Íme, az egységesülő Európa egyik „jótéteménye”: Brüsszelben arra készülnek, hogy újabb „oktatási programokat” indítanak az Európai Unió területén lévő összes iskolában a „rasszizmus”, az „antiszemitizmus” és a „holokauszt” témakörében. Mintha nem lett volna elég cionista agymosás már eddig az oktatási intézményekben, az EU urai még többet szeretnének.
Az oktatásért, kultúráért, a többnyelvűségért, sportért, médiáért és az ifjúságért felelős EU-biztos, Androulla Vassiliou, az új Európai Parlament megválasztását követően az egyik legelső találkozóját - mily meglepő - az Európai Zsidó Szövetség (European Jewish Association) delegációjával bonyolította le. A szegény, üldözött zsidók küldöttségét Menachem Margolin rabbi, a szervezet elnöke vezette.

Androulla Vassiliou munkáltatói között
A találkozót követően, a brüsszeli Zsidó Múzeum előtt történt, négy ember életét követelő gyilkosságra utalva az EU-biztos közölte: „Nagy katasztrófák fognak történni a jövőben is, hacsak nem fordítunk nagyobb figyelmet az oktatásra”. A jelek szerint tehát a Brüsszelben történt merényletet a cionisták továbbra is propagandacélokra igyekeznek kihasználni, noha egyáltalán nem bizonyított, hogy valóban antiszemita indíttatású támadás történt. (Számos jel ugyanis arra utal, hogy a libanoni Hezbollah titkosszolgálata torolt meg egy korábbi moszados akciót.)
Margolin rabbi a találkozó során köszönetet mondott Androulla Vassiliou-nak az „európai zsidó közösség biztonsága érdekében” tett erőfeszítéseiért. „Az oktatás a kulcsa annak, hogy megakadályozzunk olyan horrorisztikus gyűlöletből fakadó bűncselekményeket, mint amilyen a brüsszeli terrortámadás volt” – jelentette ki a rabbi, aki minden jel szerint magasról tesz arra, hogy a hatóságok egyelőre még nem erősítették meg azt - a katonai szakértők pedig egyenesen az ellenkezőjéről beszélnek -, hogy valóban „gyűlöletből fakadó bűncselekmény” történt.
Az Európai Zsidó Szövetség elnöke arról is beszélt, hogy szervezete továbbra is törekszik egy „páneurópai munkacsoport” létrehozására, melynek az „antiszemitizmus fölszámolása” lenne a feladata. De hogy miféle „munkacsoportról” van szó, arra nézve a rabbi világos útmutatást adott: „Egy ilyen munkacsoport határozottan fellépne úgy a biztonság, mint a jogalkalmazás, valamint az oktatás területén.” Magyarország akkor az antiszemitizmus elleni küzdelemben minden bizonnyal jól teljesít, mert nálunk már javában működik például a TEV nevű militáns zsidó különítmény, a bíróságok és a rendfenntartó szervek cionista befolyás alatt állnak, az iskolákban pedig a gyermekeket jó ideje fertőzik a holokausztos, liberális és multikulti propagandával.
Az Európai Zsidó Szövetség küldöttségének tagja volt még Binyomin Jacobs rabbi, Hollandia főrabbija, Avi Tawil rabbi, az Európai Zsidó Közösségi Központ (European Jewish Community Centre) igazgatói, valamint Mendel Pevzner rabbi, aki a Európai Zsidó Fiatalok Szövetségét (European Jewish Youth Association) képviselete a találkozón.
„Nem tudok úgy végigmenni az utcán, hogy ne hallanám a gyerekeket, amint azt kiabálják rám, hogy koszos zsidó” – érzékeltette az európai „antiszemitizmus” riasztó mértékét Jacobs rabbi a megbeszéléseket követően.
Perge Ottó - ejpress.org nyomán