A Fidesz pártigazgatójának és "listavezetőjének", Kubatov Gábornak ma a Kuruc.info hírportálon nyilvánosságra került beszéde egy újabb terhelő vallomás pártjukra és különösen Zombory Miklós ferencvárosi képviselőjükre.
A 2009. januári időközi országgyűlési választáson történt, hazánk eddigi legnagyobb ajánlószelvény-hamisítási botrányában is érintett Z. Miklós fideszes képviselő. A még mindig nyomozó rendőrségnek másfél éve átadtam azokat a választópolgári írásos nyilatkozatokat, melyek szerint többen személyesen a – minden házhoz kulccsal rendelkező – képviselőnek a kezébe adták ajánlószelvényüket, azonban azok nem a Fidesznél, hanem „meglepő” módon a MIÉP jelöltjénél kötöttek ki. A Csurka-pártot azért próbálták újraéleszteni törvénytelen módszerrel, a kopogtatócédulák átjátszásával, hogy egy kevés szavazatot elvegyen a Jobbiktól.
A Jobbik feljelentést tesz különleges személyes adattal való visszaélés és választás rendje elleni bűncselekmény miatt a ma kiszivárgott Kubatov-felvétel alapján - írja közleményében Novák Előd, a Jobbik alelnöke.
(Kuruc.info)