Ugye, emlékszünk még arra, mi történt Érden, mit művelt bűnözősztojka?

Most ugyanez megismétlődött Zalakomáron - Zala megye messze legcigányfertőzöttebb településén, ahol a közbiztonság nagyságrendekkel rosszabb, mint bárhol máshol a megyében. Következzék a Zalai Hírlap cikke:
Majdnem elütötte a rendőrt a komári ladás      

Zalakomár - A zalakomári körzeti megbízottak igazoltatni akartak egy férfit, ám az nem nagyon "akarta". Olyannyira nem, hogy kis híján elgázolta az egyik rendőrt.

Szerdán este akartak ellenőrzés alá vonni a zalakomári körzeti megbízottak egy, a zalakomári Hunyadi utcában közlekedő Lada típusú személygépkocsit, melyet egy férfi vezetett.

A gépkocsi vezetője, észlelve a rendőri ellenőrzést, a világítást lekapcsolva járművével a rendőrök felé haladt. Az intézkedő rendőr, lélekjelenlétének köszönhetően, félreugorva el tudta kerülni azt, hogy elgázolják.
A személygépkocsi ezt követően  a zalakomári Hunyadi utca végén lévő földes út irányába hajtott el. Az intézkedő rendőrök pár perccel a történtek után a Zalakomárt Ormándpusztával összekötő úton elfogtak egy, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatal nemesvidi férfit, aki elismerte, hogy a személygépkocsit ő vezette.

Az ügyben a rendőrök hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a Zalaegerszegi Nyomozó Ügyészségen.