Örömmel tapasztalható, hogy a magyarországi ügyészség érdeklődik a történelem iránt. Legalábbis a zsidó holokausztnak nevezett fejezete képes felcsigázni a hatóságot, amint az az unortodox auschwitzi dokumentumok kapcsán kiderült. Persze az is igaz, hogy érteni semmit nem értenek belőle. De talán a művészet oldaláról jobban képesek felfogni a lényeget.
Zoom
A holokauszt-tagadással nehezen vádolható auschwitzi tábormúzeum
Az auschwitzi tábormúzeum jelenleg is ezernél jóval több olyan alkotást őriz, amelyeket 1940 és 1944 között a táborba internáltak készítettek. Ezek között rajzok, festmények, dekorált levelezőlapok, falfestmények és különféle dísztárgyak egyaránt megtalálhatók, amelyek a legkülönfélébb - sokszor békeidőben is nehezen beszerezhető alapanyagok - felhasználásával jöttek létre.
Mindezen szörnyűségek egy állítólagos "megsemmisítő" vagy más néven "haláltáborban" váltak a mindennapok részévé. Vajon hogyan lehetséges ez? Ki kellene deríteni. Szép feladat az ügyészség számára.
A világért sem szeretnénk, hogy Bagoly Bettina állás nélkül maradjon, ezért most tanulmányozhat néhány műtárgyat az auschwitzi múzeum gyűjteményéből.
Skorzeny - Kuruc.info
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom