A cigányok, ez az ember alatti, minden más országban üldözött, falakkal elválasztott, táborokba zavart, középkori várbörtönökbe vetett, helikopterekkel vadászott stb., gyilkos söpredék különös örömét leli nem csupán a „gádzsók” megkínzásában és meggyilkolásában, hanem az esztelen, brutális rombolásban is.

Ezzel (is) kiírják magukat az emberek közül – de, persze, elvárják minimum az egyenjogúságot, ha éppenséggel nem a pozitív diszkriminációt. Olyanok, akik – kínzásaikkal, gyilkosságaikkal, vadállatias rombolásukkal – saját maguk adnak arról számot nap mint nap, hogy egész egyszerűen nem lehet őket emberi lénynek tekinteni.

Most éppen Hegyeshalmot verték szét patkányaink. Úgy látszik, nehezményezték szegínkék, hogy nem volt elég zsákmány, ezért még pluszban le is rombolták a helyet. Mindennemű értelem nélkül – ettől ugyanis nem lett több szajré. De legalább lenyugodtak a rohadékok – az adott napra rendelt tombolás- gádzsóérték-elpusztítás-igény kielégíttetett. Az ügyről beszámoló cikk:

A hegyeshalmi határátkelőt bontották a fémgyűjtők
Eddig tizenhárom betöréssel gyanúsítják a rendőrök azt a férfit, akit társával a minap értek tetten, amint éppen a hegyeshalmi határátkelőt bontották szét. Az elkövetők fémre vadásztak, ennek során mindent törtek-zúztak az épületben.


Éppen a hegyeshalmi régi határátkelőt bontotta két férfi a minap az esti órákban, amikor a rendőrök tetten érték őket. Az elkövetők különféle fémeszközöket szereltek, téptek és rúgtak le az átkelő épületében, majd pakoltak össze, amikor a rendőrök lefülelték őket. A két győri férfit előállították, majd a nyomozás során gyorsan kiderült, hogy egyikük számos hasonló, a közelmúltban történt bűncselekménnyel összefüggésbe hozható.

Az esztelen cigány rombolás nyomai - vajon mi szükség volt erre?


A vizsgálat eddigi adatai szerint a 44 éves S. Ferenc összesen tizenhárom, a környéken történt betöréssel gyanúsítható. A férfi nem válogatott, látogatott meg hétvégi házakat, sporttelepet, kollégiumot és vállalkozások telephelyeit is. A zsákmány azonban mindenhol hasonló volt, szinte kizárólag fémtartalmú tárgyakat vitt el. Így legutóbb is a határátkelőn, ahol csaptelepeket, radiátorokat, kábeleket szedett össze. A legtöbb esetben a rongálással okozott kár többszörösen meghaladta az ellopott értéket.

Minderre tekintettel a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság kezdeményezte az egyébként büntetett előéletű férfi előzetes letartóztatását. A rendőrség, ügyészség és bíróság hathatós együttműködése eredményeként a gyanúsított elfogása után tizenhat órával a bíró el is rendelte az előzetes letartóztatását. Az ügyben tovább folyik a nyomozás, ami során vizsgálják azt is, hogy a férfi összefüggésbe hozható-e a közelmúltban történt más hasonló bűncselekményekkel.

Kábeleket, csaptelepeket, mosogatókat zsákmányoltak az elkövetők, közben pedig törtek-zúztak az épületben. (Kuruc.info: kiemelés tőlünk)
(Kisalföld)