Számtalan olyan cikket hoztunk már le (egyik legújabb, temérdek plusz hivatkozással, ITT), amely igazolja azt, a cigányok  gyerekszeretete kamu. Olyan, mint a másik nagy humbug, az idősek tisztelete, amely azért nem gátolja meg őket abban, hogy kifejezetten őket támadják, gyilkolják meg, fosszák ki, mivel tudják, jó eséllyel nem fog tudni védekezni.

Az alábbi esetben főleg az az érdekes, hogy az igazságügyi orvosi szakértői vélemény szerint, amelyet a médiában is megszellőztettek, a sérülések nem származhattak leeső TV-től. Ergó: ezt a gyereket is agyonverte a valószínűleg teljesen ittas „apa”.

Hogy honnan tudjuk, ez is cigány volt? Nem, nemcsak onnan, hogy Baks erősen cigányfertőzött. A BORS az áldozat családját (haj/bőrszínt tessék figyelni) mutató képből is:


Megölte a tévé Jancsikát - A rossz körülmények között élő Jancsikát agyonnyomta a lezuhanó televízió


A cikk:

Megölte a tévé Jancsikát   
   
Szörnyethalt az a 22 hónapos kisfiú, akire szerdán este rázuhant egy televízió a Csongrád megyei Bakson. Azt, hogy pontosan hogyan történt a tragikus baleset, a rendőrség vizsgálja.

A Bors felkereste a gyermek hozzátartozóit, de egyelőre nem tudtak nyilatkozni.

- Felfoghatatlan a fájdalom. Ebben a pillanatban nem tudunk ennél többet mondani – mondta szűkszavúan Jancsika egyik rokona. Mint azt lapunk megtudta, az elhunyt gyermek koraszülöttként jött világra, de egészséges és erős kisfiú cseperedett belőle. Szülei képtelenek feldolgozni elvesztését.

Az esetkor otthon volt Jancsika anyukája is, aki azonnal autóba ült életveszélyesen megsérült gyermekével és a mentőket riasztotta. A kisteleki kórházba tartottak, s útközben a mentők átvették a kétségbeesett anyától a gyermeket, de hiába próbálták újraéleszteni, Jancsika meghalt.

– A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt rendelt el nyomozást, egyelőre ismeretlen tettes ellen – mondta el Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
SD - BORS
Frissítés (11:51): a TV2 tegnap, az igazságügyi szakértő véleményének közzététele előtt, az ügy kapcsán a következőt írta: „Eddig nem tisztázott, hogy hogyan zuhanhatott a tévé a kisfiúra. A Tények operatőrét a család tagjai és barátai megfenyegették és elkergették.” Vajon miért kellett a cigányoknak elkergetnie az operatőrt? - tesszük fel a (költői) kérdést.