A karácsony előtti napokban is folytatta ellenem lejárató kampányát a Hit Gyülekezetéhez köthető Hetek c. folyóirat és az ATV. Bár háromféle jogi úton is elégtételt veszek, álljon itt néhány példa arra, milyen ördögi módon képesek hazudni az orrnehéz (úgy értem persze: Pinokkió-orrú) bértollnokok - közli Novák Előd a Facebook-oldalán, melyből az is kiderül, milyen színvonalon nyomoz a rendőrség a Kuruc.info ellen. Alább a Jobbik-alelnök Facebook-jegyzetének folytatása.
Neveztek már engem a Kuruc.info tulajdonosának, regisztrátorának, „egyik főszerkesztőjének”, most csak azt merték leírni: „bár pártjában is nyílt titok, hogy jelentős befolyással bír a kuruc.infóra, a neonáci portál felszámolásán fáradozó hatóságok mindeddig meg sem kérdezték ez ügyben.” Annyi igaz ebből, hogy a Jobbik egykori sajtófőnökeként jó kapcsolatot alakítottam ki minden nemzeti médiummal, segítettem is azokat, pl. nem titkoltan bejegyezve a kuruc.info.hu és a kurucinfo.hu domént, hogy tartalom nélküli oldalaimról átirányítsam az eltévedt olvasókat a Kuruc.info honlapra, míg le nem tiltották az átirányításokat. Így aztán persze valójában igenis kihallgattak a hatóságok, számtalan alkalommal (volt olyan is, hogy kora reggel, otthonomból elhurcolva), egy jegyzőkönyvet közzé is teszek, hogy milyen színvonalon dolgozik a rendőrség (nyilatkozatom fél oldalas rögzítése során 27 hibát vétett az illetékes fakabát).
Zoom
A százados nem tudott különbséget tenni a kurucinfo.hu és a kuruc.info domén közt, így azt hitte, elkapta a kormány fő ellenségét, amit eddig az FBI-tól is hiába kértek
Tehát tipikus hitgyülis hazugság, hogy még csak ki sem hallgattak, így próbálnak összeesküvés-elméletet gyártani, s gyanússá tenni: „Kérdés persze, hogy ha valóban Novák áll – másokkal egyetemben – a törvénytelenségek sorát elkövető portál mögött, miért nem vonják felelősségre a hatóságok. Informátoraink ezzel kapcsolatban csak találgatnak: „Előd vagy a szerencse fia, vagy valamilyen különös védelem alatt állhat, hiszen akárcsak Toroczkai, eddig ő is megúszott minden balhét”” – áll a Hetek suttogó propagandájában. S persze mindent nem úsztam meg, pl. végeztem már közmunkát POLITIKAI ELÍTÉLT feliratú láthatósági mellényemben.
Ezt is a hitgyülis média terjeszti rólam: „Mérhetetlen szereplési vágy és aktivitás jellemezte – mondta egyik politikustársa.” De hamar cáfolják önmagukat, eszerint mégsem egoista szereplési vágyam van, hanem sötétben bujkáló ellenforradalmár vagyok: „„Több álneve volt, mint Ságvári Endrének” – mondta félig viccesen egyik forrásunk”, s az efféle szánalmas forrásmegjelölés, mint még pl. hogy „állítják forrásaink”, „a Heteknek róla nyilatkozó politikustársai” jellemzi a lejárató, bomlasztó célú cikket, mely persze e tekintetben még jogilag védhető: érthetik pl. úgy, hogy MSZP-s „politikustársaim” szidnak.
Itt egy mondatban négy hazugságra is képesek: „Bár a Gyöngyösi Márton-féle náci beszéd következményei megroppantották a Jobbikot, a szakadás közeli helyzettől nem minden vezető esett kétségbe.” Marcinak nem volt „náci” beszéde, pláne nem roppantotta meg a Jobbikot a nagykoalíciós hisztéria, pártszakadásról végképp szánalmas beszélni (pláne tényként), és egyetlen vezetőnk sem esett kétségbe.
Végül egy, a médiában már sajnos általános megjelenítési formája, csúsztatása annak, hogy nem hagytuk következmények nélkül Szegedi Chanád kiszivárgott hangfelvételét, valójában nem a származást szankcionáltuk: „a Jobbik mai vezetői közül elsőként fordult egykori barátja, Szegedi Csanád ellen, miután a közvélemény számára is ismertté vált Szegedi zsidó származása.”
(Novák Előd Facebook-oldala)