Finnországban – szemben hazánkkal – bivalyerős a skinhead mozgalom. Vannak olyan városok (például Joensuu), ahova nigger nem meri betenni a lábát, mert tudja, a skinek előbb-utóbb elkapják. A finnek jó része egyfajta nemzeti felszabadító hadseregként tekint a skinekre, akik rendesen ellátják a niggerek és a cigányok baját. Politikában meg szépen leszavaznak a Jobbik finn megfelelőjére, a „penetráns” niggerezéséről, zsidózásáról, cigányozásáról, arabozásáról (lásd EZT) híres-hírhedt, abban a Jobbikon messze túltevő PerusSuomalaiset pártra, amely, nem mellesleg, az utolsó pár napban további 0,9%-ot, 17,9%-ra javított (legutolsó, mai(!) felmérés ITT + ITT - tessenek Google Translate-et használni, ha nem érthető), így nagyon nehéz lesz kihagyni az áprilisi választások után a kormánykoalícióból.

A derék skinek most a súlyosan bevándorlófertőzött Vantaaban csaptak le „áldozatukra”. (Annak származása nem ismert [a finn sajtó még nem közölte], így csak feltételezzük, hogy, ahogy általában, most is niggert tanítottak móresre a derék hazafiak.) Leteperték a földre és megrugdosták; „áldozatuk” arcán súlyos sérülések keletkeztek. Ha valóban nigger volt az illető (vagy esetleg cigány), aminek az esélye úgy 90-95%, akkor csak helyeselni tudjuk hőstettüket - ez a két fajta ugyanis éppen ugyanolyan analfabéta bűnözősegílyes Finnországban, mint nálunk a korcsok (a niggerek 99,99%-a ott gazdasági „menekült”, jellemzően szomáliai mozlim, aki meg sem próbál beilleszkedni az országba, hanem helyette bűnöző életmódot folytat, és vallásából következően ott erőszakolja meg a finn lányokat, nőket, ahol csak tudja).

Finnországban így mennek a dolgok. Sokkal-sokkal több a skin és kőkeményen lecsapnak a bűnözőcigányokra, ill. -bevándorlókra. A jónép meg szépen kormányra szavazza az igen radikális finn Jobbikot, a tettenért cigánybűnözőket meg, ha teheti, jól lelövi a francba. Finnország mintaország – ebben a tekintetben is.

Az eredeti, finn nyelvű cikk:

Kaljupäät hakkasivat miehen - uhrille vakavia vammoja
Kaksi miestä pahoinpiteli nuorehkon miehen Vantaan Hakunilassa ravintola Viva Marian edustalla.

Pahoinpitely sattui torstaina aamuyöllä noin kello yksi. Miehet alkoi lyödä nuorempaa miestä niin, että uhri kaatui maahan.

Pahoinpitely jatkui uhrin maatessa maassa. Hän sai vakavia vammoja kasvoihin.

Toinen pahoinpitelijöistä oli noin 30-vuotias, 180 senttinen ja vartaloltaan vankka. Hänellä oli mahdollisesti tatuointi niskassaan. Toinen hakkaajista oli ilmeisesti kaveriaan jonkin verran vanhempi ja pidempi. Myös tämä pahoinpitelijä oli vankkarakenteine, ja hänellä oli tatuointeja kädessään.

Molemmat hakkaajat olivat kaljuja, ja heillä oli mustat pilottitakit.

Tapahtumalla oli runsaasti silminnäkijöitä. Tapahtumasta ja tekijöistä tietäviä henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä virka-aikana Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen väkivaltatutkintaan numeroon 071 8736748.

IL