18 hónap börtönre ítélték egy Németországot szipolyozó zsidó szervezet munkatársát, mert részt vett egy 57 millió dolláros csalásban. Csepp a tengerben, hiszen ezt csinálja valamennyi "kárpótláskövetelő" bűnbanda - de a működésükre legalább jól rávilágít a mostani eset.

Breyter, a lebukott kishal - évtizedek óta milliárdos üzlet a holobiznisz
A 69 éves Polina Breyter valószínűleg nem érezte magát elég idősnek ahhoz, hogy egyszerűen csak holotúlélőként tekintse magát jogosultnak a gojok "kártérítésére", így a Mazsihisszal is együttműködő (és talán együtt is bűnöző), szép nevű Conference on Jewish Material Claims against Germany (magyarul kb. A Németország Ellen Irányuló Zsidó Anyagi Követelések Értekezlete - már foglalkoztunk velük korábban) "szociális előadójaként" kereste (azaz vette el a mások) kenyerét.
Breyterék úgy érezték, eurómilliárdok ide vagy oda, még mindig nem fizetnek annyit a rohadt nácik, amennyi nekik járna, így némi "kárpótlás-kiegészítéshez" folyamodtak: hamis kérvények kitöltésével és "hamis túlélőkkel" (az elsöprő többségük amúgy is az) csaltak ki még több pénzt a legbűnösebb nemzettől - melynek zsidóbérenc vezetői persze fizettek, mint a katonatiszt, tengeralattjárót pedig csak azért nem küldtek, mert az élősködő szervezetnek nincs kikötője.
A most leleplezett holobiznisz tíz éven keresztül zajlott, Breyter pedig az egyik központi figurája volt. Összesen 31 zsidőbűnöző ellen emeltek vádat, közülük 18 - Breyterrel együtt - vallotta magát bűnösnek.
Az ügyész szerint legkevesebb 12 millió dollárt csaltak ki 3839 hamis kérvénnyel (3500 dollár "jár" annak, akinek el kellett hagynia az otthonát - de persze csak ha zsidó, a lebombázott házak németjei és magyarjai kártérítés helyett a zsidók csekkjét kapják, hogy fizessenek), és legalább 45 millió dollárt loptak el egy másik típusú "kártérítés" címén. Ez utóbbit (havonta 400 dollárt) azok kapják, akik éves jövedelme 16 000 dollár alatt van, és vagy bujkálva, illetve hamis személyazonosság alatt, esetleg valamely gettóban éltek legalább 18 hónapon át, vagy pedig hat hónapon át kénytelenek voltak dolgozni valamely német munkatáborban. Nem rossz nyugdíj annak, aki egész életében ennyi kétkezi munkát végzett...
Breytert a mindössze 18 hónapos börtön mellett félmillió dollár visszafizetésére is kötelezte Thomas P. Griesa manhattani bíró, bűntársainak ítélete ezután várható.
(Kuruc.info - Reuters - Chicago Tribune nyomán)