Akár öt év börtönt is kaphat Gigi cigány édesapja, azok után, hogy bevallotta, tisztában volt azzal: lánya 17 évesen erotikus tartalmú filmekben és rendezvényeken vesz részt.

Gigi szülei
A való világos cigánykurva 17 évesen szopnék feliratú pólóban riszálta a seggét és árult művaginát a Kurvaexpón, noha még a lábát sem tehette volna be ide 18 éves kor alatt. 

Gigi édesapja az egyik napilapban vallott arról, hogy ő kísérte el lányát a castingokra, amikor Gigi még csak 17 éves volt. Ennek tudatában viszont az édesapát akár rács mögé is csukhatják, hiszen súlyosan megszegte nevelési kötelezettségeit. A cigányokat ismerve nem lepődnénk meg, ha az apa nem csak eladta volna kurvának a lányát, hanem előtte be is járatta volna...
Egy vicc: Meddig szűz a cigánylány? Amíg erősebb az öccsénél, gyorsabb a bátyjánál, az apja pedig börtönben van...
- Az a szülő vagy gondozó, aki megszegi a kiskorú nevelésére, felügyeletére vonatkozó kötelességeit, és ezzel veszélyezteti a gyerek testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését egyértelműen bűncselekményt követ el. Ha ezt a bíróság előtt is sikerül bebizonyítani, akkor az a szülő egytől akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható – mondta a Blikknek dr. Ligeti György ügyvéd.
(Kuruc.info Blikk nyomán)