Villás Lajos (aki régen még egy egész normális cikkel lepett meg bennünket) mélyrepülése és leépülése folytatódik. Legújabb írásában egyenesen követendő forradalmároknak nevezi a Sajóbábonyban a Suzukira támadó orkokat.

Ehhez tényleg nem lehet mit hozzáfűzni. Maximum azt, hogy ezeket a vadembereket csak akkor fogják hősnek tekinteni, ha valóban nem sikerül megnyugtatóan rendezni a cigánykérdést, és 50 év múlva Magyarország teljesen elcigányosodik, a mai Dél-Afrikai Köztársaság sorsára jutva. Talán az sem egészen véletlen, hogy a sündőrség egyetlen egy(!), Sajóbábonyon megjelent gárdistán nem tudott “fogást találni”, miközben már 14 ottani cigány ellen folytat eljárást, egy részüket meg már be is vágta előzetesbe. Az az ÁVH, amely gárdaellenessége közismert. Valami oka csak van, nem? Például az, hogy egy légynek nem ártottak ott a gárdisták.

Villásról azt kell tudni, hogy a Roma Rendőrök Országos Egyesületének főtanácsosa, ahogy az ITT is ellenőrizhető. Ugyanúgy a cigányság egyik fő vezetője, hangadója, mint pl. Kolompár – ennek fényében is érdemes olvasni az uszítását, hazudozásait. Azt se felejtsük el, hogy, mivel állami pozícióban van, a mi pénzünkön élősködik és írogatja az alább olvashatókhoz hasonló kirohanásait, uszításait. Cikkeit a C-PRESS, Radics Béla, a vezető “antifasiszta” blogok, orgánumok stb. előszeretettel hozzák le.

Idézzük és kommentáljuk! Eredeti ITT; a kommentárokat ugyanúgy érdemes elolvasni, mint ITT, a Vastagbőr a témának dedikált cikkénél is.

Valahol Európában?

Elpattant egy húr. Sokan, sokszor mondtuk, hogy mindaz, ami ma Magyarországon történik, nem más, mint csendes népirtás, a legszegényebb rétegek megsemmisítésére irányuló szervezett akciók részeredménye. A cél, a cigányság „eltüntetése” egyes régiókból, amennyiben pedig lehet, akár a közéletből, vagy az élők sorából is.

Kuruc.info: barátocskám, ezzel az erővel sokkal megalapozottabban mondhatnánk azt, hogy ti cigányok akartok bennünket, magyarokat kiirtani, eltüntetni az egész országból. Naponta jönnek a hírek bestiális kivégzésekről, magyarirtásról. Hadd említsük meg az ominózus 1300 gyilkosság / csonkolás / maradandó sérülés-okozás-témát is, amit ráadásul a sündőrség ismert el. És amivel csak 10-15 éves, munkahelyi balesetnek (terménylopás, rablás stb. közben lőtték le) visszirányú gyilkosságokat (abból is csak kettő darabot – igen, 18 év alatt 2 magyar által elkövetett cigánygyilkosság volt…) vagytok képesek szembeállítani. (A “cigányvadászokról” most nem beszélek – talán nem véletlen, hogy még csak véletlenül sem akarják feloldani az akták titkosságát. Ahogy a kiskunlacházi esetben sem...)

Aljanép, mondják egyesek, miközben fekete-fehér formaruhában masíroznak Sajóbábony utcáin. Bátor emberek, akik az iskola udvarán öltöznek át, és most már „harci öltözékben” határozzák meg azt, hogy a falu lakossági gyűlésén ki jelenhet meg, és ki nem.

Kuruc.info: cseppet se zavarjon, hogy nem a gárdisták nem engedtek be oda pár ittas(!!!) cigányt, hanem a rendőrök...

Furcsa világ. Fizetett, vagy önkéntes provokátorok, akik aljas politikai eszméik hirdetése érdekében felhasználnak minden törvényes, és törvénytelen eszközt. Aztán, amikor kitör a botrány, „ártatlan szenvedő polgárként” nyilatkoznak annak a sajtónak, amelyiket Ők támogatnak, Ők pénzelnek, vagy éppen velük szimpatizál. Csak egy dologról nincs szó. Nem beszélnek az igazságról.

