(Frissítés legalul!) "Gyerekek elkezdödőtt hadlássa ország-világ - ez a jővő" - üzenik (ilyen csodálatos magyarsággal) abban a videóban, mely a YouTube nevű megosztón kering, s mely alább látható. Az idegtépő "zenére" magukat különféle pózokban és helyszíneken mutogató retkek a Romák Angyalainak nevezik magukat, hitvallásuk szerint pedig "meg akarják védeni" fajtársaikat. Csak azt nem tudjuk, mitől: a segélyosztástól, a magyarok büntetlen kirablásától és terrorizálásától, esetleg a naplopástól?
Majd bizonyára megválaszolják kérdéseinket, ha híresek akarnak lenni, addig is várjuk, hogy lecsapjon rájuk az ÁVH, hiszen félelemkeltő viselkedéstől formaruháig minden van ezen a videón.
Olvasónk írja:
Szeretném megjegyezni, hogy a videó bizonyos részei a Tatárszentgyörgy melletti, Magyar Honvédség által használatban lévő gyakorlótéren készültek.
Ajánlom figyelmükbe a karhatalmiaknak, akik fel szeretnék számolni ezt a társaságot!

Egy katona
 
 
Kuruc.info
Frissítés (15.35): pár érdekes fejleményről hadd ejtsünk szót, különösen amiatt, hogy teljes hangerővel beindult a balliberális-cigányfajvédő kórus, azt bizonygatva, hogy a videó a Magyar Gárda/Jobbik alkotása, hogy még nagyobbnak, militánsabbnak, szervezettebbnek láttassa a cigányfenyegetést, és még több embert csábítsanak a radikális jobboldalra. Van számukra egy nagyon-nagyon rossz hírünk.

1234gyuro, aki felrakta a videót a YouTube-ra, másikat is felrakott több, mint egy héttel (nov. 7-én) korábban:

Ez bizony egy kőkeményen cigánysajnáltató videó – és ebben is vannak a mostani, "angyalos" filmből képek.

Hogy honnan tudjuk, mindez nem kamu? Nem, nemcsak onnan, hogy ha nem egy meggyőződéses cigány „szabadságharcos” és „hős forradalmár” csinálta volna mindezt, valószínűleg nem fog éjt nappallá téve cigánytemetési képeket és aláfestő, „drámai” klasszikus zenéket keresgélni, drámai hangon videóban narrátorkodni, egy több, mint hat perces kisfilmet összehozni, ráadásul két (angol + német) nyelven is. Onnan is, hogy Sanyi1963Bp is kommentált ezen másik videó alatt (13 órával ezelőtt). Azt írja: “ismerem a hang gazdáját, rendes srác”. (Megjegyzés: a „szabadságharcos” és „hős forradalmár” kifejezéseket Villás Lajos, a Roma Rendőrök Országos Egyesületének főtanácsosa, illetve a különböző „nácivadász”, antifa orgánumok honosították meg a cigánybűnözőkre – lásd EZT.)

Ez a sanyi1963bp pedig nem más, mint Baranyi Sándor, aki igencsak hírhedt: többek között az NLC (a Nők Lapja Café) fórumába írkál – immár évek óta. (Google-val érdemes rákeresni a hozzászólásaira, megnyilatkozásaira. Sanyi1963bp-re keressünk – nagyon sok, érdekes, mondanivalónkat igazoló találatunk lesz.) Pár hónapja bepróbálkozott a zsIndex cigánytopicjával is, de onnan hamar lekopott, amikor az össznépi elutasítással és tudomásul nem vétellel szembesült. Hírhedt cigányfajvédő, utálják is rendesen az NLC-sek.

Nomármost, ha a köztudottan évek óta (!) cigányfajvédő propagandát nyomató, megszállottan mokkabarát Baranyi Sándor azt írja a videón hallható emberről, hogy “rendes srác”, és nem arról értekezik, hogy mindez provokáció / médiahack, akkor nehéz azt mondani, hogy 1234gyuro (a két videó feltöltője) valami gárdista vagy jobbikos provokátor, nemdebár?

Izgatottan várjuk, az ÁVH megérdeklődi-e Baranyi úrtól, kicsoda a hang gazdája, hogy azon keresztül eljusson ehhez a szervezethez. Van egy olyan tippünk, hogy nem fogja. Az MSZP-t és SZDSZ-t „valahogy” soha nem zavarták a különböző „nácivadász”, „antifasiszta”, cigányfajvédő, kifejezetten magyargyilkosságokra, bűnözésre uszító internetes médiumok – pedig többször is megígérték, hogy intézkednek ellenük. Például az INNEN hivatkozott Drazsé-interjú több, mint egy hónapos. Talán mondanunk sem kell, hogy a szóban forgó „radikális cigány blog” azóta is él…
Apropó, a Romák Angyalait az antifasiszták, “nácivadászok” legújabb mokka kedvence, “szabadságharcosa”, “hőse”, az általunk már bemutatott Zorro is kitörő örömmel üdvözölte (lásd ITT az első hozzászólást). Ennyit arról, hogy tetszik-e az átlagcigóknak a videó – bár Kolompár Orbán (nem kifejezetten meggyőzően) azt mondta, “talán nem kéne”, talpasai, (deviáns) fajtatársai örömtáncot járnak. Ez magáért beszél...