Számtalan olyan esetről (egyik legutolsó, további hivatkozásokkal, ITT) tudósítottunk már, amely a cigányok legendás „gyerekszeretetét” alátámasztandó azok jobb esetben gondatlanságból (nem figyeltek rá stb.) bekövetkezett, rosszabban a saját "szülei" által elkövetett, szándékos halálát tárgyalták. Az alábbi hír ez utóbbi kategóriába tartozik.

Hogy honnan tudjuk, ezek (is) cigányok, mint ilyen esetekben szinte mindig? Tessék megnézni a képeken látható vádlottak haj- és bőrszínét... és ezt az ember alatti söpredéket, ami még a saját purgyéját is megöli, tartjuk el, és engedjük, hogy raboljon, fosztogasson, gyilkoljon bennünket. Miközben más országokban az a minimum, hogy jól elkerítik a cigánytelepet, vagy kirúgják az egész bandát a francba. A legjobb helyeken meg egész egyszerűen lelövik őket, mint a kutyákat. Talán nem egészen ok nélkül...
Jellemző az is, hogy a gyilkos „anyát” 5, az „apát” 7 év börtönre ítélték. Igencsak szűkmarkúak a gyilkos cigányok büntetéseinek kiosztásakor – egy fehér ennek minimum a dupláját-tripláját kapta volna. Hadd utaljunk arra, hogy bennünket már azért évekre lecsuknak, mert túlbuzgó környezetvédőként autókat merészelünk karcolgatni, meg fel merészelünk pofozni pár, a „szolgáltatásait” túl rámenősen ránk tukmálni kívánó cigánykurvát – vagy éppenséggel zsebtolvajt (barcsi srácok). Hát még egy ilyen brutalitású kivégzésért... Nesze neked „jogállam”, „két hét”, „rendteremtés”! Ilyen „ítéletekkel” a büdös életben nem fogják vissza korcsék bűnözését Orbánék.

A teljes hír:

Kalapáccsal verték agyon a csecsemőt

Az újszülöttjét agyonverő vecsési anyát 5, az apát 7 év börtönre ítélte a Pest Megyei Bíróság. A vádirat szerint 2007 szeptemberében az akkor 16 éves Ő. Brigitta házuk garázsában az eltitkolt terhessége után megszült leánygyermekét megpróbálta kézzel megfojtani, majd elrejtette. Később barátja, a gyerek apja, Sz. Attila is életveszélyes sérüléseket okozott a felsíró csecsemőnek, eltörte a bordáit, majd ráparancsolt az anyára, hogy kalapáccsal verje agyon a kicsit.

Ő. Brigittát a szülés után megműtötték, a nyomozók a gyerek holttestét a garázsban egy ágyneműtartóban találták meg. Az ítélet nem jogerős.

(hírTV)