Sajóbábony polgármestere – hivatali helyzetéből adódóan – engedélyezte egy toborzó gyűlés megtartását. A JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM félkatonai szárnya,, jövendő csendőrségének tagjai, illetve az egyik helyi lakos kezdeményezte a falugyűlést. A helybéli cigány emberek, akiket érdekel lakóhelyük sorsa, közélete, kíváncsiskodtak. Részt kívántak venni ezen a „megmozduláson”. Legnagyobb meglepetésükre azt tapasztalták, hogy a helyi kisbolt vezetője, - aki egyébként MSZP önkormányzati képviselője, is – a jelenlévők között van.

A most már formaruhába öltözött gárdisták, teljesen érthetetlen módon, a nyilvános, az önkormányzat által engedélyezett gyűlésre érkező, községi cigányokat eltávolították, illetve oda be sem engedték őket. (Kuruc.info: még egyszer: hullarészegek voltak és nem tudtak viselkedni) Közben azért elhangzott, hogy a faluból el kell távolítani, el kell takarítani az alja népet, a cigányságot.

Kuruc.info: csodálkozol? Azután, amit a helyi cigányság már hosszú évek óta művel? Hiszen még az MSZP-s, így cigányellenességgel igazán nem vádolható képviselő is azt nyilatkozta, hogy, idézem, "[nem a cigányokat, hanem] a magyarokat ölik meg, őket rabolják ki".

Önérzetes emberek, akiket sért, bánt ez a megnevezés joggal háborodtak fel. Kinek van joga ma, Magyarországon másokat alja népnek nevezni? Kinek van joga ma, Magyarországon kirekesztő, rasszista kijelentéseket tenni büntetlenül, uszítani egyik embert a másikra? A Jobbik Magyarország Mozgalom tagjai – a gárdisták – ezt tették! Ez az IGAZSÁG!

Kuruc.info: folytassam, Villás? Kinek van joga ma Magyarországon betörni mások lakásába, és amikor az rajtakapja őket, szabályosan szétverni, eltörni a gerincét, megölni? Kinek van joga aztán beleröhögni a kamerába, és azt mondani, "Gonoszok vagyunk, és leszünk. Gyilkosok!" Ha igaz is lenne, amit írtál, és valóban el is káromkodta magát egy-két gárdista, a te néped sokkal-sokkal több bajt okozott, mint fordítva. Sokkal-sokkal élhetőbb lenne az ország, ha ti (a bűnöző/deviánscigányokra gondolok itt – azaz a mokka származásúak kb. 90-95%-ára) nem lennétek, hanem máshol rontanátok a levegőt!

Vajon, ha egy ilyen szervezkedés mondjuk a XII. kerületben, vagy a Rózsadombon történik, és az ott lakókra mondanak hasonló jelzőket, hogyan reagáltak volna?! (Kuruc.info: csak nevettek volna. Miért vették volna magukra azt, ami (nemtisztelet a kivételnek) nem igaz?)

Sajóbábonyban sem történt másként. Itt vannak a gárdisták, szervezkednek, védjük meg otthonainkat, családtagjainkat – mondták az egyszerű emberek. -„Ma éjszaka meghaltok”- szólt ki valaki egy ház ablakán. Egyesek, az egyik önkormányzati képviselő hangjával azonosították a személyt, amitől aztán elszabadult a pokol. Kaszára, kapára kapott mindenki, aki védeni akarta a családját. A megfélemlítés elérte célját, fegyverkezett a falu apraja- nagyja. A gárda sem tétlenkedett, segítséget hívtak, és azok – szinte már várták a hívást, mert igen rövid időn belül megjelentek, és megkezdték volna masírozó körútjukat.

A rendőrség megjelent, igen nagy erőkkel, és a tragédia akkor elmaradt. A helybéli idősebb romák, és azok, akiknek szava, tekintélye van a többiek előtt, csendre, nyugalomra intettek mindenkit. Hatásos volt az együttműködés, mondhatni példa értékű. Kár, hogy mindez másnapra átfordult egy sokkal rosszabb megoldás irányába.

