Betiltották a karácsonyfa-állítást Brüsszelben az ország vezetői abbéli aggodalmuktól vezérelve, hogy a város muszlim közössége "sértőnek" érezné azt - jelenti a Brussels News.

A tavalyi volt az utolsó
A karácsonyfa helyét idén egy "elektronikus téli fa" nevű "műalkotás" veszi át, melyre fel lehet mászni, és amely tévéképernyőkből fog állni. Ezek este különböző műsorokkal szórakoztatják majd az érdeklődőket - és kínosan ügyelnek arra, nehogy megsértsék a bevándorlók "érzékenységét".

Redouane Ahrough, aki muszlim államot csinálna Belgiumból
Egy 2008-as tanulmány szerint Brüsszel lakosságának 25,5%-a muszlim. A legutóbbi önkormányzati választáson két Mohamed-hívő politikus is bejutott a képviselő-testületbe, és első dolguk volt megesküdni, hogy Belgiumot muszlim országgá változtatják, melynek alapja a saríja iszlám törvénykezés lesz.
(Kuruc.info - The Right Perspective nyomán)
Frissítés: Azon olvasóinknak, akik ilyen és ehhez hasonló bejegyzéseket írogatnak:
5 napja a muzulmánokat védi a kuruc info Izraellel szemben (Gázai övezet 90%-a muszlim), most meg a kurva anyjukat?? Hogy van ez? Ekkora kettősséget régen láttam....
figyelmükbe ajánljuk ezt a tavalyi szerkesztőségi cikkünket (ha nem jönnének rá: annak a második felét): Válasz értetlenkedő olvasóinknak: a Kuruc.info és a WikiLeaks, a Kuruc.info és a muszlimok
Kapcsolódó: