A Magyar Televízió április 2-ától minden országos listát állító pártnak ingyenesen biztosít néhány egyperces reklámlehetőséget. Elképzeltem Orbán és Mesterházy semmitmondása között Shihan Orosz Attila választópolgárt, aki tiszteletet parancsoló megjelenésével, tiszta tekintetével, őszinte ízes beszédével és egyetlen mozdulatával szánalmassá teszi őket.



Én is élsportoló voltam egykor. Szeretem a kemény kihívásokat, a versenyt. Mivel több mint egy hónapja a Jobbik kampánystábjának az asztalán hevernek a forgatókönyveim, és a kezdeti lelkesedésük után elfelejtettek, gondoltam egyet. Amennyiben még nem vetették el, csak éppen más dolguk van, hát megcsinálom én, és tálcán kapják meg. Ám ha elvetették, csak nem értesítettek róla, egyrészt szégyelljék magukat, másrészt tekintsék versenyműnek, és csak akkor nem fogok megharagudni, ha az övék jobb lesz!

Pontosabban nem fogunk megharagudni, ugyanis a Kurucon megjelent felhívásomra nemcsak kiváló sportolók jelentkeztek, de a reklám elkészítéséhez egy profi stáb is csatlakozott! "Csupán" hazaszeretetből, nem pénzért és nem dicsőségért.

A felhívásomban ígért világklasszis Sűrű "Fx" Tamás freestyle futballista. Fx őszinte lelkesedése, romlatlan, tiszta hazaszeretete, bátor kiállása példaértékű lehet mindannyiunk számára. Az ő lendülete adott erőt ahhoz, hogy ezt a vállalkozást végigvigyem, mert akadtak nehézségek. A felhívásomra ugyanis a meghiúsításával megbízottak is jelentkeztek, de szerencsére van némi tapasztalatom. Kettőn jól szórakoztam, a harmadik viszont kemény diónak bizonyult.


" Fx" sok magyar lány szívét dobogtathatja meg

Egyesek talán csalódottak lesznek, mert nagyobb neveket vártak. Ám azt, hogy ki az ismert, ki népszerű ma Magyarországon, a média határozza meg, nem a teljesítmény. Ez sajnos a sportban is valamelyest érvényesül.

Fx képviseli hazánkat a következő VB-n. A szakma őt tartja a legesélyesebbnek.
Shihan Orosz Attila 2. dan kobudo mester, 5. dan karate mester a Mitsuya-kai International magyarországi stílusvezetője. Ő már nem versenyez, az utánpótlás nevelését tekinti hivatásának.


Shihan Orosz Attila – a nyugodt erő

Talán senki nem nevelt nála több kis magyar harcművészt. Egyébként normál törőteljesítménye 15 db (!) 5 cm-es Ytong lap (A reklámban 6 db 3 cm-est tört).
Szűcs István Európa-bajnoki aranya magáért beszél, aki annak ellenére vállalta a nem éppen veszélytelen léctörést, hogy a forgatás után négy nappal mérkőzése volt.


A forgatáson kapott ütések nem viselték meg Istvánt, következő mérkőzésén öt másodperc alatt nyert!

Gonosz, fekete ellenfele, csapattársa a Hunnia Harcosainak vezetője, Czampa Zsolt sem akárki. Zsoltnak 2002-ben Guiness-rekordkísérlete volt rendkívüli technikát igényelő „rugalmas támaszú” törésben, amit csupán adminisztrációs hiba miatt nem hitelesítettek.

Remélem, a jobbikosokon kívül sok kételkedő és közömbös választópolgárhoz jut el a filmünk, egyelőre interneten és általatok, kedves Olvasók!

Könyves Kálmán (berzenke)
 
 
Kapcsolódó:
Korábban írtuk: Kedves Jobbik-szimpatizánsok!
Egy világhírű magyar sportoló már vállalta a szereplést alternatív kampányfilmemben. Azt, hogy kicsoda, hamarosan láthatjátok a Kuruc.infón és az oldalamon.



Két forgatókönyvemhez keresek sportolókat. Egy töréstechnikában járatos karatést és egy tekést. A filmjeimben vállalom a nevem, ezek a filmek is „szalonképesek” lesznek. Természetesen más sportágból is jelentkezhettek, akár extrém sport is lehet. Ötletekben nincs hiány.
Technikai segítséget is szívesen elfogadnék lassított felvételre alkalmas profi kamerával rendelkező operatőrtől és vágótól.
Berzenke
Kedvcsinálónak egy internetes és egy televíziós reklám:
 
 
Ajánló:  Magyar sport - magyar sors  (x)