Nicolas Anelka, az angol West Bromwich Albion csatára három héttel ezelőtt "fordított karlendítéssel" ünnepelte gólját a Premier League egyik mérkőzésén. A legfontosabb zsidó szponzor ma ultimátumot adott a klubnak: eltiltják Anelkát, vagy megvonja a pénzügyi támogatást. A milliárdos zsidó azt is közölte, hogy a karlendítő csatár már hétfőn sem játszhat az Everton ellen - írja a The Algemeiner című zsidó napilap.

Nicolas Anelkának sokba kerül ez a mozdulat
Alex Chesterman, a Zoopla nevű ingatlanügynökség zsidó társtulajdonosa ma a sajtó útján közölte a West Bromwich Albion labdarúgó klub vezetőségével, hogy ha nem tiltják el a további játéktól a francia állampolgárságú Nicolas Anelka csatárt, akkor a cége beszünteti a labdarúgócsapat szponzorálását. Amint arról korábban beszámoltunk, Nicolas Anelka a Premier League egyik bajnoki mérkőzésén gólt lőtt, amit a pályán "fordított karlendítéssel" ünnepelt.

Alex Chesterman, a klub zsidó szponzora
A csatárt már a mérkőzés után támadások érték, s a sajtónak akkor azt mondta, hogy a "fordított karlendítést" divatba hozó komikus barátjával, Dieudonné M'bala M'balával való szolidaritása jeléül követte el a Nyugat-Európában egyre inkább hódító kézmozdulatot. Mint ismert, Dieudonnét zsidó követelésre időközben leparancsolták a franciaországi színpadokról. Alex Chesterman, a Zoopla cég társtulajdonosa azt is elmondta: a West Bromwich Albion vezetőségétől elvárja, hogy Nicolas Anelka már az Everton elleni hétfői mérkőzésen se játsszon.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info
Kapcsolódó: