Az Amerikai Egyesült Államok szenátusa a néhány órával korábbi szemfényvesztő huzakodás után ma mégis megszavazta Izraelnek a Vaskupola nevű légvédelmi rendszer ugyancsak megcsappant rakétakészleteinek föltöltéséhez szükséges 225 millió dollárt. Korábbi hír: A Gázai övezet ellen 26 nappal ezelőtt indított irtóhadjárat folyamán az izraeli hadsereget az amerikai hadsereg titkos raktáraiból szerelték föl a legmodernebb fegyverekkel.

Mitch McOnneill szenátor
Mitch McOnneill szenátor régi, kipróbált cionista a röviddel ezelőtt megejtett szavazás után kijelentette, hogy a Vaskupola nevű légvédelmi rendszer rakétáinak beszerzéséhez szükséges 225 millió dollár megszavazása tulajdonképpen jó példa arra, hogy bizonyos helyzetekben miképpen kell félretenni az egymás közötti nézeteltéréseket.
A Fehér Ház közben nem sokkal ezelőtt éles szavakkal ítélte el - nem az újabb, több mint 70 halálos áldozatot követelt ráfáhi vérfürdőt - a Hamászt, amiért fogságba ejtette Hádár Golding izraeli hadnagyot Ráfáh városában. Washington, Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárral egy húron pendülve, egyben követelte az izraeli katonatiszt azonnali elengedését is. Hadd gyilkoljon tovább a Gázai övezetben... Érdekes módon Washington és Ban Ki Mun azt nem követelte, hogy Izrael engedje szabadon a megszállt Ciszjordániában, a három zsidó telepes ifjú elrablása után letartóztatott több száz palesztin parlamenti képviselőt, kormánytagot, de még másállapotos nőket is.
Zoom
A Vaskupola légvédelmi rakétát indít
Ám az arcátlanság és mások hülyének nézésének csúcsát ma Ron Prosor izraeli ENSZ-nagykövet döntötte meg, aki nem sokkal ezelőtt ezt nyilatkozta: "A Hamász világossá tette, hogy eltökélt szándéka az izraeliek gyilkolása". Mondja mindezt az izraeli ENSZ-nagykövet, miközben a világháló tele van az immár 1500 fölötti palesztin halálos áldozatot követelő izraeli gyilkolászás képeivel.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info