Olvasói levelek:
"Üdv!
 

Most jött a hír, (amit egyenlőre sehol nem olvastam) hogy állítólag vadászfegyverrel lőtték le őket, és a rendőrség a helyi vadásztársaság elnökétől bekérte az összes vadászpuskát. A tiszaújvárosi vadászboltot egyenlőre nem keresték meg a rendőrök! Ha megtudok frissebbeket megírom!
 
Üdv:
Egy magyar édesanya"

"Sziasztok Kurucok!

A nagycsécsi támadás a cigánysoron volt (dózsa utca), naponta járok keresztül a falun a melóm miatt. Egymás közötti leszámolás lehetett, az uzsora itt is jelen van. Tipikus putrisor, az úton néhányszor majdnem sikerült már cigánygyereket elcsapni, gyakran szaladgálnak...

gmaps map
Persze fával, fémmel megrakott bicajosok is előfordulnak... munka lenne, pl. most vettek fel sok cigányt a céghez ahol melózom, de tapasztalat, hamar lemorzsolódnak, hiába viszi őket hazáig a busz, a 12órázást rendkívül kevés bírja. Számszerűleg 2500 emberből talán 4-5 régi melós van. (Kuruc.info: szép arány… vajon miért van az, hogy a magyarok [fehérek] bírják a melót, a cigánynak viszont az büdös?!)

Egyre szarabb itt a helyzet, Borsodban, de nem adjuk fel. MI vagyunk itthon.

Üdv: S."