Talán már sokan sejtik...
Íme, így kísérik az autóhoz a büntetett előéletű, alvilágban is jól ismert rendőrgyilkos cigánybűnözőt, aki a napokban menekülés közben halálra gázolt egy zsarut. Se kommandósok, se rabszíj, az arcát persze letakarják, nehogy láthassák a tévében, hogy megint cigány gyilkolt, meg hát ugye a személyiségi jogok:

És így szállítják a "terrorista" Budaházyt (aki már több mint egy éve előzetesben van és egyebek mellett például azzal gyanúsítják, hogy Molotov-koktélt dobott egy MSZP-s irodára, ami habár kiégett, de senki nem sérült meg):

Ez pedig a tárgyalás:

Még a móri mészárosok sem kaptak ilyen kíséretet:
 
 
"Új országra ébredtünk", "nemzeti együttműködés", "két hét alatt rendet teszünk és helyreállítjuk a közbiztonságot" - mondta Orbán és belügyminisztere, Sintér Sándor. Nos, semmi sem változott. A cigány (rendőr)gyilkosok származását továbbra is elhallgatja a rendőrség, arcukat eltakarják és úgy kísérgetik a kormoslábút, mintha egy egyszerű tolvajról lenne szó.
Mindezalatt ma óriási erőkkel csapott le magánterületen a gárdistákra Békéscsabán a "rend"őrség, a tűzszerészek is kivonultak, miután egy "névtelen" bejelentés érkezett arról, hogy bomba van a gárdistáknál (biztos nem titkoszolgálati akcióról van szó). És mit ad Isten, találtak két kézigránátot... Korábban pedig a Magyar Nemzeti Gárda avatójához közeledvén tartottak házkutatást és foglaltak le több ezer zöld gárdás pólót a Gárda egyik vezetőjénél a sündisznók. A rendőrségi indoklás szerint "tisztázatlan eredetűek" voltak a pólók, és "könnyen lehet", hogy "csempészáruról" van szó. Pintér Sándor ezen aljas és már-már nevetséges trükkjét és indokolását információink szerint még fideszes politikusok is kritikával illették.
Hollik Péter - Kuruc.info (Képek: MTI, Nol, videó: mandiner-youtube)