Jó ideje nem is számoljuk, hányadszor akar bennünket elhallgattatni Gyurcsány, Bajnai, Orbán (mikor épp melyik) ügyészsége, természetesen csakis a szólásszabadság és persze korunk világvallása, a szent holokauszt™ nevében. Legújabban a Hír24 számolt be az örömhírről: "Letartóztatták a Kuruc.info tulajdonosát, négy nap után pedig kiengedték Varga Bélát. Lehet, hogy már csak hónapjai vannak a site-nak?" - olvashatjuk vágyakozó reménykedését a liberális hírforrásnak.

Bodnár Dániel fajtársait is meglopta
Összeállításukban arra hivatkoznak, hogy a Fidesz jóvoltából adófizetői pénzekkel kitömött Tett és Védelem Alapítvány (a saját fajtársait is lelkiismeret-furdalás nélkül meglopó Bodnár Dániel zsidó gárdája - a szerk.) saját bevallása szerint "a Kuruc.info szerzőinek anonimitását szeretné megszüntetni". Az ehhez kapcsolódó eljárás folyamán pedig - a ma.hu enyhén blikkfangos megfogalmazása szerint - "a Kuruc.info atyja" "életveszélyesen megfenyegette" a TEV-esek amerikai ügyvéd-hitsorsosait.
Két dolgot nem árt gyorsan tisztáznunk, ha már ilyen csúnyán "lebuktunk". Egyrészt: Varga Béla, a bennünket támadó nagykoalíciós banda híreszteléseivel ellentétben, nem tulajdonosa a Kuruc.infónak. Engedtessék meg nekünk, hogy ezt azért jobban tudjuk, mint a hihetetlenül jól értesült megmondó hírforrások. Másrészt pedig, csak abban az esetben beszélhetünk "életveszélyes fenyegetésről", ha annak fogadjuk el Varga Béla egy saját, privát e-mail címről küldött elektronikus levelét, melyben - fogalmazzunk úgy - elküldte a TEV-es galerit a búsba...

Bagoly Bettina blokkolna minket - ez kölcsönös
A "nagy leleplezés" - nyilván teljesen véletlenül - a magyarországi ügyészséget is cselekvésre sarkallta, az épp narancsos felügyelet alatt álló szerv is tüstént a baráti Amerikához fordult, hogy egy "holokauszt-tagadó" cikket (értsd: dokumentumokkal alátámasztott, elhallgatott kortörténeti ritkaság, mely továbbra is elérhető ide kattintva) eltávolíttasson portálunkról. Bagoly Bettina, a Fővárosi  Főügyészség szóvivője még ennél is jobban elragadtatta magát: közlése szerint, ha az amerikai hatóságok esetleg válaszra sem méltatnák nemes kezdeményezésüket, akkor az egész Kuruc.infót blokkolnák.
Arra jó volt azért a lelkes híradórészlet, hogy végre mi is összeszámolhattuk, üldöztetésünk során hányszor próbáltak meg bennünket elgáncsolni a feladatra kiválasztottak. Persze az ő listájuk sem teljes, és talán van benne némi túlzás, például nem a legszerencsésebb, inkább abszurd, hogy a 2006-os elítéléseknél puskás rendbontóként ábrázolják a magunkfajtákat ill. szerkesztőinket. Legjobb tudomásunk szerint a fegyver akkor sem ezen az oldalon volt...
(Kuruc.info)
Előzmények:
Kapcsolódó: