Amint arról tegnap már beszámoltunk, zsidó bosszúállók elrabolták és meggyilkolták a 16 éves Muhámmád Ábu Khdejr palesztin fiút. A bosszúállók a holttestet élve, vagy a gyilkosság után megégették. A sorrendet azért nem lehet tudni, mert az izraeli rendőrség egyáltalán nem közli a nyomozás részleteit a családdal. A rendőrség azt viszont máris közölte, hogy a fiút nem engedik eltemetni a szülő- és lakóhelyén, a Su'áfát palesztin menekülttáborban.
Zoom
A palesztin fiú meggyilkolása miatt tüntetés Suáfátban
Huszejn Ábu Khdejr, a meggyilkolt fiú édesapja ma jó héberséggel az elrablás helyszínén elmondta a Válláh!Hádásot hírportál kamerája előtt, hogy a térfigyelő kamerák pontosan és fölismerhetően rögzítették két gyilkos arcát, amint kiszállnak egy autóból, néhány szót váltanak a reggeli imáról a mecsetből kijövő fiúval, majd megragadják és betuszkolják a járműbe. Az apa a birtokába került fölvételt is megmutatta az újságíróknak, amiképpen a rendőrségnek is, ám az utóbbi így sem képes megtalálni a gyilkosokat. A meggyilkolt fiú édesapja elmondta még: az izraeli rendőrség nem engedi megnézni a fia holttestét, ám azt közölték vele, hogy meg van égve.
A Sábákát Kudsz el-Áhbárijja nevű jeruzsálemi palesztin hírportál által rögzített, és tegnap általunk és kitett videón jól lehet látni, amint a fiú meggyilkolása miatt a su'áfáti menekülttáborban tüntető palesztinok fölfedezik a soraikba beférkőző, úgynevezett misztá'áráv-ot, azaz magát arabnak álcázó, civil ruhás izraeli fegyverest. A palesztinok rögtön elkezdték ütni-verni, de az izraeli katonák kimentették a karmaik közül. Izraeli sajtóhírek szerint így is súlyos állapotban szállították a kórházba.

Az izraeli katonák által kimentett civil ruhás zsidó fegyveres
Közben már izraeli irodákban a titkárnők is bosszúért (még nagyobb bosszúért) lihegnek. Képünkön a "hölgyek" az elmúlt napokban sokszor hallott jelmondatot tartják: "Izrael népe bosszút követel".

Izrael népe bosszút követel
Továbbra is várjuk a budapesti kormány elhatárolódását a zsidó bosszúállóktól és a részvétnyilvánítását a gyászoló palesztin családnak. Úgy, amint azt nemrégen a három zsidó telepes fiatal elrablása után tette.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info
Frissítés: Kelet-Jeruzsálemben most temetik a meggyilkolt palesztin fiatalt - A szent városban és környékén háborús állapotok uralkodnak
Ma, a ramadán hónap első péntekén, hadi állapotok uralkodnak a megszállt Kelet-Jeruzsálemben és a környező településeken. Nemsokára megkezdődik a zsidó bosszúállók által meggyilkolt és megégetett Muhámmád Ábu Khdejr nevű 16 éves palesztin fiú temetési szertartása. Több ezer izraeli rendőr, katona és titkosrendőr tartózkodik az iszlám harmadik legszentebb helye, az El-Ákszá mecset környékén. A pénteki déli imára csak az 50 év fölötti férfiakat engedik be a megszállók a keresztények számára Templom-hegyként ismert területre (A Templom-hegyen áll az El-Ákszá és az Omár mecset - H. J.) - közölte a palesztin El-Ákszá TV.
Zoom
A meggyilkolt palesztin fiú posztere Suáfátban (Fotó: Kudsz el-Áhbárijjá)
Az izraeli megszállók komoly palesztin fölkeléstől tartanak a szerdán meggyilkolt palesztin fiú temetésének idején. Közben a zsidó bosszúra fölszólító fölhívások továbbra is olvashatók a Facebookon, habár az izraeli titkosszolgálatok szorgalmasan tüntetik el azokat. Mindenesetre Su'áfát palesztin menekülttáborban és a Jeruzsálem környéki palesztin településeken ezekben az órákban tömegek tiltakoznak, tüntetnek a palesztin fiú meggyilkolása miatt. A palesztin El-Ákszá TV monitorán reggel óta olvasható a "Jeruzsálem városa fölkel" fölirat.
Zoom
Muhámmád el-Kiszváni - őt nem sikerült meggyilkolni (Fotó: Kudsz el-Áhbárijjá)
A bosszúállás jegyében tegnap a megszállt Kelet-Jeruzsálemhez közeli Bét-Haniná település Esz-Szamáh negyedében Givát Zeév zsidó település felől érkező zsidó telepesek újabb palesztin fiút próbáltak elrabolni, s valószínűleg meggyilkolni, jelentette a Kudsz el-Áhbárijjá jeruzsálemi palesztin hírportál. A zsidó telepesek el akarták rabolni a társaival játszó Muhámmád 'Áli el-Kiszváni nevű hét éves kisfiút, de a többiek kiáltozására és a helyszínre siető felnőttek láttán a gyilkosok eliszkoltak Giv'át Zeév zsidó település irányába.

A Hamász sajtótájékoztatója (Fotó: Fálásztin el-Jom)

Izraeli lakást ért telitalálat Szdérotban (Fotó: Máárív)
Tegnap és ma éjszaka a Gázai övezet területéről több tucat Kasszám-rakétát indítottak izraeli területre, leginkább Szdérot városra, ahol egy lakást telitalálat ért. Az izraeli hadsereg a szárazföldi támadás előkészítésének jegyében már napok óta csapatösszevonásokat hajt végre a Gázai övezet határán. A Hamász Iszlám Ellenállási Mozgalom Izz ed-Dín el-Kasszám nevű katonai szárnya tegnap sajtótájékoztatón jelentette be: "Ha Izrael beváltja az átfogó szárazföldi támadásra vonatkozó fenyegetését a Gázai övezet ellen, kemény válaszban részesül. Ha elköveti ezt az ostoba lépést, egyelőre nem is sejtett célpontokat támadunk", hangzott el a sajtótájékoztatón.
Hering J. - Kuruc.info
2. frissítés: Lövik a temetési menetet a megszállók Jeruzsálemben
Ezekben a percekben legalább tízezres tömeg kíséri utolsó útjára a meggyilkolt 16 éves palesztin fiút Jeruzsálemben, pontosabban a Suáfát menekülttáborban. A palesztin és a Hamász zászlaját lengető forradalmi tömeg nyitott koporsóban viszi a zsidó bosszú áldozatává lett fiút, miközben a megszállók szakadatlanul lövik a menetet.
El-Kudszi - Kuruc.info
Lásd élő közvetítés: http://news.walla.co.il/?w=/550/2761293
3. frissítés: Megszüntették az élő közvetítéseket
Az izraeli titkosszolgálat (Sábák) eltüntette minden izraeli hírportálról az élő közvetítést, míg a palesztinok csak részleteket képesek kitenni a YouTube-ra. A temetési menet közben jól hallható, amint az izraeli megszállók szünet nélkül lövik a menetet.