A Jeruzsálem melletti Su'áfát menekülttáborbeli 16 éves palesztin fiatal elrablása, testének megégetése és meggyilkolása után a zsidó telepesek az általános bosszúra szóló fölhívásnak eleget téve folytatják az általuk kisemmizett, életterüktől megfosztott palesztin őslakosság terrorizálását. Mi meg egyelőre várjuk a budapesti kormány tiltakozását, amiképpen ezt a három zsidó telepes fiatal elrablásakor tette...
Zoom
A baltával "aprított" palesztin a náblúszi kórházban (Fotó: Rájá hírportál)
Ma hajnalban a Náblúsz palesztin nagyvárostól 17 kilométerre délkeletre fekvő Uszárín falu (قرية أوصارين) kellős közepén zsidó telepesek elraboltak, majd a falu határába hurcolták egy Tárek Zijád 'Ádíli nevű 22 éves palesztin fiatalembert. A megszálló gyilkosok előbb gázzal befújták, elkábították a palesztint, majd autójukba tuszkolták és a település határában egy elhagyott helyen baltákkal ütötték-verték, aprították áldozatukat - jelenti a Fálásztin el-Jom és a Dunjá el-Vátán palesztin hírportál.
A falubeliek azonnal felfedezték a zsidó telepesek gaztettét és az emberrablók után iramodtak. Az árasztásos módszerrel, a hegyoldalakon kialakított teraszokon művelt mezőgazdasági tevékenységből élő falu lakói hamarosan ráakadtak a falutársukat éppen baltákkal "aprító" zsidó telepesekre, akik a palesztinok láttán patkány módján elmenekültek a helyszínről. A 22 éves palesztin férfit élet és halál között lebegve magánautóval, majd mentővel szállították a náblúszi kórházba, ahol életmentő műtéteket hajtanak rajta végre.
Zoom
Teraszos fölművelés Uszárín faluban - Ide jöttek embert rabolni a piócák
Mi meg továbbra is reméljük, várjuk, hogy a magyarságot mostanában kollektív bűnösként emlegető budapesti kormány is elítéli a megszálló zsidó telepesek gyilkos bosszúhadjáratát, amiképpen néhány nappal ezelőtt elítélte a három zsidó telepes fiatal elrablását is. Tegnap már elítélte a palesztinok elleni bosszúhadjáratot a zsidók ellenségének nem nagyon mondható Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter is.
Hering J. - Kuruc.info