Nagyon sok olvasónkat késztetett írásra tegnap éjjeli tiszalöki összefoglalónk. A következőkben egy csokrot nyújtunk át a beérkezett jobb írásokból.

Sziasztok!

Csak egy rövid levél erejéig lépek ki a read-only módból :)
A tiszalöki áldozat egyik közeli ismerősömnek volt régebben a munkatársa. Az illető szerint rendes, dolgos ember volt, kizárt dolog, hogy uzsorába vagy hasonló sötét dologba keveredett volna. Épp ezért szerintem politikai gyilkosság történhetett: azok béreltek fel erre profi zsoldosokat/katonákat, akiknek érdeke a cigány-magyar ellentét kiélezése, hogy tovább rasszistázhassanak (ugye tudjuk, kik azok). Az is ebbe az irányba mutat, hogy a rendőrök szerint 4-5-en lehettek és jól értettek a fegyverekhez. Mint ahogy Tatárszentgyörgyön is ez történhetett, bár utóbbiban nem vagyok biztos, de hasonló az ügy.

Üdv,
P.

***

Külföldi nyomásra a kormány kelti a feszkót. Ne mondja senki, hogy ennyi gyilkosság után semmi nyom nincs, amin el tudnának indulni!

***

Szisztematikusan megkezdődött a Jobbik és a Gárda nácizása, fasitsztázása az egész parlamenti "elit" részéről. Ehhez jönnek az újabb és újabb "esetek", amelyek muníciót adnak a retorika fokozásához. Most is pont egy dolgozó, becsületes cigányt ölnek meg - mint Tatárlakán - profi módszerrel, nem egy bűnöző, uzsorás, visszaesőt akinél még ürügy is lenne. Tettes még nincs, de már sugalják az első pillanattól, hogy ki lehetett bármiféle bizonyíték nélkül. A módszer kapcsán rendőrők, katonák, légiósok között kutatnak, de én megkockáztatom hogy valamelyik titkosszolgálat (egy bizonyos közel - keleti különösen esélyes) is állhat a gyilkosságok mögött, amelyek megrendelésre járulnak hozzá hogy fokozzák a cigány - magyar ellentétet, indikot biztosítva hogy a balliberális politikusok, médiamegmondók folymatosan fröcsöghessenek, besározhassanak bárkit, akik velük nem egy platformon vannak, lehet kampányolni a Holokauszt-tagadás büntetőtörvénykövbe helyezéséről, a szólásszabadság korlátozásáról a fasizmus újraéledésére hivatkozva, anarchikus társadalmi állapotokat lehet előidézni megspékelve embereket még nehezebb élethelyzetbe hozó megszorításokkal, százezrek bedűlő devizahiteleivel. A kóser boszorkánykonyhán rotyog a leves.

Igazság szerint úgy is lehet aposztrofálni a helyzetet: "Ki szélt vet, vihart arat!". A cigányok sokkal több magyar embert öltek meg, sokszor jóval brutálisabb módon, jelentéktelen büntetéseket kapva, mint fordítva, folymatos védelmet kapva a balliberális politikusoktól, értelmiségiektől. Egy cigány élete 10 milliót ér ma az államnak, egy magyaré semmit. Egy vidéki magyar ember, aki a megélhetési bűnözés sújtotta területen él, már nem vet, nem kapál, nincs tyúkja, bizony teljes közönnyel, sőt mondhatni elégedetten hallja az ilyen hírt. Épp elég keserűséget okoztak már neki és látta, hogy az állam, a törvény soha nem tett semmit értük. Kimondhatjuk, hogy a kialakult helyzetért a felelősség egyértelműen a balliberális értelmiségi elité és a politikusaiké!

***

Csak azt tudnám, hogy azok a mocsok rasszisták miért mindig névtelen cigány ellen merényelnek.Még véletlenül sem kerül a látókörükbe egy keményen bünözö, falurossza. Ha ez az ember - ha már büntetni akar, és mindent feltett egy lapra - miért nem keres magának bűnöző cigányt? Miért nem számol le Szögi (szabadon engedett) gyilkosaival? Miért nem Lacháza környékén vág rendet? (Kuruc.info: mi is ezt kérdezzük. Ha mi lennénk az állítólagos gyilkolóbanda, akkor tényleg nem ilyen, jelenlegi ismereteink szerint, példás életű romát gyilkolnánk le, hanem olyat, amelynek a likvidálása ténylegesen a falu / település javát szolgálná, rendjét valamennyire helyreállítaná. Például a vezérhímet, a főkolompost. Ráadásul azt sem mondhatjuk, hogy véletlenszerűen választották ki áldozatukat – az égvilágon minden ez ellen vall. Akkor mégis: miért egy a légynek nem ártó, rendesen dolgozó romát gyilkoltak le, miért nem egy deviáns bűnözőt?!)

Bence förendör már valószinüsiti, hogy lehettek katonák, volt rendörök is, mert tul jól céloznak. Csak azt tudnám, ha ilyen jó fegyverforgatók, akkor minek mennek a házak, az áldozat közelébe, miért nem több száz méterröl lönek távcsövessel.

Sokan, sok helyen látták a fekete terepjárót, de egy sem akad közülük, aki legalább egy töredék rendszámot tudna mondani.

Az ámerikai bünüldözésben van olyan, hogy másolós gyilkos, aki a hiradásokból megismert körülmények szerint próbálja elkövetni a büncselekményt. Ez a magyar rendörökben fel sem merült? Pedig a tatárszentgyörgyi gyakori tüzesetek kapcsán legalább egy halvány gondolacsira megtelepedhetne a fejükben

***

A pasi az Alkaloidában dolgozott. Volt már arról szó, hogy ott ópiumszármazékokat gyártanak? Mi van a drogvonallal?

Kuruc.info: lásd a témában előző cikkünket.
***
Ha valaki rászísta komolyan gondolná mindezt, a putrisoron támadna éjszaka, benzinnel meg esetleg kézigránáttal. Sokkal-sokkal hatékonyabb lenne és nyomok (pl. DNS-minták, töltényhüvelyek) sem maradnának – nem úgy, mint a tiszalöki, nagycsécsi ill. tatárszentgyörgyi esetben.

Kuruc.info: 100%-ig igaza van olvasónknak.
***
Már hetven fős a nyomozócsoport.

Bár a rendőrségünk alkalmatlan feladata ellátására, csak az autósokat és a tüntetőket tudja basztatni, azt azért nem hiszem, hogy főleg a Nemzeti Nyomozó iroda hatáskörébe utalt ügyeknél nem sikerülne egy ügyet sem kinyomozni.

Van olyan érzésem, hogy direkt azért vonják el például a látványos cigányok elleni gyilkosságok ügyét a helyi rendőrhatóságtól, hogy még véletlenül se sikerüljön megtalálni a tetteseket.

Nagyon úgy néz ki, hogy tudatos feszültségkeltésről van szó. Hogy kik lehetnek a  tényleges elkövetők? Profizmusukból itélve nem kizárt pld. a Moszad szerepe.

Valami idegen erőnek lehet ugyanis az érdeke az ilyen jellegű belpolitikai ellentéteknek a szítása.