Sziasztok! Ezt a hozzászólást most találtam az egyik fórumon:

A barátunknak levágták a kezét! Visszavarták az orvosok, de soha nem lesz olyan, mint régen. Egy kisebbségi [cigány] sérelmezte, hogy azon a helyen állt meg az autójával, ahol megállt. Kardot rántott és azonnal egy fejvágással próbálta az igazát védeni. Barátunk ösztönösen a feje fölé emelte az alkarját ennek következtében csak a kezét sikerült levágni és nem hasította ketté az ontopic. Hallotattok bármelyik hírcsatornán az esetről? Pedig igaz! Sem felelősségre vonás, de még csak egy ici-pici hírecske sem! Ja, csak egy cigó tett tönkre egy adófizetőt! Még annyi esze sincs, hogy a gazdaállatot legalább olyan állapotban tartsa, hogy az képes legyen eltartani őt. Ha rokkantosítja, egyre kevesebb lesz a segélyalap! Igaz nem is rokkantosítás volt a szándék, hanem gyilkosság, legalább akkor a nyugdíjalapban is több marad - ha lesz aki befizet egyáltalán. Egyre közelebb, már a baráti körömbe is begyűrűzött a cigány agresszió.

Kuruc.info: köszönjük! Kérjük, ha bárkinek bármi plusz információja van az esetről / elkövetőről, jelezze.
Frissítés (aug. 28. 11.14):

1. olvasó: Tisztelt Kurucok!

Én annyit hallottam az esetről, hogy az illető Kocsis Pál íjász, aki edző és versenyző is. A hír először úgy jutott el hozzám, hogy a cigány kiugrott a kocsijából, és szamurájkarddal sújtott felé. Ő maga elé emelte a karját, így vágta le (nem teljesen, de ereket, inakat igen) a kezét a támadó.

Később változott a kép: az íjász kocsijában lévő történelmi fegyverek közük kapott fel egyet az elkövető, a fejére is ráhúztak egy jókorát, és utána agyba-főbe verték.

Ez még augusztus 20. előtt történt.

Tönkretették az életét, mert a keze (visszavarrták ugyan)  nem lesz többé alkalmas a munkája elvégzéséhez.

2. olvasó: Sziasztok!

Nem is tudom, hogy létezik-e ez az e-mail cím. Többször írtam ide és semmi választ nem érdemeltem. (Kuruc.info: napi több száz levelet kapunk. Örülünk, ha mindet el tudjuk olvasni. Választ ritkán küldünk; ahogy az sem garantált, hogy a leveleket leközöljük. Kérünk minden olvasót, hogy ne bombázzanak bennünket olyan levelekkel, hogy “miért nem olvastuk el / jeleztünk vissza / közöltük le”. Mi is emberek vagyunk, véges, erre fordítható szabadidővel.)

Olvastam ezt a cikket: Olvasó: fejre ment, de aztán a kezet vágta le a szamurájkardos cigány

Egy ilyen eset a városunkban történt a fehéraudisok előtt 1-2 héttel. Akit megtámadott az indián, az a helyi íjászbolt tulajdonosa volt. Két verziót hallottam, az egyik, hogy rossz helyen parkolt és megkérte, hogy álljon arrébb, a másik verzió, hogy a boltban fenyegette meg. Annyit tudtam még meg, hogy feljelentés megtörtént és körözik (az elkapásról nem tudok) a ráckevei cigányt. (Kuruc.info: Ráckeve? Na, az ottani maffiózócigányok igencsak el vannak kapatva – lásd pl. a Kézsmárkiné-gyilkosság kapcsán napvilágra került tényeket)

Mivel több verziót hallottam és mind a két szál azt mondta, hogy tuti forrás, ezért nem nyomoztam utána, ráadásul azután jöttek a fehér audis esetek, amiket szintén elhallgatott a média. Egyedül a régebbi levelemben említett oldal írt róluk hírt (fehér audis "kisebbségi támadások"). (Kuruc.info: köszönjük, ez utóbbi hírt jelenleg nincs kapacitásunk feldolgozni – tessenek követni a linket)

u.i.: nem tudom, hogy a hozzászólás a városunkban történtről szólt-e, de itt is volt hasonló támadás (mint ez általában az egész országban jellemző, sajnos.)
Frissítés (aug. 28. 14.34):
3. olvasó: Nos,  valószínűleg erről hallottam éppen tegnap,  amikor egy barátom hívott,  hogy menjünk el szeptember 6.-án jótékonysági íjászversenyre. Merthogy az áldozat íj- és vesszőkészítéssel is foglalkozott,  de most már nem tudja folytatni. Hogy véglegesen vagy csak átmenetileg,  arról nem tudok. Viszont az elkövető származását nem említette,  Őszerinte valami drogos fickó volt,  egyikünk sem tud biztosat,  csak hallomásból jöttek az infók. Itt van a verseny kiírása,  a Szabad Íjász Portálon van (www.szip.hu):
 
Íjászverseny Kocsis Paliért
Versenykiírások - Íjászverseny Kocsis Paliért
Sajnálattal értesültünk a barátunkat, íjásztársunkat ért támadásról, és arról, hogy ennek következtében milyen nehéz helyzetbe került. Hívunk és várunk minden együtt érző íjászt kinek módjában áll, segítsen.
A Nyílröptetők társasága úgy döntött, hogy 2009 szeptember 6.-án Nyers Csaba rezidenciáján versenyt rendez Kocsis Pali megsegítésére. A nevezési díjakból befolyt összeg 100 %-át  Kocsis Pali javára ajánljuk fel.
A verseny helyszíne: Budakalász Holló utca 45.
Ideje: 2009. szeptember 6. vasárnap