Számtalan olyan cikket, anyagot hoztunk le (lásd pl. EZT; további hivatkozások a cigány lakásmaffia rémtetteire INNEN), amely „megmagyarázhatatlan” ingatlantulajdonos-halálesetekkel foglalkozott. Amelyek, mit ad Isten, mindig pár héttel-hónappal az áldozat cigányokkal történő eltartási szerződés-kötése után történtek. Biztosan egész véletlenül... Olvasónk kapcsolódó levele következik; várjuk a további információkat.

EXKLUZÍV jelzés Gödről: erős a gyanú, hogy gyilkosság történt


Kedves Kurucok!
 
Alkalmi cikkíróként egy exkluzív beszámoló megírására szántam el magam egy felettébb gyanús ügyben. A felsőgödi Árpád utcában az egyik első házszám alatt élt Vágvölgyi Mária, középkorú hölgy. Azok a szomszédok, akikkel beszéltem azt mondják, hogy Mária valamikor nagyon szép és okos, rendes nő volt, jól szituált családi háttérrel. Az utóbbi években adósság miatt és mert élettársai elhagyták, vagy kihasználták, lecsúszott, alkoholizált. Sokáig egyedül élt. Állítólag úgy másfél hónappal ezelőtt megjelent -többek közt- egy vajszínű (vagy szürke) BMW-vel (rendszáma: HBR-252) közlekedő roma társaság , akik feltehetőleg a könnyen befolyásolható alkoholistát látták meg Máriában, következő prédájukban (állítólag már korábban is rátették a kezüket mások ingatlanára). Sokat legyeskedtek körülötte és minden bizonnyal sikert értek el nála, ugyanis 2-3 héttel ezelőtt (megint csak állítólag) a cigányok ajándékozási szerződést kötöttek vele, vélhetően a szerződés aláírásáért pénzt kínálva (vagy ki tudja). Ennek a részleteit senki nem tudja pontosan, de nagyon jó volna tisztázni! Ugyanis Mária tegnap éjjel meghalt. A szomszédok az utóbbi időben gyakran hallották sírni, kétségbe esetten kiabálni, magából kikelve. Többen is beszélni akartak vele, figyelmeztetni őt a rá leselkedő veszélyre. De már, mint kiderült késő volt. Aláírt valami. És rövidesen halott. A holteste még ki sem hűlt, a "kiccalád" már elkezdte kirámolni az ingatlanát. A szomszédok döbbenettel szemlélték mindezt, többen is találgatnak, talán megetettek Máriával valamit. Minden esetre rendőrt senki nem látott egész nap, a lakásszerzők nyugodtan rámoltak, nyomokat tüntethettek el. Úgy néz ki, hogy a hatóságok "természetes halálként" (vagy öngyilkosságként?) kezelik az esetet, noha a fentebbiek tudatában mindenképpen felmerül, mindenképpen erős a gyanúja annak, hogy valamiképpen végeztek Máriával. (Kuruc.info: ugyanezt csinálták a sünök pl. a ráckevei Kézsmárkiné-gyilkosság [városszéli szeméttelepes „kirándulás”] kapcsán is... Csak hogy javítsák a statisztikát, és hogy ne legyen nyoma a korcsok bűnözésének.) A legtöbben erre gyanakodnak a környéken. Igazságügyi boncolás, nyomrögzítés volna a dolga a hatóságoknak, de nagyon úgy néz ki, hogy szokás szerint egy rablógyilkosság, egy ember milliós vagyonának gyalázatos megszerzésének eltusolása van folyamatban, ezekben a percekben is! (Kuruc.info: a cigányok mindenhol ezt csinálják – lásd a temérdek hivatkozást az elsőként ajánlott cikkünkben.)
Sok és egyre több hasonló esetről lehet tudomásunk, egyre többről, de ami kiderül az csupán a jéghegy csúcsa! Lehet, hogy ez sem fog kiderülni, a környéken nem hiszem, hogy bárki is a nevét fel merné vállalni, hogy szóvá tegye az aggályait. Igazságügyi boncolást kellene végezni a halott nő testén, nyomokat, idegen DNS-ket, ujjlenyomatokat keresve, hogy kiderülhessen, jelen volt e valaki a halálakor, esetleg meggyilkolták? De mivel a rendőrség zéró figyelmet sem szentelt az egészre, így valószínűleg csak "futószalag boncolást" végeznek majd el, ami leginkább a nyomok eltüntetésére jó (akárcsak Mária lakásának a kipakolása, feldúlása), semmi másra. Nem is értik az emberek, miért engedte meg a rendőrség, hogy 24 órán belül felforgassák a házát, vagy hogy miért nem jelent meg a helyszínen. Szinte biztos, hogy súlyos bűncselekmény, gyilkosság történt.
 
Mit tegyünk? Mit tehetnénk? (Kuruc.info: a Jobbikra szavazni, a fideszes helyi képviselőt meg arra kényszeríteni, hogy lépjen valamit, hátha lesz foganatja.)

Kérem tegyétek közzé a beszámolómat, hiszen tudnia kell mindenkinek, hogy ilyen szörnyű dolgok bármikor és bárhol megtörténhetnek, ezúttal a Pest-megyei Gödön. Remélem kiderül, hogy mi is történt valójában, hiszen ahogy kiskunlacházi Horák Nóra, a francia Ophélie Bretnacher, úgy gödi Vágvölgyi Mária is akkor és csak akkor nyugodhatnak békében (ha egyáltalán), ha kiderül az igazság és gyilkosaik lelepleződnek, megbűnhődnek!
 
- egy, a hatóságokban okkal nem bízó, névtelen személy