Úgy tűnt, hogy a lezárt községben azért mégis csak a gárda az úr, hiszen továbbra is gyűlölködtek, provokálták a lakosságot. Elpusztultok, mondták (Kuruc.info: bizonyítékot tudsz mutatni, Villás? Ugye, hogy nem? Egy nyomorult videofelvétel-képes mobilotok nem volt? Ne nézz hülyének bennünket…), fenyegetőztek, és velük szemben igazán hatásos rendőri fellépést senki nem tapasztalt. (Kuruc.info: miért kellett volna? Nem volt náluk fegyver, nem csináltak semmi törvénybeütközőt, amit az is igazol, hogy jelenleg 14:0 a perbe fogott vagy éppenséggel lesittelt cigány:magyar arány… Ennyit arról, hogy ki vétett a törvények ellen, és ki nem.) Mintha együtt akartak volna rendet tenni... (Kuruc.info: persze, Villás. Mindjárt kiderül, hogy a Gárda = sünök. Cseppet se zavarjanak a tények – pl. a tegnap esti csepeli affér…) Egyszer aztán elszabadult a pokol!

Fiatalok egy csoportja, akiket mélységesen megbántottak, emberségükben és a folyamatos provokációk hatására elvesztették önkontrolljukat.

Kuruc.info: mindig ezzel az “elvesztették önkontrolljukat”-dumával (lásd még: “indulati bűnözés” – az “unalmi” bűnözés [lásd pl. a tarnabodi gyilkosságot] mellett - az egyik legfőbb cigánybűnözés-típus) meg annak édestestvérével, a “be volt gyógyszerezve / részeg volt, ezért nem tehet arról, hogy gyilkolt”-dumával jöttök. Mindig és mindenkor – mind a sajóbábonyi (kötelező videó ITT), mind a tarnabodi gyilkosság (kitűnő, régebbi videó ITT) során…

Igen, a közéjük behajtó, és a gépkocsiban gárdista formaruhát viselő személyek, – akiknek ott semmi keresnivalójuk nem volt – a csoportba hajtottak.

Kuruc.info: nettó hazugság. A település szélén, a rendőr mellett álltak le a suzukisok. Akkor ért melléjük egy kisteherautó, arról ugrált le kb. 30 cigány, aki azonnal rá is támadott a kocsira. Egy gyors kérdés: egy olcsó Suzukival (a mai kor Trabantjával) ki lenne az a hülye, aki bemerészkedik felfegyverzett cigányok közé, messze be az utcákra? Senki. Ezért eleve, finoman szólva, nem életszerű, hogy egy darab férfi egy Suzukival bement a cigók közé “parádézni”.

Az indulatokat már az idősebbek megfékezni nem tudták. Nem a személyek ellen irányult a támadás, hanem a jármű, a tárgy ellen, amely a provokátorokat szállította.

Kuruc.info: aha, persze. “Kár”, hogy csak azért menekültek meg a “személyek” (egy férfi, két nő, közülük egy kiskorú(!) – ezt persze nem tette hozzá Villás), mert tolatásba kapcsoltak. Az egyik balta az egyikük fejétől pár centire állt bele az ülésbe – ennyit arról, hogy “nem a személyek ellen irányult a támadás”.

Megrongálták, összetörték. A személyeknek az utastérben bántódásuk nem esett, személyi sérülés nem történt. (Kuruc.info: történt volna, ha nem sikerül tolatva elmenekülniük…) A gépkocsiban viszont jelentős anyagi kár keletkezett.

Ők azok a fiatalok, akik megelégelték az állandó megalázást, a kirekesztettséget, a szemlesütve való életmódot.

Kuruc.info: szemlesütve, ti, cigók? A magyaroknak kell úgy járniuk, mert ha véletlen rá merészelnek nézni egy orkra, az azonnal ugrik, mint egy veszett kutya. Ti tényleg ösztönlények vagytok – ha valaki a szemetekbe néz, abba máris belevágjátok a bökőt...

Emberként kívánnak élni, és szeretnék, ha jogaikat mások is tiszteletben tartanák.

Kuruc.info: ezt a pofátlanságot! Nektek csak jogaitok vannak, kötelességetek egy szál se! Jogoktok a segílyekre, az ingyenlakásra, arra, hogy szerencsétlen avasi nyugdíjasok helyettetek fizessék a közösköltséget, a mindenre!

