Minden olvasónk jól tudja, hogy a zsidómentes, szabad, független finnek 80%-a a német második világháborús orientáltságot tartja a legjobbnak (mekkora nemzetközi botrányt, nácizást csinálnának a zsidók abból, ha egy magyarországi felmérés eredménye lenne ilyen!), és hogy náluk szabadon, a legnagyobb médiakonszernek (pl. a Magyarországon is jól ismert Sanomat), bolthálózatok által finanszírozottan, támogatottan (!!!) kiadnak új, második világháborús, horogkeresztes gyűrűket.
Nézzük, hogy náluk eltüntették-e közterületekről a horogkereszteket a Második Világháború után. Olvasónk, T. Botond, friss fotója következik Helsinki egyik külvárosi (Malmi) aluljárójából:




(eredeti méretben ITT)
A kérdés: a finneknek miért szabad az, ami nekünk nem? Tán csak nem azért, mert az ottani zsidók lélekszáma 800, és nagyságrendekkel kevesebb média-, gazdasági- és politikai hatalommal rendelkeznek, mint nálunk? Tán csak nem azért, mert a zsidók nem Finn-, hanem Magyarországot szemelték ki jövendő Izraelük ivóvízzel jól ellátott, békés helyszínéül?!
Kuruc.info - Arppi S.