Bűnösnek találtak három angliai niggert abban a januári ügyben, amikor megerőszakoltak, majd erős lúggal leöntöttek egy 16 éves (de 8 évesnek megfelelő értelmi szinttel rendelkező) értelmi fogyatékos lányt. Az esetről hírt adó BBC természetesen szemérmesen elhallgatja a vadállatok faját.

A szadisták a (szintén néger) lányt egy elhagyott londoni házba vitték, többen megerőszakolták, majd, hogy a bizonyítékokat eltüntessék, arcát és testét nátrium-hidroxiddal öntötték le. A 18 éves Roger McMorrist kétszer elkövetett nemi erőszak és súlyos testi sértés vádpontjában találták bűnösnek, a 19 éves Jason Brewt és a 20 éves Hector Muaimbat nemi erőszak bűntettének elkövetésében találták bűnösnek, és további három fekát felmentettek, adva még egy esélyt nekik másokat is helyben hagyni.
A lány a nátrium-hidroxidos leöntés miatt maradandó sérüléseket szerzett az arcán és a testén, melynek több mint 50%-a égett meg.
A tárgyaláson kiderült: a többszörös erőszak után hangos röhögés közepette hagyták ott a kíntól ordító áldozatukat. Az egyik elítélt azt mondta egy barátjának: kurva volt, tehát megérdemelte (a 8 éves eszű lány). A niggerek egyébként végigvihorászták az egész tárgyalást.
Az ítélethirdetés januárban lesz, akkor derül ki, hogy pontosan mekkora büntetést kap a három elkövető. Ha nagyot, akkor természetesen bírósági rasszizmussal állunk szemben.
(Kuruc.info - BBC - Warband)