A provokációnak pontosan ez volt a célja. Valahol egyszer elérni, hogy a cigányok egyszer a gárdára támadjanak! (Kuruc.info: most is ezt tettétek – meg akartatok gyilkolni három magyart) Utána megindulhat a sajtóhadjárat, és maga a háborús bosszú is. Megindulhatnak a nyílt terrorista megmozdulások, egész falvak, községek megfenyítése, megregulázása. Ezek a fiatalok elveszítették a fejüket. (Kuruc.info: mit mentegeted a lincselő hordát, te féreg? Egy fokkal sem vagy jobb, mint a másfél évvel ezelőtti felvételen a kamerába röhögő sajóbábonyi gyilkoscigó haverjai, vagy a tarnabodi gyilkos thesókái)

Elveszítették a Szabadságukat, jogukat az emberibb életre! Ellenük, teljesen jogosan, büntetőeljárás indult, és hosszú-hosszú évekre búcsút mondhatnak mindarra, amit családnak, emberségnek, emberi életnek neveznek!

Kuruc.info: most sírjunk, hogy bevitték szegíneket, pedig ők nem is tehetnek semmiről, bezzeg a gonosznácigárdisták? Villás, te ember alatti lény: ugye, mond neked valamit a már fent említett 14 cigány vs. 0 magyar-arány, már ami a vizsgálat alá vont / bevitt kokeró/fehér-arányt illeti?

A provokátorok pedig, akik mindezt előidézték, akik az egész cselekmény sort (sic! Két szóban írta a nagyeszű) generálták, szabadon flangálnak, és már tervezik a következő helyszínt. Ők, büntetlenek maradnak. (Kuruc.info: mi volt a bűnük? Ti gyilkoltatok két évvel ezelőtt is, az egész település életét pokollá teszitek már évek óta, és ezt még a cigányvédő sündőrség is kénytelen-kelletlen elismerte – lásd az ominózus 14:0 arányt…) Ez ma, a hatályos MAGYAR JOGREND!

Megverték a boltos asszonyt! – szólnak a híradások. Igen, néhányan azok közül, akik rendszeres vásárlói, a cigányok közül fültanúi voltak annak, hogy az MSZP helyi képviselő egyetértett a gárdistákkal. El kell takarítani az alja népet. Hát ki is az alja nép? Még ott a boltban is hangoztatta. Persze ez, nem mindenkinek tetszett. Különösen nem azoknak, akikből élt. (Kuruc.info: miből éljen egy boltos, ha nem a vásárlókból, te nagyonhülye?)

A képviselő asszony bizony az uzsorások csoportjához tartozik – mondják róla! Lakatos Jánosné a vele készült rádióriportban nagyon határozottan állította, hogy a boltos, uzsorakölcsönöket ad a cigányoknak.

Kuruc.info: bár, finoman szólva, nem szimpatizálunk a megvádolt hölggyel, de azért reméljük, hogy ezért, hitelrontás és rágalmazás miatt, kőkeményen beperli Lákátost meg Villást.

Ha nincs pénzük, vásárolhatnak, de csak felárral.

Kuruc.info: tartok tőle, hogy a cigányok egyszerűen nem ismerik az “uzsora” és a “tisztességes, korrekt felár” különbségét. A maguk szellemi szintjén nem is csoda...

Bizony, amikor a szükség ráviszi az embert, mindenféle üzletbe könnyen beleegyezik. Főleg akkor, ha olyan személy kínálja fel „áldozatos segítségét” akire egykor szavazatát adta. Így lehetett önkormányzati képviselő. Igaz, áldozott is erre éppen eleget. Lejárt szavatosságú kekszet, lisztet, étolajat osztogatott a szavazatért. Utána meg már csak az uzsorakamat volt a kapcsolatokban az irányadó. Azok estek neki, akiket alja népnek nevezett, és akikből évek óta olyan jól élt. Megalázni, megszégyeníteni nem volt rest, de a hasznot, azt mindig beszedte pontosan, határidőre. Ebben a tekintetben elnézést soha nem tanúsított.

Kuruc.info: miért, azt várjátok tán, hogy adja oda a kaját ingyen?! Miért nem vinnyog ugyanemiatt a fehér, miért nem követelik, hogy tanusítson “elnézést” a boltos, és adja oda ingyen a kaját? Bennünk lenne a hiba?

