A Blikk lehozta a Tiszalökön meggyilkolt Kóka Jenő képét:




Kedves Olvasóink! Azt mondanák a kép alapján, hogy Kóka Jenő mokka volt? Mi még véletlenül sem: semmilyen fajtajegy nem látható rajta, bőre világos, füle "magyaros" (nem "mikiegér"), testszőrzete nem fekete. És természetesen, életmódja alapján sem sorolható a deviánscigányok közé. És, ugye, azt se felejtsük el, hogy Kóka cigány származását a rendőrség soha nem erősítette meg.

Természetesen a volt felesége cigány, ezt tagadhatatlan.
Namármost, felmerül a kérdés: Kóka Jenő egyáltalán roma volt, vagy esetleg olyan magyar, aki beházasodott egy cigánycsaládba, és vélhetően emiatt kellett meghalnia, szintén cigánykéz által (uzsorás példastatuálás egy másik, tartozó rokon előtt stb.)?
Egyáltalán nem csodálkoznánk, ha Kóka nem lenne roma, de ettől még a fajvédő- és cigányszervezetek, családja és lakóhelye miatt, mégis annak hazudnák. Kell nekik minden, véres kardként körbehordozható haláleset. Hogy közben esetleg nem is mokka az illető? Az kit érdekel: a lényeg, hogy megint lehessen rászízmusról, üldöztetésről, népirtásról nyüszíteni, telehazudozni a világsajtót (lásd: UPI, ARTE, Spiegel, Sunday Times és a többi [linkek ITT]), felhajtást csapni, még több támogatást kisírni majd lenyúlni. Ennek érdekében ilyen kis "csúsztatásoktól" sem tartózkodnak.

A képnek másik, még fontosabb tanúsága is van. Ha valóban rászístákok követték el a kivégzést (ahogy nem), akkor miért éppen Kóka Jenőt választották ki gyilkosságuk célpontjául? Miért egy olyan embert, aki kiköpött magyar, cigány fajtajelleg nélkül? Ha valóban véletlenszerűen választottak célpontot, akkor egyáltalán hogy jöhetett számításba Kóka? Még egyszer: "kívülről" még csak véletlenül sem látszott orknak. Arról nem is beszélve, hogy, ahogy azt az ITTENI levrovban is megtárgyaltuk, egy rászístá kivégzőosztag nem a rendesen dolgozó, tisztességes, becsületes romákat fogja lelőni, hanem a falurossza vezérbikákat, akik halálából csak profitálhat környezete a bűnözés csökkenésén és az életminőség javulásán keresztül.

Igen, a rasszista kártyát, akárcsak minden egyéb, hasonló esetben, elfelejthetjük.
Kuruc.info - A.S.
Olvasó: Tisztelt Kuruc.info!

A Blikk lehozta a Tiszalökön meggyilkolt Kóka Jenő képét, viszont olyan mintha direkt manipulálták volna a képet a fehéregyensúly (Kuruc.info: ezzel vitatkoznánk. Nem a fehéregyensúly lesz az, az ui. színárnyalat-változással, "színhamisítással" járt volna – az alábbi kép is "csak" annyiban különbözik a felsőtől, hogy a kontrasztja, fényereje és a színtelítettsége meg van emelve, így sokkal kevésbé fakó és sokkal jobban visszaadja az eredeti színeket) csökkentésével!

Ime egy jobban kivehető, tiszta javítása a közölt képnek:



Üdvözlettel: OPG

Kuruc.info: Köszönjük! Hát, a kép alapján nehezen hihető, hogy bárki is (első blikkre) cigánynak nézhette Kóka Jenőt. Ergó, a rászístá gyilkosság ez alapján is kizárható.