Még 2014. április 6-án készült a videó Karcagon, a 15-ös számú választókörzet előtt, ahol egy világos színű Skodával - a videó tanúsága szerint is - már a sokadik fordulót hajtotta végre az egyik karcagi fideszes képviselő asszony. Az anyósülésből nyilatkozó közszereplő szerint ez már a sokadik forduló, de mint mondja, ez most már nem tilos...
Bár a videóból nem derül ki, ki volt az, aki ennyire szeretett volna szavazni, és ki miatt fordult 6-7-szer a Skoda, de a képviselő elmondása szerint jogszerű és életszerű a helyzet, hogy a "nehéz terepen" élő embereket segíti szavazni.

Vajon hol lehet ez a “nehéz terep”?
A videón látható fideszes képviselő asszony a 8-as számú választókörzetben nyert mandátumot 2010-ben, amelynek egyik fele a "nehéz terep". Karcagon ezt a városrészt Déli Külvárosnak hívják, és zömében cigányok lakják. További érdekesség, hogy ebben a választókörzetben épült fel közfelháborodásra az egyik szökőkút is a “nehéz terepieknek”.

Déli külváros, Karcag - nehéz terep (telep)
Így hát elmondható, hogy ennek a nehéz terepnek (valójában telepnek) mindenképpen nagy segítség volt a helyi képviselő munkája, de sajnos hasonló intenzitású munkát nem láttunk egyik fideszes képviselőtől sem, amikor azokért kellett volna kiállni, akiknek szavazatuk leadása érdekében pl. Würzburgból Berlinbe kellett volna utazniuk (482 km).
Látható: csak arra van lehetőség, amit akarnak is. Így szavazott Karcag 2014-ben. Törökszentmiklóshoz hasonlóan.
(Karcagjobbik.tv nyomán)