Talán nem kellett volna bántani, kezet bemocskolni… Ha nincs többé vásárló, nincs bolt sem…

Kuruc.info: szerintem nagyon-nagyon örülne a csaj, ha nem mennétek a boltjába vásárolni [azaz jórészt lopni, mindent széttúrni, eladókat megtámadni]. Nagy veszteség nem érné. Tudod mit, Villás? Mondd meg a népednek, hogy ezentúl kerüljék el a boltot. Megnézzük, ki jár jobban…

De ezt akkor, az egyszerű emberek nem mérték fel. Talán azok sem, akik ismét ott vásárolnak, kamatra, hozomra. A bolt pedig hozza a hasznot, jól meg lehet élni az „alja népből”!

A rendőrség pedig igyekezett mindent megtenni azért, hogy a rend helyre álljon. Azonban óriási hibát követtek el! Miért szövetkeznek, miért egyezkednek olyan emberekkel, akiket a „kutya” sem választott meg, nem választott képviselők, hanem a mindenkori hatalom talpnyalói? A vajdákról beszélek, akik még csak nem is azon a tájon élnek. Jönnek, tárgyalnak a hatóságokkal, mintha erre volna valami jogosultságuk. Ki hatalmazta fel őket erre. Ezt miért nem kérdezik a hatóság emberei? Persze indok, átlátszó, de azért van! Ők, szót tudnak érteni a helyiekkel. De kikkel? Mert ott Sajóbábonyban nekik semmiféle eredményes fellépésük nem volt. (Kuruc.info: köszönhetően Vonának, aki nem kapta be a horgot, és egy pillanat alatt átlátta, hogy például Kállai miért is “zsidózik”…) És ha jól körül nézünk, akkor máshol sem az egész országban. Tárgyalni egy olyan emberrel, aki egykor a siófoki gengszter menetet vezette, vagy azon részt vett? Szerintem nem etikus, és nem is igazán szakszerű dolog.

Kuruc.info: Vona NEM fogott velük kezet. Egy légtérben voltak, az igaz. Talán nem véletlen, hogy Lákátos bűnözőuzsorás-adócsaló Áttilá is milyen keményen kiakadt az eset után Vonára, hogy az nem sétált be a csapdájukba! Pedig miyen szépen kitervelték ezt a “zsidózást”, a “gárdisták nyelvén szólást”. Jól pofáraestek aztán, amikor Vona nem kapta be a horgot.

Akik ott helyben a helyi cigányságot képviselték, azok megválasztott szervezetek tagjai, akiknek országos tekintélyük van, és akikben a magyarországi cigányság megbízik. Ezzel, azt hiszem, a rendőrség lejáratta önmagát, a belé vetett bizalom ismét csökkent valamelyest. Aztán ott vannak az egyéb intézkedések. A romákat szépen haza terelték, velük szemben intézkedtek, de a provokátorokkal szemben mintha semmi nem történt volna. Nem hallunk arról, hogy velük szemben akár csak egyetlen szabálysértési eljárást is kezdeményeztek volna. Vajon miért?

Kuruc.info: például azért, mert semmiféle fegyver nem volt náluk; nem verték szét cigányok autóit, nem fenyegettek meg másokat halálosan stb.

Néhány szót a médiáról! 2009 november 17.reggel a MOKKA műsorában telefonon nyilatkozott a község polgármestere. Nyilatkozata szerint Sajóbábonyban nem jobb, és nem rosszabb a közbiztonság helyzete, mint máshol az országban. Kirívó bűncselekmények nincsenek, apró-cseprő szabálysértések előfordulnak, időnként vétségek is.

Kuruc.info: ugyanez az MSZP-s polgármester másfél éve még aktívan a halálbüntetés visszaállítását követelte. Tessék megnézni a korabeli videókat (kezdjük EZZEL), elolvasni a cikkeket. Hogy most miért mond mást, mint akkor? Leszóltak a pártközpontból, hogy ne adja a lovat a Gárda / Jobbik alá? Mindegy, az, hogy 2008 elején miért lobbizott, meg azt, hogy még a Hetek című hitgyülis lap is már 2006 elején foglalkozott a településen tomboló, elviselhetetlen cigánybűnözéssel, mindennél beszédesebb. Lásd még: senkinek sem ártó, hasznos, nembűnöző cigányság.

