Olvasó: Tisztelt Kurucok!

A mai napon a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházának Onkoradiológiai Centrumában cigányok brutálisan megvertek egy orvost és egy nővért. Az ügy pikantériája, hogy ugyanezen osztályon (onkoradiológia) ez már nem az első eset - 1 hónapon belül. Az állam pénzén kezelt cigányok kifogásolták az ellátás minőségét - a szokásos gyalázkodó szöveg mellett azonban a számukra oly ismert és kedvelt erőszak, mint eszköz alkalmazására is sor került. Négy luvnya és két hímállat tépte-cibálta a nővért, fejére-mellkasára több rúgást, ökölcsapást mérve. A segítségére siető orvost is alaposan helybenhagyták, majd halálosan megfenyegették, hogy csak lépjen ki a kapun, akkor fogják a "f*sszopó magyar gecijét" megölni, amikor egyedül lesz és nem számít rá.

A kiérkező biztonsági őr megpróbálta "szétválasztani" (értsd, a cigányokat leszedni a magyarokról) a dulakodókat, őt délutánra el is bocsátották az állásából.

A kiérkező rendőr megállapította, hogy rendőri intézkedésre nincs szükség. Pedig előtte is elhangzott a halálos fenyegetés.

Éljen Magyarország, éljen a "rasszista" biankót a cigányok szájába adó neoliberális kormányzat.

Szebb jövőt!

Kuruc.info: pár példa a legutóbbi, médianyilvánosságot kapott, cigányok által elkövetett orvosverésekre ITT, ITT és ITT. (Feltétlen kövessük az ezen cikkekben levő hivatkozásokat a régebbi, kapcsolódó cikkekre, ha azokat nem olvastuk volna.) Ahogy látható, gyakorlatilag hetente kapunk ilyenekről híreket. Roma “kultúra”, na…