Amerikában rohamosan terjed a „Foglald el a Wall Street-et” mozgalom híre, több nagyvárosban tüntetnek a fiatalok, sokszor a rendőri erőkkel összecsapva, hogy kivívják a bankok túlhatalmának megtörését.

Nem mi mondtuk...
Csak idő kérdése volt, hogy a tőzsdék urai, a zsidók, mikor veszik elő az antiszemita kártyát. Magyarán: aki tüntet, az antiszemita.
Az alábbi videóban a zsidók arra buzdítják az amerikai polgárokat, és elsősorban saját fajtájukat, hogy telefonáljanak Obama elnöknek, valamint Nancy Pelosi-nak, a Fehér Ház kisebbségügyi referensének, hogy vessenek véget az „antiszemita, Izrael-ellenes” tüntetéseknek. A felvételeken látható, amint Obama elnök és Nancy Pelosi támogatásukról biztosítják a tüntetőket, majd a demonstrációról bevágott képsorok következnek. Fiatalok egy csoportja egy útjukba eső zsidót világosít fel arról, hogy mi a bajuk vele tulajdonképp. Egy másik tüntető szerint a „zsidók a világ első számú ellenségei”.
Az amerikaiak hangulatában nincs semmi meglepő. Ahol a legerősebb az elnyomás – a Bush-rezsim alatt pedig mindenképp erős elnyomásról beszélhettünk – ott válik a legerősebbé az ellenállás. Csak idő kérdése volt, hogy a zsidók által irányított tőzsdék és FED által leigázott Amerika mikor emeli fel a fejét.
Az Israel Today ennél is továbbmegy a hangulatkeltésben és idéz néhány tüntetőt.
Patricia McAllister szerint a cionista zsidókat, akik az amerikai bankokat és a FED-et irányítják, ki kell rúgni az országból. Rocky Suhayda, az Amerikai Náci Párt (igen, ott ilyen is van) honlapjának egyik szerkesztője pedig nyíltan megmondta, a világot a „judeokapitalisták tartják kézben”, ők a felelősek azért, ami ma folyik a világban. Ezért „az első számú felelősök a judeokapitalisták”.
A Rágalmazásellenes Liga felszólította a FeWS szervezőit, hogy tartsák féken antiszemita tüntetőiket, az Izraelt segítő bűnbanda, az Emergency Committee for Israel elnevezésű politikai szekta pedig a fent látható videóval próbálja tompítani az ellenük lángoló népharagot.
(Kuruc.info)