Szeretnének egy rendőr- őrsöt. A híradásban, néhány perc múlva, már egy kis csúsztatás történt. „ Elszaporodtak a bűncselekmények”- mondta a hírolvasó. Hát így lehet apró csúsztatással, egy kis mismásolással egy hír értékét megmásítani, félre tájékoztatni a közvéleményt.

Kuruc.info: lehet, hogy a hírolvasó is jól tudta, mi történt arrafelé másfél éve, és az általuk előszeretettel használt “közölj le egy ellentétes értelmű hírt rögtön a ‘kikezdeni kívánt’ tudósítás után” trükköt használták? Most az egyszer ellenetek, mert esetleg neki is tele van a töke a hazudozásaitokkal, azzal, hogy simán letagadjátok, miket csináltok ott már több éve, hogy beleröhögtök a kamerába, és azt mondjátok, gonosz gyilkosok vagytok és azok is lesztek? Nem csodálom, hogy ez még egyes ballib hírszerkesztőknél is kihúzza a gyufát!

Sajóbábonyban jelenleg, három fő tartozik az Magyar Gárdához. Egyikük vezető, Ő, szervezte a lakossági toborzót. Egy ember, akinek a szülei, rokonai ott élnek a községben, soha semmilyen összetűzésben nem voltak a helyi cigányokkal, barátságban, békességben éltek, dolgoztak együtt. Politikai érdekből, vagy csak feltűnési vágytól hajtva, vagy, esetleg párt utasításra szervezte meg ezt az aljas provokációt? Ennek az embernek is a lelkén száradhat az, ami most ebben a községben történt. Vajon felfogta, hogy mit tett? Tudja, hogy mit indított el? Szerintem nem!

Kuruc.info: nektek kellett volna, immár évek óta, felfogni, hogy talán nem kéne gyilkolászni, a magyarokat terrorizálni…

Most, társai, elvbarátai előtt hősként tetszeleg. Teheti, Őt bántódás mindezekért a dolgokért nem érheti. Ő, csak egy volt a szervezők közül, egy abból a társulatból, amelyiknek semmi nem elég áldozat ahhoz, hogy szavazatot gyűjtsenek, még gyűlölködések sorozata árán is.

dr. Orbán Viktor, a FIDESZ elnöke, az elsők között mondott véleményt! Nem szabad eltűrni, hogy Magyarországon katonai, vagy félkatonai szervezetek masírozzanak, egyetlen magyar állampolgár jogait sértsék vagy veszélyeztessék! / Az idézet nem pontos, de a lényege ez volt!/ Tiszteletet érdemel!

Kuruc.info: na még egy ok azért, hogy a normális emberek ne szavazzanak Orbánra. Nem csupán azért, mert az ilyen férgek, mint Villás, csontig benyalnak neki, és a párt is tele van Schmidt Mária- meg Balogh Artúr-féle militáns cigányvédőkkel/orkokkal, nem. Azért is, mert Orbánnak, aki jogi végzettségű, tudnia kéne, hogy a Gárda se nem katonai, se nem félkatonai, ugyanis se állami irányítás alatt nem áll, se fegyverei nincsenek.

A Magyar Köztársaság politikai elitje pedig hallgat. Húsz éve nem tettek semmit, hogy a szegénységet felszámolják, hogy tényleges munkahelyeket teremtsenek.

Kuruc.info: Villás, Villás, a hazug ember és a sánta kutya példája. Hány, de hány olyan esetet idéztünk, amiből egyértelműen kiderül, hogy százával lenne nektek is helyi(!) munka az ottani gyárakban, de b@sztok dolgozni? Kezdjük például EZZEL és kövessük a visszirányú hivatkozásokat.

Politikai csatározások közben azok vesztek el, akiket képviseltek.

A politikailag fejlettebb nyugaton pedig, PERSONA NON GRATA – nem kívánatos személynek - nyilvánították az egyik EU-parlamenti képviselőt, mivel nyíltan olyan csoporttal szimpatizált, akik ellen terrorista cselekmények miatt büntetőeljárás van folyamatban.

Kuruc.info: megint hazudsz, Villás. Morvainak csupán egy (egyetlen egy!) konferencia-szereplését mondták le a polkorrekt szervezők. Nem igaz az, hogy Morvai az EU-ban, annak bármelyik országában persona non grata lenne.

