Kicsit későn ébredve, a Kuruc.info nyomán (ám jellemzően nyugati zsidó lapokra hivatkozva) számolnak be az elmúlt órákban az izraeli héber hírportálok Nagy György jogerős elítéléséről. Az izraeli kormány és a Zsidó Ügynökség által működtetett hírportál fontosnak tartotta megemlíteni, hogy Nagy György a bíróságon rovás betűkkel írta alá a különféle dokumentumokat. Egy másik portál is megdicséri a magyarországi bíróságot, megjegyezvén, hogy „a kirótt büntetés alkotó szellemű”.

Nagy György
Nagyon megdicsérik a magyarországi bíróságot, az első- és a másodfokút egyaránt, az elmúlt órákban megjelent héber nyelvű cikkek szerzői. Igaz, egy kicsit későn ébredtek, mert a Kuruc.infón január 30-án megjelent hírhez úgy viszonyulnak, mintha a a másodfokú Fővárosi Törvényszék csak néhány nappal ezelőtt hozta volna meg a jogerős ítéletet. Úgy látszik, a magyarral nem csak a budapesti elsőfokú bíróságnak, hanem a Kuruc.infót szemléző nyugati zsidó és izraeli hírportáloknak is gondjaik vannak. Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt órákban napvilágot látó héber nyelvű sajtóban visszaköszön a Nagy Györgyöt rendőrkézre adó MSZP-s politikusnak, Pásztor Tibornak (aki korábban ledíszzsidózta Deutsch Tamást – H. J.) és az Országos Fordító Iroda által drága pénzen elvégzett helytelen fordítása: „A holokauszt nem történt meg”, holott a Nagy György által magasba emelt táblán nemes egyszerűséggel az állt, hogy „Nem volt holokauszt”.
A „Máko Hádásot 2” izraeli héber hírportál Nagy György ítéletéről tudósítva elöljáróban „alkotó szellemű büntetésnek” nevezi a magyar férfi elítélését, amely másfél évi felfüggesztett börtönbüntetést, a politikai rendezvényektől való eltiltást, illetve Auschwitzban, a Jeruzsálemi Jád Vásémben vagy a budapesti Páva utcai holokauszt-múzeumban történő látogatást tartalmazza.
„Nagy György az első, akit a zsidó nép holokausztjának tagadása miatt ítéltek el, miután a Magyar Parlament 2010-ben törvényt alkotott, amely szerint ez tilos (mármint a zsidó nép holokausztjának cáfolása – H. J.), s aki ezt a törvényt megszegi, három évig terjedő börtönbüntetésre számíthat”, írja a héber hírportál, majd elégedetten megállapítja, hogy „az ország (Magyarország – H. J.) bírósága precedens értékű ítéletet hozott”.
Az Antiszemetizmus Elleni Küzdelem Összehangolásának Fóruma (angol rövidítése: CFCA) című hisztérikus hangvételű hírportált az izraeli kormány és a Zsidó Ügynökség tartja fönn, támogatja és működteti egyértelmű politikai célokat szem előtt tartva. Ez a portál néhány órával ezelőtt címlapon, főhírnek tette ki Nagy György ügyét. Elöljáróban elégedetten állapítja meg, hogy először szabtak ki Magyarországon büntetést holokauszt-tagadás vádjával. Igaz, ez a héber portál is azt hiszi, hogy a jogerős ítélet január 30-án született, de amint fentebb említettük, ennek oka az, hogy a zsidó hírforrások nem elég figyelmesen olvasták el a Kuruc.info néhány nappal ezelőtti hírét, amely világosan közli, hogy az ítélet még tavaly decemberben hangzott el.

Nagy György az elsőfokú tárgyalásán
A CFCA a Nagy György jogerős elítélését közlő hírt élveteg módon tálalja, fölsorolva az általunk is lehozott büntetési tételeket, hangsúlyozva, hogy a nevezett emlékhelyeken teendő látogatáson szerzett élményekről az elítéltnek beszámolót és következtetéseket kell írnia, tanulságokat levonnia, amely összegezést aztán át kell adnia a bíróság által melléje kirendelt „pártfogónak”.
„Nagy a bírósági eljárás folyamán ősi magyar rovás betűkkel írta alá nevét a periratokon, s nem pedig latin betűkkel. Azt állította, hogy törvényes jogában áll az anyanyelvét (helyesen: ősi íráskultúráját – H. J.) használni” - írja az izraeli kormány által támogatott hírportál, majd megjegyzi: „Nagy és ügyvédje kétségbe vonta az ítélet jogi alapját arra hivatkozva, hogy a holokauszt-tagadás törvényen kívül helyezése ellentétben áll az Alaptörvénnyel”. A CFCA portál végül a bíróság indoklását idézi: „A bíróság ezzel szemben megállapította, hogy bizonyos esetekben az emberi méltóság védelme érdekében a szólásszabadsághoz való jogtól is el lehet tekinteni”.
A fenti hírek olvastán a sajtószemle készítője fölteszi a megválaszolandó kérdést: Az izraeli kormány által támogatott és működtetett, idézett héber hírportál és a többiek mikor számolnak majd be arról, hogy az izraeli bíróság szemléletváltoztató „tanulmányútra” ítél egy zsidót, mondjuk Deir Jászinba, Káfr Kászembe, a libanoni Kánába, a ciszjordániai Kibijába, Gázavárosba és az ezekhez hasonló településekre, ahol az izraeli hadsereg hajtott végre népirtást, s a háborús bűntetteket elkövetők egyelőre csak azért nem kerülnek nemzetközi ítélőszék elé, mert zsidónak születtek.
De föltehetnénk a minket közelebbről érintő kérdést is: Mikor küldenek magyarországi vagy izraeli zsidókat az Andrássy út 60. szám alá, vagy más hasonló helyekre, ahol az ÁVH és egyéb, a hazánkat megszálló szovjeteket kiszolgáló állami terrorszervezetek fejtették ki gyalázatos tevékenységüket a magyar nép ellen? Érdemes lenne, mert így sokan megismerkedhetnének a drága jó édesapjuk és nagyapjuk (sok esetben a jó édesanyjuk) magyarirtó cselekedeteivel. Írásba foglalhatnák ők is a Farkas Mihály, Péter Gábor, Farkas Vladimír, Gerő Ernő, Piros László, Rákosi Mátyás, valamint a többi neves és kevésbé neves zsidó bűnöző tevékenységének áttekintése folyamán szerzett tapasztalataikat. Beszámolhatnának a kirendelt pártfogónak a második világháború utáni – vagy korábban, Kun Béláék országlásának idején –, a zsidók által is elkövetett bűnökről.
Hering József – Kuruc.info
Kapcsolódó: