Ezt az anyagot az első alapcikktől immár különválasztva hozzuk le, mivel az már kezd túl hosszúvá válni. A sajtóban egyébként a Kuruc.info írta meg először, hogy familiárisan hiperpigmentáltak állnak az autós üldözés és a budapesti rendőrgyilkosság mögött.
Igazunk volt: a Jobbik szekerének tolásával nem vádolható (azaz: nem fognak oda cigánybűnözést hazudni, ahol nincs) Magyar Hírlap is egyértelműsítette a tegnapi rendőrgyilkos cigány származását.
Mint ismeretes, a rendőrök igazoltatni akarták egy BMW utasait a pénteki nap folyamán Budapest egyik cigányfertőzött részében, ám a réti négerek menekülni kezdtek. Az autós üldözés során több lövés is eldördült, végül egy rendőrt halálra gázoltak segílyesék.
Korábbi cikkünkben lehoztunk néhány képet az elkövetőkről, ezeket ismét beszúrjuk.
Ő vezetett:

Ez a nőstény meg a kocsiban utazott:

Nem véletlen a ballib sajtó kussolása; az, hogy ha egyáltalán rendőrökre támadó eseteket is listáznak, abból szépen kihagyják azokat, amelyek elkövetője cigány származású, nehogy csúnya gondolatai legyenek az embereknek. Ezek a médiumok egyébként odáig mentek, hogy a gyilkosság helyett az „elsodorta” kifejezést használták. Mintha teljesen véletlenül történt volna mindez, és a gyilkoscigány nem akarattal gázolta volna el az őt megállítani igyekvő rendőrt. Még egyszer aláhúzzuk: a cigányok valóban nem szarakodnak, tényleg simán elgázolják a rendőrt, ha azt jónak látják, erre számtalan példát hoztunk előző cikkünk frissítésében. Természetesen a balliberális-fajvédő sajtó ezeket az eseteket soha nem fogja említeni, és a védelem is a „rossz helyen állt a rendőr, csak saját magát okolhatja, hogy elütötte a jármű” meg a "szegínroma bepánikolt, nem tudta, mit csinál"-vonalra fog koncentrálni - a balliberális sajtó védelmével. Miben fogadunk, hogy a gyilkoscigány 1-2 évnél többet nem kap, ha büntetése nem egyenesen felfüggesztett vagy még enyhébb lesz? Ez „Magyarország”, itt csak ennek a normálisabb országokból mind kitiltott vagy ott éppenséggel irtott söpredéknek vannak jogai.

Kép: Origo
Mikor vesszük végre át a nyugati gyakorlatot? Miért van az, hogy a bűnözőcigányokat lelövő rendőrök mellé egyenesen a francia államelnök (!) áll? Ott értelmesen állnak a cigánykérdéshez, mert tudják, ezeket az ember alatti lényeket csakis tűzzel-vassal lehet kordában tartani. Le is puffantják őket, ha bűnöznek. Akárcsak a derék finnek, ahol meg az emberek egyenesen cigányvadász szervezeteket alapítanak, a rendőrség és az  igazságszolgáltatás passzív támogatásával. Nekik miért szabad az, ami nekünk nem?
Figyeljük meg a cikkben azt is, hogy „A férfi ellen – mivel az áldozat rendőr volt – a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytat eljárást, egyelőre hivatalos személy elleni erőszak, halálos közúti baleset okozása és más bűntettek miatt – mondta lapunknak Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.” Halált okozó közúti baleset lenne, ha valaki szándékosan átmegy egy másik emberen? Már most elkezdik mosdatni a cigányt, hogy tényleg ne kapjon 1-2 évnél többet, ha egyáltalán? Ez, kérem, gyilkosság volt, cigányunk jól tudta, mit miért csinál, akárcsak a rendőröket szintén akarattal elgázolni próbáló fajtársai Érden, Zalakomárban - lista az előző cikkünkben.
Az MH cikke:
Cigány bűnöző gázolta halálra a hős rendőrt

A rendőrség hősi halottjának nyilvánította a belügyminiszter Radovics Dusánt, a zuglói rendőrkapitányság zászlósát, akit tegnap, menekülés közben, egy többszörösen büntetett, az alvilágban is jól ismert, cigány bűnöző, Poór Zoltán gázolt halálra a fővárosban a Keleti pályaudvarnál.


Kollégái nyugtatják a halálra gázolt járőr társát

Hivatalos személy ellen elkövetett emberöléssel is meggyanúsíthatják azt a jelenleg is számtalan büntetőeljárásban érintett, az alvilágban is jól ismert hódmezővásárhelyi cigány bűnözőt, Poór Zoltánt, aki tegnap délután, menekülés közben halálra gázolta a zuglói rendőrkapitányság zászlósát, a 30 éves Radovics Dusánt – értesült lapunk. A férfi ellen – mivel az áldozat rendőr volt – a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytat eljárást, egyelőre hivatalos személy elleni erőszak, halálos közúti baleset okozása és más bűntettek miatt – mondta lapunknak Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője, Tafferner Éva lapunknak az esetről elmondta: tegnap délután a zuglói kapitányság két járőre a Nagy Lajos király útján, egy közlekedési szabálysértés miatt meg akarta állítani a bűnöző által vezetett BMW-t. A kocsiban utazott Poór élettársa is. A cigány bűnöző azonban nem állt meg, egészen a Baross térig folyt az autósüldözés. A Keleti pályaudvarnál végül az időközben megérkezett erősítés segítségével megállásra kényszerítették a BMW-t. Ekkor a luxuskocsi mögött álló járőrautóból kiszállt Radovics Dusán, hogy a férfit igazoltassa. A bűnöző azonban hátramenetbe kapcsolt, hogy megforduljon, de közben elütötte a járőrt, akinek az életét a helyszínre érkező mentők nem tudták megmenteni. A járőr társa többször rálőtt a menekülő BMW-re, többször el is találta az autót, de a cigányok elmenekültek a helyszínről. Az üldözés a IX. kerületi Gubacsi út és a Kén utca kereszteződéséig tartott, ott több rendőrautó ismét megállásra kényszerítette Poór Zoltánt, aki végül megadta magát. A férfit és élettársát a kerületi kapitányságra szállították, és az ügyészség ott hallgatta ki. Arról egyelőre sem a rendőrség, sem az ügyészség nem tudott beszámolni, a cigány bűnöző miért menekült el a járőrök elől. Pintér Sándor belügyminiszter a rendőrség hősi halottjának nyilvánította Radovics Dusán zászlóst. Kollégái tegnap este, a zuglói kapitányság előtt gyertyagyújtással emlékeztek a hős rendőrre.
(Kuruc.info - Képek: MTV, RTL Klub, Origo, Magyar Hírlap)