Visszatérve azokra a fiatalokra, akik magukról megfeledkezve megrongálták azt a bizonyos gépkocsit, egykor, majd a jövőben akár legendává is válhatnak.
Tettük legenda lehet, éppen úgy, mint egykor a „fekete párducok” voltak. Radikálisok, a jogaikért nagyon keményen kiálló fiatalok, akik tettükért börtönnel feleltek. Ma, hősöknek mondják, és tisztelik is Őket. Húsz-harminc év múlva, amikorra Magyarországon is emberi jogok lesznek az EMBERI JOGOK, a megemlékezésekben már nem garázdákról, bűnözőkről fognak beszélni, hanem korukat megelőző fiatal forradalmárokról… Ez ellen ma, orvosság nincs. Gyógymódot a politikusok tudnának prezentálni, de arra ma, a maiak képtelenek!

Kuruc.info: komolyan, mintha a különböző "nácivadász", "antifasiszta" blogokat olvasnánk. Gyilkolni akaró támadók = forradalmárok, szabadságharcosok. Van, lehet ennél lejjebb? Arról nem is beszélve, hogy, ahogy azt már többször kifejtettem (és amiben pl. Németh György is megerősített), hogy, finoman szólva, nem lehet összehasonlítani a hatvanas évekkel bezárólag a négerek amerikai helyzetét a magyarországi cigányokéval. Csak a legfontosabb: az előzőket negatívan különböztették meg, ez utóbbiakat meg pozitívan…

A LUNGO DROM és vezetőjükről ismét nem hallani semmit. Az elsődleges híradásokban még csak meg sem említik a szervezet nevét. Vajon miért? Miért nem voltak ott az első pillanattól kezdve? A munka dandárját már megint egyetlen szervezet, a Roma Polgárjogi Mozgalom vállalta magára. Azt hiszem, és vallom is, hogy a magyarországi cigányság érdekeit egyedül és kizárólagosan ők képviselik. (Kuruc.info: mit nyalsz Horváth Áládárnak, Villás? Pozíció kell nála?)

Gondolataimat közre adtam. A magyar sajtó, az írott és az elektronikus mintha nem igazán a valóságot akarná közzé tenni. Lehet, hogy nem így van, de a lényeg, valahogy mindig elsikkad. Miért maradnak ki a tájékoztatásból azok a lényeges momentumok, amelyekből egyértelműen lehetne értesülni a történtekről? Kinek az érdekét szolgálja? (Kuruc.info: mi? Amit előadtál, az vegytiszta hazugság.)

Egy hazában élünk. Azonos célok, azonos érdekek vezérelnek minket. Jobbá kell tenni az életünket, békét kell teremteni. Miért van az, hogy a politika, amely egyesek számára csak üzlet, az ország népeit ennyire ellenséggé tudja-tudta tenni? A választ nem tudom. Csak érzem. Aljas gondolatok, aljas szándékok, hatalomra törés mindenáron. Mindez megtörtént valahol Európában, Miskolc közelében, ahol egy rendőrkapitány kimondta a jelszót. Cigányok az utcán, magyarok a bankban követnek el bűncselekményt!

Kuruc.info: csupán a szokásosat kérdeznénk: miért lenne “cigányellenes uszítás” az, ha Pásztor elmondja, egy adott időszakban az utcai rablások mindegyikét (!) cigányok követték el? Statisztikát közölt, nem uszított.

Azon a bizonyos tüntetésen pedig kart karöltve ballagott a szélső jobb, a jobb közép és a baloldali politikusok közül jó néhányan.

Sajóbábonyra most jutott rendőri erő szép számmal. De ha egyszer ez a láng, amely a mélyben parázslik, egyszer fellobban, szörnyű pusztítást fog végezni. Igaz, valakik ezt szeretnék, de ebben a háborúban nyerni senki nem fog.
Fogjuk meg egymás kezét addig, amíg erre lehetőség van. Nem lehetünk ellenségek, egy hazában élünk, egy nyelvet beszélünk, azonosak a gondjaink, örömeink. Hát éljünk BÉKÉBEN!

Kuruc.info: először nektek kell megváltoznotok, cigány. Tanulni, dolgozni, nem gyilkolni, nem élősködni.

Budapest,2009-11-17 Villás Lajos
Kuruc.info - A.S.