Új információink vannak két, az országot kőkeményen eláztató “úriemberről”.
1.)    Az ITTENI hozzászólás tanúsága szerint Hell “Libera nos, Domine” István, az egyik legismertebb hazaáruló “értelmiségi” (további infók és hivatkozások ITT) legutóbb a Radio France Internationale négyperces riportjában rászístázta a magyarokat és mószerolt be bennünket.

Ha bárkinek bármilyen információja van arról, hogy konkrétan melyik műsorban lépett fel, ne habozzon közölni. Természetesen franciául is kitűnően beszélünk, így elég lesz egy link.

2.)    Pár dolog kiderült John Nadler-ről, a TIME legújabb, Magyarországot igazi SZDSZ-es módjára nácizó “újságírójáról” és módszereiről (azaz: hazudozásairól; cikk ITT). Az ITTENI, a 2006. őszi eseményekkel foglalkozó cikkéből idézzük az összecsapások okaival foglalkozó bekezdést:

"Gyurcsany's departure closes the book on an administration troubled from the day it was elected in April 2006. Just a few months after that poll, anti-government protesters in Budapest attacked the Hungarian state TV building, clashed with police, and set fire to vehicles during several nights of violent riots. The riots were sparked by the government's unpopular reform program, which aimed to tackle everything from healthcare and pensions to the size of the state bureaucracy. (See pictures of riots.)"


Azaz: Nadler szerint a tüntetések nem az őszödi beszéd, Gyurcsányi nagy hazugságának kiderülése miatt robbantak ki, - ezt meg se említi (!), pedig, ha más nem, Colberttől minden amerikai tudhat róla - hanem a nyilván derék és szükséges reformok miatt, amit a hülye nép nem értett.

Hazugságait azzal fokozza, hogy mélyen hallgat arról is, hogy nem csak erőszakos(abb) cselekmények voltak, hanem békések is, amelyeket a Gyurcsány vezérelte rendőrség brutálisan szétvert. Ott ugyebár még egy (ál)ellenzéki parlamenti képviselőt is agyba-főbe vertek. Mindezt ez a fehérjehalmaz igencsak durva képekkel illusztrálja, amik még jobban kiemelik a nép barbárságát és a kormány igazát. Sőt, mint a további szövegből kiderül, finoman össze is mossák a tettlegességet vállalókat az (ál)ellenzékkel. Az meg persze a legtermészetesebb, hogy arról, hogy hogyan gondolkozik ez utóbbi, nem a politikusait kérdezi meg, vagy őket is, hanem a nyilván függetelen, pártatlan (gyengébbek kedvéért: vér-SZDSZ-es, a ballib kormánytól milliós, kamu állami megrendeléseket kaszírozó) Political Capitalt.

Függelék: Hell István hozzászólása, ha az eredeti “eltűnne”:

"Nekem nem - sajnos. De azért én is igyekszem a külföld figyelmét felhívni a magyarországi rasszizmusra.
Például volt egy 4 perces riport a Radio France Internationale-ban - a készítőjével napi skype-kapcsolatban vagyok..."